עבור לתוכן

איזה באסה...הפרופיל שלי זה 45...מה אני יכול לעשות עם זה??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה אתה עושה עם 45?

מוריד עוד קצת , ואתה עם 21..

אין מצב אחי....אני לא מהאלה...אני רוצה לעשות צבא...אני לא מהזבלים האלה שלא משרתים את המדינה..!!....

• תגובות 53
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלח פקס למודיעין www.idf.il/aman עם גליון הציונים שלך ותפרט את הידע שלך ועוד כל מיני דברים מועילים...

ונסיון צבאי במחשבים כן עוזר באזרחות מהבחינה שאתה מקבל נסיון כשאתה עובד בצבא, זה הכל. זה לא אומר שאם תגיד "הייתי במרמ"ם" ישר ישימו לך עט ביד וחוזה של מיליון דולר...

כי אתה כנראה תהיה סתם ג'ובניק (לא שרוב האנשים מתנגדים לזה, גם אין כל רע בזה, צריך מי שיעשה את העבודה השחורה) או תחום אחר לא קרבי כגון מודיעין..

אבל על מה הורידו לך ל- 45 לא הבנתי? אסטמה לבד לא מורידה כ"כ הרבה לפי מיטב ידיעתי..

פורסם

מה אתה עושה עם 45?

מוריד עוד קצת , ואתה עם 21..

ו45 ברוב המקרים זה פלוס קורסים...

תן לי 21 רפואי ואני יורד לך

פורסם

לא נכון יש קורסים שהם פסולים לבעלי פרופיל 45 רפואי ואני מוכן לשים על זה מיליון שקל עכשיו.

תשים עד מחר

כשתבין משהו בצבא תדבר...

אמנם יש קורסים שתנאי הקבלה אליהם

זה פרופיל אג"מי (72) אבל פרופיל 45

לא פוסל קורסים...לפחות הקרוסים לא נפסלים

אלא אם כן יש לכך המלצה ספציפית וסיבה מוצדקת

בדרך כלל שום דבר לא פוסל קורסים אוטומאטית...גם לא סעיפים.

פורסם

אין מצב אחי....אני לא מהאלה...אני רוצה לעשות צבא...אני לא מהזבלים האלה שלא משרתים את המדינה..!!....

דבר יפה!

פורסם

תשים עד מחר

כשתבין משהו בצבא תדבר...

אמנם יש קורסים שתנאי הקבלה אליהם

זה פרופיל אג"מי (72) אבל פרופיל 45

לא פוסל קורסים...לפחות הקרוסים לא נפסלים

אלא אם כן יש לכך המלצה ספציפית וסיבה מוצדקת

בדרך כלל שום דבר לא פוסל קורסים אוטומאטית...גם לא סעיפים.

תחשוב לרגע מה זה פרופיל 45 רפואי

גב , אסתמה קשה,מחלות עור וכו

דברים שמגבילים אותך

לכן יש קורסים שאתה פשוט לא יכול וככה זה

דבר עכשיו עם קצין או עם מי שבא לך כי אני חזק בעסק הזה ותדע לבד.

פורסם

תחשוב לרגע מה זה פרופיל 45 רפואי

גב , אסתמה קשה,מחלות עור וכו

דברים שמגבילים אותך

לכן יש קורסים שאתה פשוט לא יכול וככה זה

דבר עכשיו עם קצין או עם מי שבא לך כי אני חזק בעסק הזה ותדע לבד.

הפרופיל לכשעצמו לא פוסל שום קורס. הסעיפים ממנו הפרופיל מורכב פוסל את הקורסים הרלוונטיים. סתם דוגמא אם יש לו סעיף שמביא לו פטור מנעליים צבאיות אז הוא לא יכול לשרת בתפקיד שדורש נעליים קשות (עבודה עם ציוד כבד). אם יש לו סעיף על עיוורון צבעים לדוגמא הוא לא יכול להיות טכנאי בחיל האויר (סתם 2 דוגמאות, לכל מקצוע יש את הסעיפים הפוסלים שלו) הפרופיל עצמו לא פוסל אוטומטי שום קורס!

45 נפשי מוכר כפסול קורסים- אבל! וזה אבל גדול- זה לא אומר שהוא לא יכול לעשות קורס- הוא יעלה לוועדת הערכה בנוכחותו או שלא בנוכחותו שם רופא/פסיכיאטר (תלוי על מה הסעיפים שלו) יבדוק אם ההגבלה הספציפית שלו אע"פ הפרופיל תפריע לו במקצוע.בדרך כלל החניך משתתף בוועדה ויש לו הרבה משקל שם- , מי שיש לו 45 נפשי הוא לא הטיפוס שרוצה לעבוד במקצוע בצבא, לכן 99 אחוז שלא יעלו אותו בכלל לוועדת הערכה כי יודעים שהוא לא ירצה לעשות קורס אז משחררים- בגלל זה נוצר מצב שכולם חושבים ש45 זה פסול קורסים כשתכלס על הנייר זה לא.

חשוב לציין! פרופיל 45 רגיל (רפואי) הוא מ-מ-ש לא פסול קורסים והוא מ-מ-ש לא קל"ב וכו'.... (מי שיש לו 45 הרוויח כי פשוט יש לו הרבה יותר שליטה על מהלך השירות שלו- ויותר קל לו לצאת ממקומות שהוא לא רוצה להיות בהם).

פורסם

הפרופיל לכשעצמו לא פוסל שום קורס. הסעיפים ממנו הפרופיל מורכב פוסל את הקורסים הרלוונטיים. סתם דוגמא אם יש לו סעיף שמביא לו פטור מנעליים צבאיות אז הוא לא יכול לשרת בתפקיד שדורש נעליים קשות (עבודה עם ציוד כבד). אם יש לו סעיף על עיוורון צבעים לדוגמא הוא לא יכול להיות טכנאי בחיל האויר (סתם 2 דוגמאות, לכל מקצוע יש את הסעיפים הפוסלים שלו) הפרופיל עצמו לא פוסל אוטומטי שום קורס!

45 נפשי מוכר כפסול קורסים- אבל! וזה אבל גדול- זה לא אומר שהוא לא יכול לעשות קורס- הוא יעלה לוועדת הערכה בנוכחותו או שלא בנוכחותו שם רופא/פסיכיאטר (תלוי על מה הסעיפים שלו) יבדוק אם ההגבלה הספציפית שלו אע"פ הפרופיל תפריע לו במקצוע.בדרך כלל החניך משתתף בוועדה ויש לו הרבה משקל שם- , מי שיש לו 45 נפשי הוא לא הטיפוס שרוצה לעבוד במקצוע בצבא, לכן 99 אחוז שלא יעלו אותו בכלל לוועדת הערכה כי יודעים שהוא לא ירצה לעשות קורס אז משחררים- בגלל זה נוצר מצב שכולם חושבים ש45 זה פסול קורסים כשתכלס על הנייר זה לא.

חשוב לציין! פרופיל 45 רגיל (רפואי) הוא מ-מ-ש לא פסול קורסים והוא מ-מ-ש לא קל"ב וכו'.... (מי שיש לו 45 הרוויח כי פשוט יש לו הרבה יותר שליטה על מהלך השירות שלו- ויותר קל לו לצאת ממקומות שהוא לא רוצה להיות בהם).

בדיוק מה שניסיתי להסביר ל-mosh כאן...

כל מילה בסלע...

אני לא יודע אם שימי חייל או לא, אבל מה שבטוח הוא מבין בדיוק מה זה פרופיל מה זה סעיפי ליקוי

ואיך כל הדבר הזה עובד...ככה שMOSH צעיר קטן...אל תלמד אותי מה זה צבא במיוחד

שאת כל זה חוויתי על בשרי! >:(

פורסם

כן.. כמה שטויות שמעתי כאן... סלט לא נורמלי ושטויות לרוב.

כמו שלב וסימי 82 פרופיל רפואי 45 יכול להיות לשרת בכל תפקיד כמעט, בכל מקום (כמובן לא לוחם)

פורסם
תן לי 21 רפואי ואני יורד לך

לא לי !

תירד לקבן.

סתם אחי , זה לא בעיה לצאת על 21...

אתה צריך להיות קצת דפוק בראש  :bash:  וקצת מסובב  :screwy:

ולגרום לקבן שיאמין שאתה  :silly:

ואתה אומר שלום לצבא :hi:

(אתה רואה? רק קבניסת ישתמש בכל כך הרבה סמילים מטומטמים בהודעה אחת ;D)

פורסם

תן לי 45 רפואי שלא יכול לפסול קורסים

ברור שכל סעיף פוסל משהו אחר אבל אני דיברתי על העקרון

פורסם

אז העקרון הוא ש-45 לא פוסל!

נקודה...ואם אתה לא יודע

אל תתווכח, אני שונא

שאנשים שלא מבינים מהחיים שלהם

מדברים שטויות....אתה בכלל לא חייל

מה אתה מבלבל ת'מוח ??!?!

פורסם

גאמא זה 62 פלוס .

אחי 45 זה חרא , אתה יכול להיות משק דגל /ממטרות /טבח/מזכירה ..........

הפרופיל נקבע לפי שני סעיפים , קב"א והמצב הבריאותי.

או שלא... 3 משפטים ואף אחד מהם לא נכון.

איזה לוחם..!!..לא תודה...ראיתי מה אחי עשה בצבא...וזה דיי לא מועיל לירות כל היום...!!...

לדעתי אם כבר צבא אז ממר"ם...כי זה המקצוע שלי בביה"ס....אני עושה מחשבים 15 יחל...שזה ואללה לא קשה..!!...

וזה אחד המקצועות שאתה יוצא איתם מהצבא...ואתה נהיה מליונר...ואם לא..אז כמה עשרות או מאות אלפיים..!!..ואמרו לי שלחתם קבע בממר"ם...זה בוחטה של כסף..!!..משהו קרוב לחתימה של טייס...אם לא יותר גבוהה..!!..אמרו לי חתימה 2..זה 25000 שח..!!...לחודש...אבל זה נראה לי מוגזם..!!...אחרי שנגמר יג'....אתה מקבל הרבה כסף....ואז אני חוסך אותו...וקונה מחשב...בן בן בן ז!נה..

וגם ישר שיוצאים מהצבא מקבלים עיזים מעפפות ופורשה! ::)

כשמתגייסים לממר"מ, לומדים חצי שנה --> מיונים ללימודים ל-3 שנים הבאות --> חותמים קבע לשנתיים וחצי הבאות, וובזמן הזה עובדים במסגרת הצבא ובד"כ מקבלים משכורת של 5000 - 7000 ש"ח (זה תלוי בגמושים שלך).

ושאתה יוצא מהצבא אז כל החברות ירצו לחטוף אותו בגלל שלמדת את המקצוע ועבדת בו שנתים וחצי (ועוד במסגרת צבאית).

ודרך אגב המשכורת ההתחלתית הממוצעת של יוצאי ממר"מ היא 15,000 ש"ח בחודש, ולא 25,000 ש"ח בחודש (יחי ההבדל הקטן של 10,000 ש"ח בחודש :kopfpatsch:).

אני הייתי יוצא על 21 רפואי אילו יכולתי :lol:

זה מאוד פשוט לצאת על 21 רפואי, אבל אני מרחם על מי שעושה את זה.

בכדי לצאת על 21 רפואי יש מיליון דרכים, יש אנשים שמשחקים על סעיפים נפשיים קשים, יש כאלה שמשחקים אותה שונאי מדינת ישראל ויש את אלה שמשחקים אותה הומוים חרמנים במיוחד...

אני מכיר בן אדם שמרח את עצמו עם שמן דגים, שם עליו צלב ענק ובא עם בגדים לבנים קרועים וסנדלים, נכנס לקבן והתחיל לזיין לו ת'שכל שהוא שונא את המדינה ושאין סיכוי שהוא ישרת בצה"ל.

הבן - אדם הזה יכל להרשות לעצמו לצאת על 21 כי אבא שלו יושב טוב (אבל ממש טוב...).

אתה צריך להבין - אם אתה יוצא על 21 אז אתה לא זכאי למשכנתא! יש סיכוי טוב שיפסלו את רישיון הנהיגה שלך לכל החיים (תלוי על מה שיחקת כדי לצאת ב 21)! ואף מקום עבודה לא ירצה לקבל אותך בגלל שכשהיית בצבא הוציאו אותך על 21 --> משמע אתה משוגע מבחינתם!

אתה לא ממציא את הגלגל ואתה לא הראשון שושב על זה... המערכת שלנו לא עד כדי כך דבילית, אז אני מציע שתשקול את זה שוב.

פרופיל 45 זה טוב לגיבעתי גם ככה שם כולם "לוחמים".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

זה רק אני או שאני שומע נימה של זילזול ::)

אני לא יודע מאיפה השגת את הרעיון שלוחמי גבעתי הם סוג ב', למען האמת לוחמי המסייעות של גבעתי ידועים בהצלחות שלהם (ויש להם הרבה) ולא סתם מצמידים לרוב את לוחמי גבעתי לכל הסיירות המובחרות...

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לדיון,אבל היה חבל לפתוח עוד אחד.

איזה פרופיל נראה לכם אני אקבל אם עשו לי שניי ניתוחי קילה(בבטן,ובבטן התחתונה :-X) שעוד היתי קטן בערך בן 12?

אגב נגיד מציעים לי להיות טכנאי מטוסים זה תפקיד טוב או שזה סתם לאכול חרא?

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לדיון,אבל היה חבל לפתוח עוד אחד.

איזה פרופיל נראה לכם אני אקבל אם עשו לי שניי ניתוחי קילה(בבטן,ובבטן התחתונה :-X) שעוד היתי קטן בערך בן 12?

אגב נגיד מציעים לי להיות טכנאי מטוסים זה תפקיד טוב או שזה סתם לאכול חרא?

טכנאי מטוסים זה מגזר ולא מקצוע- בתוך המגזר יש כ80 מקצועות... שמתחלקים ל4 תתי-מגזרים: ממ"ס (מכונאי מטוסים), חמ"מ (חשמלאי מטוסים),חימוש (הממ..חימוש מטוסים) ואלקטרוניקה (שזה כל המערכות מכ"ם , חימוש מונחה , אויוניקה וכו'...) בכל תת מגזר יש מלא מקצועות. יש מקצועות יותר בלאי יש מקצועות יותר רציניים.

בכללי אם במגזר הטכני של חיל האויר זה תפקיד טוב או סתם לאכול חרא- זה תלוי מה ההגדרות שלך לתפקיד טוב- אם אתה רוצה לשתות קפה כל היום אין לך מה לעשות שם- רוב התפקידים במגזר הם קשים, היציאות בד"כ זה חצאים (יוצא חמשוש בשבועיים), העבודה קשה, אם אתה עובד בטייסת אז אתה עובד גם לילות. בקיצור זה לא עבודה קלה- אם אתה מחפש תפקיד "בית" - אז תתרחק. אם ההגדרה שלך לתפקיד טוב זה להחשף להרבה הרבה טכנולוגיה מגניבה ובכלל אם מטוסים מעניינים אותך- אז כן זה תפקיד טוב, אבל לא קל.

ושוב יש מקצועות במגזר שעובדים יותר קשה יש מקצועות שעובדים פחות קשה (תלוי בדרגים) - וכמו כן יש תפקידים שנחשפים לדברים יותר מעניינים ויש כאלה שלפחות מעניינים.

כל אחד והשיקול שלו ל"תפקיד טוב"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים