פורסם 2005 בינואר 1320 שנים ראיתי תהודעה הקודמת שלך במפרטי מחשב ואני לא מבין למה שינית את דעתך.תגיד לי מה הצרכים שלך מהמחשב ואני אכוון אותך למעבד המתאים.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר בוא אני יגיד לך ככהאני לא גיימר גדולוהצלחתי לסחוב עד עכשיו עם הפנטיום שלוש שלי והגי פורס 2 אם אקסואני גם ראתי כמה בנצ'מרקים והשוואות שחלקן amd לוקחתאבל המצב הוא כזה שהיום קניתי מעבד אינטל שבאותו מחיר יכולתי לקנות amd שעוקף אותו לפעמים ב-10 fpsאבל אחרי חודשיים שלוש יוצא מעבד\צ'יפסט\זכרון\כרטיס מסך חדשים שמשנים את כל התמונה וההפרשים ניהיים קטנים יותרהיום שאתה מסתכל על איזה השוואה של המעבדים החדשים ביותר ואתה רואה פתאום איזשהוא מעבד של אינטל מפגר אחרי מעבד amd בהרבה!!!(ככה זה נראה בעמודה) ואחרי זה אתה מסתכל ורואה שמדובר ב5 fpsשעוד 3 חודשים כבר לא יהיו רלוונטים כי יצאו דגמים חדשים שיעלו את זה עוד יותרוההפרשים של המעבדים שנשארו מאחור הצטמצמואז בגלל זה החלטתי אינטל כי זה הולך ליהיות מחשב ל3 שנים לפחותואני מעדיף ללכת על השם המוכר
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אוי הנה עוד אחד מהמקרים האבודים... יה מסטול רצח המעבד הכי יקר של אינטל לא לוקח ברוב המשחקים את AMD3200 NEWCASTLE!קח אינטל ותדפק.ואם אתה מעוניין לדעת אז ג'יגה בייט יותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.