עבור לתוכן

Iriver H10

Featured Replies

פורסם

קיים בנגן תמיכה בעברית?

ספריות הצגת שירים וכו'????

:yelclap:

פורסם

סוף סוף אחרי בקשות ותחנונים רבים אכן שמו תמיכה מלאה בעברית הH10

ראה תמונה, זו תמונה שנלקחה מתוך REVIEW שנכתב על הH10..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני חוזר מחול ב 4 לפבואר תחכו לתמונות מהמכשיר שאני מביא מניו יורק ;D

פורסם

אוקיי רק כדי להיות יותר בטוח בעניין אני מציע לך לבדוק קצת יותר תעניין או לבדוק בחנות עצמה עם יש תמיכה.

כי עשיתי עכשיו קצת ברורים וזה קצת מעורפל העניין הזה, ואני לא רוצה שתדפק אז כדי שתחכה לעוד תגובות שיאמתו את הדבר.

פורסם

התמונה הזו לא אומרת כלום.. היא פורסמה מזמן ב MISTIC RIVER.. צריך לחכות שלמישהו בארץ יהיה את הנגן ונבדוק...

אפשר לפנות ל ARCADIA או לפורומים שלהם ולשאול שם... בטוח שלהם יש תשובה יותר טובה.

פורסם

יש לי כמה שאלות על הנגן...

1) הוא כבר יצא בחו"ל?

2) מתי הוא יגיע לארץ? (דרך ארקדיה)

3) אתם יכולים לספר לי קצת בכלליות על התכונות של נגן?

פורסם

בארה"ב הוא אמור לצאת לקראת סוף החודש למיטב זכרוני.. .בקוריאה הוא כבר נמכר.. ונראה לי שממש עכשיו הוא מגיע לאירופה (וגם ל ARCADIA.. אמור להיות בימים הקרובים.. אתה יכול לשאול בפורומים שלהם...).

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_forum_topics.asp?ForumID=7

לגבי הנגן, יש כבר פוסט.. למה לא לחפש ?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97525.0

כנראה שיהיה לו בעיות תאימות עם LINUX ו MAC לפחות בהתחלה, והכבל USB שלו שונה מכבל USB רגיל (ואז זה נאבד, כמו שקרה לי, אתה צריך לקנות אחד חדש מהם תמורת הרבה כסף :).

פורסם

מה בקשר לסוללה? יהיה אפשר להטעין אותו גם דרך שקע חשמל או רק USB? הוא יגיע עם המתקן הזה לסוללות כמו הH300?

יהיה אפשר לראות בו סרטים כמו בH300? הוא יתמוך בUSB OTG כמו הH300?

כמה הוא צפוי לעלות בארץ?

פורסם

מה בקשר לסוללה? יהיה אפשר להטעין אותו גם דרך שקע חשמל או רק USB? הוא יגיע עם המתקן הזה לסוללות כמו הH300?

יהיה אפשר לראות בו סרטים כמו בH300? הוא יתמוך בUSB OTG כמו הH300?

כמה הוא צפוי לעלות בארץ?

לגבי הסוללה, היא ניתנת להוצא והחלפה בקלות (כמו ב CREATIVE ZEN MICRO).. לגבי אפשרות הטעינה, די בטוח שאפשר דרך שקע החשמל (אפילו אם יש רק חיבור USB, יש ממיר שקע חשמל ל USB)....

ה DOCK יעלה 40$ בנפרד....

בשלב הראשוני יהיה ניתן לצפות רק בקבצי JPG בלבד (תמונות)... אני מניח שלאור מגבלות הנגן (וגודל המסך), לא יהיה ניתן בכלל לנגן סרטים...

לגבי ה USB OTG... לא ברור.. בארה"ב לא יהיה את זה (כמו של H300 אין), בלי לעשות MOD למכשיר (להוסיף בטרייה חיצונית ועוד כמה דברים), יתכן כי בדגמים האירופאים יהיה תמיכה (אבל לא בטוח..).

אל תדאג למחיר בארץ.. הוא יהיה הרבה יותר יקר מבחו"ל (אם לשפוט לפי ההיסטוריה של ARCADIA...).. מה גם בחו"ל הוא די יקר יחסית לתחרות.

פורסם

דווקא ארקדיה לא כל כך יקרים...

אני רציתי לקנות את הH320 בצרפת כי חשבתי שהוא יותר זול שם אבל הוא עולה שם בחנויות הגדולות כ-500 יורו!! זה יותר מבארקדיה!

פורסם

דווקא ארקדיה לא כל כך יקרים...

אני רציתי לקנות את הH320 בצרפת כי חשבתי שהוא יותר זול שם אבל הוא עולה שם בחנויות הגדולות כ-500 יורו!! זה יותר מבארקדיה!

ידוע כי באירופה המחירים יותר יקרים (או זהיים)... אבל אני משווה לארה"ב... נראה לי שאם אתה מזמין מארה"ב + MUSTOP זה עדיין יוצא זול משמעותית מבארץ... (למרות שהדגם האמריקאי קצת יותר מסורס)....

פורסם

מחינת צרכן תשווה לארהב תראה שיותר משתלם לקנות שם (אל תשכח גם מיסים אבל)

אבל מבחינה אובייקטיבית ארקדיה לא יקרנים

הם מייבאים מאירופה נראה לי ולא ישירות מהונג קונג (הם מוכרים את הגרסא האירופאית)

פורסם

אבל למה יש הבדל כזה גדול בין המחירים באירופה למחירים בארצות הברית...

בקשר לקניה בארצות הברית, אם אני מזמין עם MUSTOP אין מכס???

ובקשר לH10, יש שוני בין הגירסה האירופאית שלו לגירסה האמריקאית שלו כמו בH300?

ואתם חושבים שיש סיכוי שיצא עידכון וידאו למכשיר?

פורסם

ב MUSTOP יש מכס והכל... יש להם מחשבון באתר שאומר לך כמה יעלה המוצר שאתה רוצה מחו"ל, הכל כולל הכל (אני שילמתי 250$ עבור RIO CARBON ועוד 70$ ל MUSTOP על כל השאר)....

לגבי ה H10, הוא לא יצא סופית בארה"ב (וגם באירופה הוא רק מתחיל).. ככה שאני לא בטוח שעוד יודעים בוודאות.. מה שכן תחפש בפורומים של MISTICRIVER בטח דיברו על זה שם....

ואני בספק שיצא עדכון וידאו למכשיר... לנגנים הקטנים גם יש מעבד יותר חלש מהנגנים הגדולים (וה H300 גם בקושי "מציג" סרטים).. וגם יש להם מסך הרבה יותר קטן, ככה שזה אפילו יותר דבילי לראות סרטים עליו...

פורסם

אין מצב שזה יציג לך סרטים וגם אם יציג זה יהיה יותר עילג המH300

תחשוב אם זה נגן 5 גיגה באמת לא צריך מעבד מי יודע מה חזק

מי שרואה סרט במסך הקטן של הH10 על 5 FPS הוא משועמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים