עבור לתוכן

אינטרפולציית חומרה??? מה זה בכלל..? :\

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מה אומר "אינטרפולציית חומרה" במאפיינים של מצלמות דיגיטליות?

האם תמיד יש את זה? חשוב שיהיה? חשוב שלא יהיה?? אין לי מושג בזה  :nixweiss:

אה ועדכון קטן..

אני לא מקצוען ולא מעוניין להיות.. אני רוצה סתם מצלמה חביבה כזו לצילום חפיפניקי :)

יש מחירים די נמוכים לחברות לא מוכרות, ואני רוצה לדעת באילו מהבאות אפשר "לבטוח", אם בכלל:

Emage

MERCURY

NEAO

פורסם

שומר נפשו ירחק !!

מצלמות כאלו קולטות מעט פיקסלים ומנפחות את התמונה הסופית לממדים מרשימים של 6 מגה פיקסלים ויותר. אם אתה מוצא מצלמה של 6 מגה פיקסלים ב 200 שקל אז תעשה את החשבון לבד.

אינטרפולציה - הערכת ערך לפני נקודות סמוכות. נגיד שהמצלמה צילמה 2 נקודות לבנות. אפשר להעריך כי בין הנקודות גם יהיה צבע לבן (בתמונות זה ממש לא נכון). אז המצלמה מוסיפה נקודות שהיא לא ממש צילמה ו "ראתה" ועכשיו יש לך נגיד 3 נקודות לבנות. זה דומה קצת לזום דיגיטאלי אבל הפוך. בעזרת פוטושופ או תוכנות עריכת תמונות אחרות ניתן להגדיל כל תמונה למימדים מפלצתיים מבלי בעצם להוסיף מידע לתמונה.

ממה שידוע לי התכונה המופלאה הזו לא קיימת באף מצלמה שמכבדת את עצמה אלא רק בצעצועים הקוראים לעצמ "מצלמה דיגיטאלית".

עדכון לשאלה השנייה שלך:

תתרחק מהחברות האלה וחפש מצלמה זולה (1000 ש"ח) כמו A75 של CANON. אולי אפשר יותר זול מתצוגה או מחודשת (800 ש"ח) אבל אל תשכח אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על האזהרה... זה מכסה את חלק א' של השאלה שלי ;D

אבל עדיין אני רוצה לדעת...

מאיזו חברה מהחברות שצויינו בהודעה הראשונה עדיף לקנות מצלמה דיגיטלית?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תן להם תקציב והם יציעו לך מצלמות. עדיף מאשר לקנות מצלמה מחברות זבל ולשלם ביוקר.

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על שום מצלמה דיגיטאלית בתקציב של 200 או אפילו 400 ש"ח. אתה יכול לצלם תמונות אפילו עם מצלמת אינטרנט של 150 ש"ח אבל אני מאמין שאפילו חובבן צילום כמוך לא רוצה את "האיכות" שהמצלמות האלו מציעות.

בטווח הזה ישנם רק צעצועים ועדיף לחסוך עד 800 ש"ח ולקנות מצלמות סבירות של CANON או FUJIFILM או כל חברה שאתה יכול לבדוק את מוצריה באתרי צילום.

פורסם
  • מחבר

מראש אומר כי הכסף שאהיה מוכן להשקיע הוא בסביבות 400-600 שקל פלוסמינוס.

חשבתי על המצלמה הזו http://www.netactive.co.il/product.php?item=3176&cat=178

מה דעתכם בתור מצלמה חפיפניקית?  ;D

אשים הודעה זו בעמוד הראשי של מצלמות דיגיטליות.. תודה מראש:)

פורסם

זה יותר גימיק ממצלמה.

אם אתה רוצה להרשים את החברה, אז סבבה.

אם אתה רוצה לצלם, אז תקנה מצלמה.

תמצא קנון A70 אן A75 מחודשת, יופי של מצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים