פורסם 2005 בינואר 1320 שנים שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8knsהוא מגיע עם realtek ac'97.הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר קיבלתי התקנתי אבל הWIN לא זיהה לי את הכרטיס לכן הורדתי מREALTEK דרייברים ועכשיו זה מנגן רק מקדימה של המארז.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים תעיף ת'כרטיס כל הזה, היה לי אותו הוא גרוע.!כשאתה זורק משפט שכזה לחלל האוויר למה אתה בדיוק מתכוון?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר חבר'ה לא היה צריך להעפיף שום כרטיס קול, פשוט נכנסתי לאתר של GIGABYTE הורדתי את העדכונים האחרונים וזה פתר לי את הבעיה, הדבר המצחיק שיצאו סטוקים שלמים של לוחות אם עם הבעיה הזאת ורק אחרי כמה חודשים החברה הוציאה עדכון לבעיה. מוזר.תודה לכל העונים דרך אגב...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים חבר'ה לא היה צריך להעפיף שום כרטיס קול, פשוט נכנסתי לאתר של GIGABYTE הורדתי את העדכונים האחרונים וזה פתר לי את הבעיה, הדבר המצחיק שיצאו סטוקים שלמים של לוחות אם עם הבעיה הזאת ורק אחרי כמה חודשים החברה הוציאה עדכון לבעיה. מוזר.תודה לכל העונים דרך אגב...תגיד איך האיכות סאונד של הכרטיס הזה ,כי אני השבוע גם קונה את הלוח הזה.ויש לו ימיאה דיגיטלית שאפשר לחבר לרסיבר?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר אין לו יציאה דיגיטלית אבל את יכול עדיין לחבר את הרסיבר שלך לכרטיס קול דרך הLINE OUT עם הכבל המתאים לזה כמובן... אבל אני מניח שאת זה אתה יודע.סך הכל לא כרטיס רע בכלל.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אני לא יודע מה לגבי הגרסה הסטנדרטית של הלוח אבל אני יודע שבגרסת ה- PRO יש PANEL אחורי ששם יש כניסה אופטית.ראה תמונה:http://www.ocmodshop.com/gigabytega-k8nspro/headers.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.