עבור לתוכן

בעיה בנגן GMINI220 של Archos

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com.

לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר.

במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק.

אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו].

כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה.

ו... חוזר חלילה.

האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו?

האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה?

אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מאזור ת"א].

תעזרו לי! בבקשה! אני ממש נואש מהסיפור הזה. שילמתי הרבה כסף בשביל הנגן הזה ובכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה אחרי חצי שעה...

מישהו?

פורסם

סתם שאלה(כי יש שם אחלה מחירים...) הם שולחים לארץ?

איתן

פורסם
  • מחבר

אהלן.

באתר קומפיופלוס באמת יש אחלה מחירים אבל הם לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים ולא שולחים מוצרים לארץ.

הם כן מקבלים העברות בנקאיות ואם אתה מכיר מישהו בארה"ב אז אתה יכול לשלוח אליו ושהוא ישלח לך...

פורסם

אז איזה כרטיסי אשראי הם כן מקבלים?(ואיך אתה קנית...?)

איתן

פורסם
  • מחבר

הם מקבלים כרטיסי אשראי אמריקאיים.

אם אתה מתעקש עליהם, הם מקבלים העברות בנקאיות מהארץ ואז אתה צריך לשלם לבנק על ההעברה [זה מה שאני עשיתי...].

אבל שוב, הם לא שולחים מוצרים לארץ. אני שלחתי לקרובת משפחה שגרה בארה"ב, הגיעה לארץ והביאה את המכשיר איתה.

אם תרצה, יש לי את המייל של מי שליוותה אותי עד הקנייה מטעם האתר.

זו בחורה משירות לקוחות שמטפלת בפניות של PRE-SALES.

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות דרך MUSTOP או EZBUYUS ולשלוח לארץ...

לגבי הבעיה.. היתה לי בדיוק אותו דבר עם ה SONY MZ-R55 שקניתי בתילאנד.. שנה אחרי שקניתי בדיוק אותו דבר....

עד היום יש לי אותו ובגלל מחיר התיקון, אף פעם לא תיקנתי, פשוט קניתי אחד אחר (את ה RIO CARBON :).....

לגבי ה ARCHOS נראה לי שהפתרון היחידי הוא לשאול / לבדוק בפורומים של הקהילות של הנגנים... זה מה שאני עושה כשאני שואל לגבי ה RIO CARBON....

מה גם GIMINI זה לא משהו שיש להרבה אנשים בארץ... תבדוק באתרים בחו"ל... וגם תשלח אמייל לחברה, מה הם מציעים לעשות....

ולא נראה לי שיש לך בררה חוץ מלשלוח לחו"ל לתיקון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים