עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים כולל ציוד הקיפי 9-10 אלף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או'קי ,אז שים לב איך יש לי תשובה טובה לכל דבר שכתבת כאן.

נתחיל :

מעבד? סבבה , אבל אני רוצה אפשרות לשדרוג בעתיד , ככה שאני יעדיף את ה 3500 (עם אובר קלוק קטן ל 3800)

למה קרואסיר? אם היית קורא את כל הת'רד , היית רואה שיש לי כבר סטיק עכשיו של :

Corsair 512cmx cl2 3200 400mhz

ככה שאני מביא רק עוד סטיק אחד כזה... זה סטיק יחסית מהיר וטוב , וחבל לי לקנות זוג חדש ...

הרד דיסקים? שוב פעם , יש לי 80 ג'גה אחד עכשיו , אני שומר אותו , ומביא עוד 80 ג'גה ... לא מסובך. 80 לא מספיק לי

160+80 זה יותר מידי.

אבל 80+80 יהיה סבבה בשבילי.

כרטיס מסך , מביאים לי את Asus X800 XT ב2500 שקל , שזה מחיר של Nvidia 6800GT , וה X800 עדיף.

במיוחד בגלל שזה של אסוס , שהמחיר שלו כמעט 4 אלף שקל , ואני מביא אותו ב 2500... זה אומר שמתי שאני ירצה למכור אותו

(ואני מח ליף כרטיסי מסך בקצב מהיר , אז אני יוכל למכור אותו , ולהפסיד פחות כסף ... )

ובקשר לרמקולים , יש לי עכשיו מערכת קולנוע ביתית בחדר שלי , רסיבר + 5.1 . רמקולים ממש טובים (לא הטופ , אבל בו נגיד שאני לא מנצל

יותר מ60-70 אחוז , ואני לא יכול להגביר יותר....)

המממ עכשיו , מה דעתך?

פורסם

תעשה מה שבא לך רק זכור מה שאמרתי, וזה שזה אסוס זה לא אומר שזה יותר איכותי אתה כולה משלם על השם וכן ה-6800GT יותר טוב אם אתה חייב לדעת!

פורסם

מפרט מצויין, אבל למה newcastle?

פורסם
  • מחבר

שוב פעם Bose

תנסה לחשוב בצורה הגיונית , אני יכול לקנות כרטיס מסך שעולה 4 אלף שקל , ב2500

כמעט חצי מחיר.

ושאני ארצה למכור אותו עוד שנה שנתיים

אני יוכל לבקש עליו קצת יותר כסף , כי עדיין יש אנשים בארץ שיהיו מוכנים לשלם קצת יותר על אסוס.

ה X800XT , לא נופל בהרבה (אם בכלל) מ ה GT , ואני מביא אותו במחיר של ה GT . רק שאת האסוס אני יוכל למכור בכמה מאות שקלים יותר.

כי הוא פשוט שווה יותר.

תאמין לי שאם היתה לי אפשרות להביא 6800U , היתי מעדיף אותו , אבל יש לי מזל , והצלחתי למצוא את ה XT ב 2500 שזה מחיר מצויין.

Mcfly

על מה אתה ממליץ? אני רוצה 939 , וזה הסוקט היחיד שמצאתי בחנויות :\

פורסם

ה 3500 קיים גם בגירסת ניוקסטל וגם בגרסת ווינצ'סטר

הגירסה השנייה עדיפה בגלל שהיא ב 90 ננומטר

המעבד מתחמם פחות

נתחיל בכל שAMD 3400 עושה בית ספר לביצועים ל-3500 (והוא בכלל לא ווינצ'סטר) והוא עולה הרבה פחות!.

לא ממש עושה בית ספר אבל לוקח אותו בחלק מהדברים ולא בהפרש גדול

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להקריב קצת ביצועים (לא שחסר למחשב הזה)

בשביל שאני יהיה רגוע , ולא ידפק בעתיד אם אני ירצה לשדרג.

באיזה חנויות יש את ה Winchester ?

מצאתי רק את ה NC

פורסם

תדבר עם כל חנות ותגיד להם winchester

המעבדים האלה באמת לא זמינים כמו שצריך, אבל אתה יכול להיות בטוח שגם אם זה ייקח להם שבוע, הם יכולים להביא winchester

פורסם

הכרטיס הזה יקר בטירוף ופשוט לא שווה את המחיר שלו.......

פורסם

כרטיס מסך קח מרוזטק

איך בדיוק קונים מרוזטק? הם לא יבואנים שעובדים רק עם דילרים? ???

נראה לי שצריך להיות דילר מורשה כדי לראות את המחירים באתר (ניסיתי את הלינק שנתת, הוא מופיע בלי מחיר ולא ממש ניתן להרשם לאתר שלהם אם אתה לא דילר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים