עבור לתוכן

איזה באסה...הפרופיל שלי זה 45...מה אני יכול לעשות עם זה??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ציינת את הממר"מ..

אם יש לך ידע במחשבים מבי"ס, אז כדאי לך ללכת על זה...

לומדים שם דברים מעניינים מאוד, שיעזרו לך גם בהמשך החיים...לא כמו גולני/או כל יח' קרבית אחרת, שמלמדים אותך ללחום, חוץ מעבודות שמירה שתשתחרר, לא תוכל להשיג שום מקצוע אחר.

יש לך המון אופציות, נצל אותם לטובתך!!!

או שאם אתה רוצה לעלות את הפרופיל שלך, אז תגיש בקשה לועדה רפואית והם כבר יעשו את העבודה...ואז תוכל להתגייס כלוחם!!!    :xyxthumbs:

איזה לוחם..!!..לא תודה...ראיתי מה אחי עשה בצבא...וזה דיי לא מועיל לירות כל היום...!!...

לדעתי אם כבר צבא אז ממר"ם...כי זה המקצוע שלי בביה"ס....אני עושה מחשבים 15 יחל...שזה ואללה לא קשה..!!...

וזה אחד המקצועות שאתה יוצא איתם מהצבא...ואתה נהיה מליונר...ואם לא..אז כמה עשרות או מאות אלפיים..!!..ואמרו לי שלחתם קבע בממר"ם...זה בוחטה של כסף..!!..משהו קרוב לחתימה של טייס...אם לא יותר גבוהה..!!..אמרו לי חתימה 2..זה 25000 שח..!!...לחודש...אבל זה נראה לי מוגזם..!!...אחרי שנגמר יג'....אתה מקבל הרבה כסף....ואז אני חוסך אותו...וקונה מחשב...בן בן בן ז!נה..

• תגובות 53
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גאמא זה 62 פלוס .

אחי 45 זה חרא , אתה יכול להיות משק דגל /ממטרות /טבח/מזכירה ..........

הפרופיל נקבע לפי שני סעיפים , קב"א והמצב הבריאותי.

איזה שטויות!

הפרופיל נקבע אך ורק ע"פ רפואי (או נפשי)- לא קשור בכלל לקב"א. ואולי זה כל העולם שלך להיות משק דגל או משק ממטרות אבל מגוון התפקידים ה"לא סתמיים" הוא מאוד רחב לבעלי פרופיל 45 וזה לא פרופיל קל"ב (אלא אם כן יש סעיף קל"ב).

אתה עם הבעיה- אתה יכול לשרת בכל יחידה עורפית (לא תומך לחימה קדמי, בוודאי שלא לוחם, וגם תלוי על מה הורידו לך פרופיל- אם זה על אסטמה לדוגמא אתה יכול לשכוח מתפקידי שטח - אם זה נפשי אתה יכול לשכוח מתפקידים מסווגים, ומ-מ-ש לא חסר תפקידים מסווגים בעורף...)

שוב מה שאמרתי זה מבחינת הפרופיל שלך- כמובן שיש יחידות שיש להן דרישות X וY בנוסף לפרופיל (כל יחידה רצינית בעצם) ואתה יכול להמצא לא מתאים בגלל זה ולאו דווקא בגלל הפרופיל.

ליחידות ספציפיות (כשזה כבר לא ברמה של היחידות שאתה מכיר אלא יחידות יותר בתוככי החילות ) פחות מעניין מה המס' של הפרופיל- יותר מעניין מה הסעיפים של הפרופיל- כי לכל המקצועות יש סעיפים פוסלים - שאם יש לך אותם אתה לא יכול לעשות את הקורס למקצוע הנ"ל.

פורסם

אחי תפסיק להילחץ. תישען אחורה, קח נשימה ארוכה מאיזה ג'וינט טוב ותהיה שמח!!! :silly:

אתה לא תטחן שמירות כמו כלב סביר להניח שתקבל להיות איזה אפסנאי (תיקון לא אפסנאי כי אתה אסטמתי) אבל אולי איזה נהג בוס או טבח!! :xyxthumbs:

יהיה טוב אל תדאג

פורסם

45 זה סבבה

אתה פסול קורסים שהם לא עבודה משרדתית...

אני 45

ובזמנו במנילה הראשונה קיבלתי קורס חובשים , משרד הביטחון וחוקר מודיעין...

היה לי מיונים לקורס חובשים אבל לא רציתי...

כיום נדפקתי ואני פקיד בלשכת אלוף מזי

זה פקיד טוב נחשב למרות שאני סוגר פעם בחודש...לפחות אני לא עושה שמירות

פורסם
  • מחבר

אם כבר הצבא הולך לדפוק אותי 3 שנים...אז אני ישעה משהו שמועיל לי אחרי זה באזרחות...מה לא??.

פורסם

תנסה להגיע למשהו מעניין...משרד הביטחון או מודיעין...משהו מסווג

זה קצת קשה...אתה צריך שהם ירצו אותך

אבל יאללה אין מה לעשות זה 3 שנים

אני הייתי יוצא על 21 רפואי אילו יכולתי :lol:

פורסם

תתגיסו לקרבי

קרבי זה הכי אחי .....

פורסם

קשה לך לקרוא את הט'רד לפני שאתה מגיב אה?

פורסם

נסה לממר"ם. אני קיבלתי פרופיל 82 ואני עדיין אנסה להיכנס לשם (יש רעיונות??) :P

פורסם
בדיוק.

והמצב הבריאותי בלבד קובע את הפרופיל.

המבחנים הפסיכוטכניים קובעים את הדפ"ר, והדפ"ר ביחד עם הראיון האישי קובעים את הקב"א.

לא שום קומבינציה אחרת לכל הדברים האלה.

גם המצב הנפשי קובע פרופיל  :alcoholic:   :screwy:

פורסם

הייתי רוצה להבהיר כמה הבהרות משלי!

א) פרופיל 45 זה פרופיל שאומר שאתה תשרת בבסיס לא קרבי, זה הכל!

זה לא אומר שאתה תשרת קרוב לבית או תצא כל יום הביתה.

זה לא אומר שאתה לא תעשה שמירות או תורנויות נוספות בבסיס בו תשרת.

פרופיל 45 זה פשוט פרופיל שאומר שאתה לא קרבי.

זה לא פוסל קורסים או מקצועות אלא אם יש לכך המלצה ספציפית.

כנ"ל הקל"ב וכל פטור יהיה חייב להיות מומלץ בצורה ספציפית ע"י

גורמים רפואיים בצה"ל.

ב) זה שיש דברים בצבא שהם תורמים לך גם לאזרחות (חוץ מקורס טיס ויוצאי יחידות

מיוחדות שיכולים ללכת לאבטחת אישים, למוסד, לשב"כ או לימ"מ) זה הכל לוקשים

שמוכרים לכם צעירים שלא מבינים כלום! גם ממר"מניקים שיוצאים מהצבא אחרי איזה 4

שנים של שירות עם קבע חוץ מתעודה שבראיונות עבודה מנגבים עליה את הרגלים לא נותנת

שום דבר, אמנם זה יכול לנפח קורות חיים אבל זה בחיים לא יחליף תואר באוניברסיטה או קורס

במכללה!

וכל מי שיינסה להתווכח, בבקשה, לכו תשרתו ביחידות האלה (אני לא אומר שהשירות שם לא מספק

להיפך, הוא מעניין יותר ומתאגר יותר מלמשל להיות פקיד, אפסנאי, טבח או שקמיסט) אבל תורם

לאזרחות? מה בשביל זה מתגייסים? בשביל לנצל? אתם מתגייסים כדי לתרום, אז תתרמו.

למה להאמין בלוקשים וכשאתם אחרי כמה חודשים נוכחים לדעת שזה לא ככה, הולכים לקב"ן

ויוצאים מהצבא...תדעו למה אתם נכנסים שזה לא יבוא לכם בהפתעה.

ג) מצב נפשי זה גם סוג של בעייה רפואית, אין לזלזל באנשים שלוקים בבעיות נפשיות שמהלך השירות

הצבאי שלהם, מאנשים שתקועים בשטחים 21 יום בחודש, ועד לג'ובניק שיוצא כל יום ב-6 ולא ב-4.

פורסם
  • מחבר

נסה לממר"ם. אני קיבלתי פרופיל 82 ואני עדיין אנסה להיכנס לשם  (יש רעיונות??)    :P

אין...אם יש לך פרופיל קרבי...אין לך במנילה (השאלון בחירה)....בכלל אפשרות..!!

פורסם

לא נכון יש קורסים שהם פסולים לבעלי פרופיל 45 רפואי ואני מוכן לשים על זה מיליון שקל עכשיו.

פורסם

פרופיל 45 זה טוב לגיבעתי גם ככה שם כולם "לוחמים".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

מה אתה עושה עם 45?

מוריד עוד קצת , ואתה עם 21..

ו45 ברוב המקרים זה פלוס קורסים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים