עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת לוח טוב למשתמש בייתי .

Featured Replies

פורסם

בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד .

המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק .

אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך :

P4 2GHz 512k = 1300 nis

MSI Ti4200 = 1200 nis

Mushkin DDR 333 = 530 nis

Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis

עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן .

בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .

פורסם

בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד .

המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק .

אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך :

P4 2GHz 512k = 1300 nis

MSI Ti4200 = 1200 nis

Mushkin DDR 333 = 530 nis

Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis

עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן .

בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .

אם לא מתוכנן OC, למה לא מערכת מבוססת אט'לון? יותר משתלם.

לגבי המעבד, קצץ ל1.6A\1.8A, את ההפרש תשקיע בלוח אם חביב, במידה ואינטל- 4G4A+ של אפוקס, במידה וAMD אז את האביט KX-333 או אם אין תקציב אפר להתפשר על הג'יגה בייט 7VRXP..

כרטיס מסך- תחליף לאחד מהכרטיסים של "סומה" שהגיעו היום לסימפלטק.

פורסם

מה לגבי מארז ?

ואני מסכים שאם לא מתוכנן אוברקלוק קח מערכת מבוססת AMD .

פורסם
  • מחבר

אנשים , ביקשתי לוח בסך הכל .

אני לא רוצה לקנות לו AMD ... עזבו .

מה שביקשיתי רק לוח אם מבוסס על צ'יפ Intel , שיתמוך ב DDR ושיהיה Sound onboard .

פורסם

הוא צודק שהוא לא רוצה לקנות לו AMD. אחרי זה יהיו בעיות עוד יגיד שהוא לא מבין במחשבים.

בקיצור, יש לך שתי אפשרויות ללוח אם, אחת זה ASUS P4B533 שמבוסס על הערכה של אינטל כמו שרצית, אבל תומך בזכרונות DDR 266MHz (זאת אומרת PC2100) ולא בDDR 333MHz (שזה PC2700). וגם יש לך את הלוח ASUS P4S533 שהוא מבוסס על ערכת שבבים של SIS שתומכת בזכרונות PC2700........ הערכה של SIS יותר מהירה ראיתי במבחנים. השאלה אם זה כל כך חשוב לך. אני לא יודע מה איתך אבל בגלל שאתה נותן מחשב לחבר שלך ואתה לא רוצה צריך, למרות שSIS מעולים, הייתי הולך על הערכה של אינטל. ההבדל במשחקים כמעט ולא מושפע מהזיכרון... אז זה לא יהיה קריטי. את הזיכרון אתה יכול להשאיר DDR 333MHz אפילו שהלוח ייתמוך רק ב266MHz. זה אפילו טוב כי הזיכרון יעבוד הרבה פחות ממה שהוא מיועד ולכן כמעט לא "יתאמץ" ואורך החיים יהיה ארוך יותר.

בקשר לדיסק הקשיח, לדעתי תשנה לWD 8MB BUFFER 80GB. עולה 780 ש"ח.

פורסם

למה אתה רוצה כרטיס מסך על הלוח? זה מחשב למשחקים! 4.1 זה ממש יהיה נחוץ, ואפשר לעשות את זה במחיר טוב.

קנה לוח כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 4D (כרטיס זול שיעשה את העבודה והעיקר שהוא תומך ב4.1) + רמקולים ALTEC AVS500 שעולים 550 ש"ח, אלו רמקולים 4.1 סבירים שיעשו עבודה מצויינת. במשחקים זה ממש חשוב למשל האליקופטרים שעובדים וזה כל פעם רמקול אחר.... זה ממש יפה. סך הכל זאת השעה של בערך 670 ש"ח בכרטיס קול + רמקולים אבל אם יש קצת תקציב זה יהיה דיי משמעותי במשחקים. משחקים=מערכת רמקולים 4.1.

פורסם
  • מחבר

דבר רשאון Ibrow , אתה הבנת אותי בקשר לAMD ...

עכשיו בקשר לכרטיס קול , הבן אדם הזה לא צריך סאונד משוכלל , הוא עובד על רמקולים הלבנים הרגילים האלה .

הוא לא צריך סאונד כזה וגם זה עוד כסף , והוא לא יכל יותר להשקיע , סאונד תמיד יהיה אפשר להוסיף בהמשך .

עכשיו בקשר ללוח , אני רוצה שיהיה בכל זאת על צ'יפ של Intel ,לא בגלל הביצואים אלה בגלל שהם פשוט עובדים טוב .

ולא חייב דווקא לוח של Asus ... הם יקרים מידי , כל הלוחות שהצאת התחילו ממחיר של 700 ש"ח שזה כבר יותר מידי .

פורסם
  • מחבר

בסוף אני יקח לו Gigabyte GA-8IRX Intel 845 DDR .

אני חושב שהוא ישרת אותו טוב .

פורסם

לא לא לא....

קח את האפוקס 4G4A+, מתאים לך בדיוק- הלוח הנ"ל הוא שילוב נפלא של פיצ'רים+ יכולות OC.

Ibrow, למה אתה כל הזמן ממליץ על הלוחות האלה של אסוס? הם בכלל לא מלהיבים והאפוקס אוכל אותם... (הם יקרים מאוד יחסית, לא כוללים אופציות שיש באפוקס, אפשרויות OC פחות טובות), כמו כן..באפוקס ישנה תמיכה בDDR333.

לכותב, האפוקס עדיף על הג'יגה בייט עקב הביצועים )DDR333), יכולות OC לעתיד, וגם בבפיצ'רים (כרטיס מסך מובנה למקרה הצורך).

פורסם
  • מחבר

לא לא לא....

קח את האפוקס 4G4A+, מתאים לך בדיוק- הלוח הנ"ל הוא שילוב נפלא של פיצ'רים+ יכולות OC.

Ibrow, למה אתה כל הזמן ממליץ על הלוחות האלה של אסוס? הם בכלל לא מלהיבים והאפוקס אוכל אותם... (הם יקרים מאוד יחסית, לא כוללים אופציות שיש באפוקס, אפשרויות OC פחות טובות), כמו כן..באפוקס ישנה תמיכה בDDR333.

לכותב, האפוקס עדיף על הג'יגה בייט עקב הביצועים )DDR333), יכולות OC לעתיד, וגם בבפיצ'רים (כרטיס מסך מובנה למקרה הצורך).

אני מבקש ממך לקרוא את הדיון מהתחלה ... הלוח הנ"ל לא בשבילי , זה בכלל לאדם שלא שמע בחיים שלו את המילה אובר קלוק ...

פורסם

לא לא לא....

אני מבקש ממך לקרוא את הדיון מהתחלה ... הלוח הנ"ל לא בשבילי , זה בכלל לאדם שלא שמע בחיים שלו את המילה אובר קלוק ...

קראתי את הדיון מההתחלה..והגבתי בהתאם אם תשים לב:

"לכותב, האפוקס עדיף על הג'יגה בייט עקב הביצועים )DDR333), יכולות OC לעתיד, וגם בבפיצ'רים (כרטיס מסך מובנה למקרה הצורך)."

הג'יגה בייט שבחרת יקר יותר מהאפוקס והאפוקס טוב ממנו..אז למה לא ללכת על האפוקס? לוותר עליו בגלל שהוא כולל אפשרויות OC מעולות לעתיד (אם עוד חודשיים הוא יתחיל להתעניין בנושא?)? האפוקס ככל הנראה עדיף כרגע על הג'יגה בייט בכל פרמטר..כולל המחיר.

פורסם
  • מחבר

הלוח של אפוקס עולה כמעט אלף שקל ... צוחק ?

הGigabyte הזה עולה 620 ש"ח , יש הבדל ?

פורסם

אז לך על האביט BD7, עולה פחות מ700.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים