עבור לתוכן

עברתי מ MX440 ל GF3 T200 וה WINDOWS הכל מתושתש כזה...

Featured Replies

פורסם

הכל כלל ה STSRT כל האייקונים הכל קצת מתושתש פתעום מה לעשות?

וגם לא ניתתן להשתמש בתוכנות 3D כמו משחקים ו 3DMARK איך שאני לוחץ על הלינק המחשב ניתקע

פורסם

תפרט יותר , איזה חברה ? msi , asus וכו.......

פורסם
  • מחבר

chaintech

פורסם

תראה, כשאתה שם את התמונה בפורמט JPG אני לא יכול לדעת אם התמונה באמת מטושטשת או שזה הפורמט. כי כשאתה שומר דברים בפורמט JPG תמיד הכי נראה יותר מטושטש, זה מוריד משמעותית את האיכות. לכן, תשמור את זה בפורמט ממש נקי כמו BMP (אני יודע שתופס הרבה) כדי שנוכל לראות אם התמונה נקייה באמת או לא. תעשה שוב PRINT SCREEN ותשמור לBMP.

פורסם
  • מחבר

אין לי איך להעלות קובץ כזה גדול

פורסם

אני לא יודע איך לפתור לך את הבעיה הזאת אבל אני יודע איך לפתור לך הרבה בעיות אחרות...

תפטר מה windows XP הוא עושה בעיות להמון אנשים אם יש לך הרבה מזל או שהמחשב שלך תואם XP לגמרי... אז הוא יעבוד בסדר בגלל זה יש פה כמה שאומרים שהוא ממש טוב והכל בסדר אבל כמות הפאטשים שחברים שלי היו צריכים להוריד כי יש להם XP גרמה להם מהר מאוד לעבור חזרה ל 98 או ME

מה אתה יודע אולי פתאום תסתדר לך גם בעית כרטיס המסך...

פורסם

מה זה עושה במעבדים ולוחות אם ?! >:(

פורסם

שתי אפשרויות:

1. יש איזו אופציה בשם "החלקת גופנים" ב-Windows, תבדוק אם היא מופעלת.

2. אתה עובד על 8 ביט צבע...

פורסם
  • מחבר

לא 8 ביט

ומה שאמרתה לא עוזר :-(

פורסם

אררר.... אשכרה מרחפת עלייך קללה כל פעם שאתה קונה רכיב חדש, אני מתחיל לרחם על הרכיבים האלה.

א) תעדכן דרייברים.

ב) תבדוק שהמסך שלך מחובר כמו שצריך לכרטיס

ג) תמחק כל זכר לMX ב-device manager

פורסם

ד) תפטר מה XP.... :D

פורסם

של איזו חברה היה ה- GeForce 4 MX440 ?

בעצם לא משנה איזו חברה, ברגע שאתה עובר לחברה כמו צ'יינטק עם פילטרי דו מיימד עלובים אתה תראה טישטוש במסך !!

נ.ב את התמונה תשמור ב- PNG, איכות כמו של BMP ותופס רבע מהמקום...

פורסם

PNG הוא אמר לך..... אין דרך אחרת. אם לא תעלה לא נוכל לעזור.

חוץ מזה שהחברה הזאת לא משהו, והפילטרים שלה לא בדיוק טובים כך שברור שתראה תמונה יחסית מטושטשת.

פורסם

תתקין את הדרייברים האחרונים של NVIDIA

www.nvidia.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים