עבור לתוכן

הזמנתיי את הכרטיס 6800GT של גיגה ביט.....כנסו

Featured Replies

פורסם

לקחתי תכרטיס של גיגה ביט

6800GT 256MB

שלוש שנים אחריות

קודם כל איך הוא בהשווה לשאר החברות כמו אלברטון ליטידק ?

ומישו יודע אם איזה באנדל הוא מגיע?

תודה

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שמעתי שיש לו קירור לא יעיל

פורסם

אתה מקבל איתו DOOM3 ועוד כמה תוכנות כמו PowerDVD ......

אחלה כרטיס. 3 שנים אחריות זה מצוין....

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה הקירור שלו לא טובבבב???

אז למה הוא עולה יותר מכולם אחי?

פורסם

מה הקירור שלו לא טובבבב???

אז למה הוא עולה יותר מכולם אחי?

1. אל תהיה בטוח לגבי הקירור וזה לא כזה קריטי

2. הוא עולה יקר יותר לעומת שאר החברות כי יש לו 3 שנים אחריות

פורסם
  • מחבר

אהה ותגיד אחי אני יוכל לשחק במשחקים נגיד כמו דום והלף לייף על הרזולוציות הכי גובוהות???

פורסם

אהה ותגיד אחי אני יוכל לשחק במשחקים נגיד כמו דום והלף לייף על הרזולוציות הכי גובוהות???

אם תשים על רזולוציות גבוהות ופילטרים עד הסוף אל תצפה שהמשחק יפעל על 60-80 fps......

תחפש השוואות שלו במשחקים שונים ותראה איך הוא מריץ......

הנה דוגמא.... 35 fps בממוצע...

http://images.anandtech.com/graphs/ati%20x800%20xl_121404121218/5720.png

פורסם

1. אל תהיה בטוח לגבי הקירור וזה לא כזה קריטי

2. הוא עולה יקר יותר לעומת שאר החברות כי יש לו 3 שנים אחריות

בנאדם אתה פולט שטויות בקצב רצחני.... :screwy:

חבל להטעות את הבנאדם...

אז ככה, ה6800GT של גי'גהבייט הוא כרטיס *נחות* מאחרים בעיקר בגלל הקירור שלו, ועם הכמות חום שה6800GT פולט זה הופך להיות קריטי.

דבר שני, אין קשר בין המחיר לאחריות... זה תלוי בחנות. האלבטרון והלידטק טובים בהרבה וגם זולים במקצת מהג'יגבייט ובאים עם 3 שנים אחריות.

אה... אתה יכול לשכוח מOC עם הקירור הפסיבי......

ואני יכול להבטיח לך שגם אם אתה לא יודע מה זה עכשיו, ברגע שיהיה לך אתה כרטיס ותשמע שאפשר להפוך את הכרטיס לULTRA בשניה בלי סיכון ואתה לא תוכל אתה תתבאס... שמע לי ושנה את ההזמנה אם אתה עדיין יכול.

פורסם

בנאדם אתה פולט שטויות בקצב רצחני.... :screwy:

חבל להטעות את הבנאדם...

אז ככה, ה6800GT של גי'גהבייט הוא כרטיס *נחות* מאחרים בעיקר בגלל הקירור שלו, ועם הכמות חום שה6800GT פולט זה הופך להיות קריטי.

דבר שני, אין קשר בין המחיר לאחריות... זה תלוי בחנות.  האלבטרון והלידטק טובים בהרבה וגם זולים במקצת מהג'יגבייט ובאים עם 3 שנים אחריות.

אה... אתה יכול לשכוח מOC עם הקירור הפסיבי......

ואני יכול להבטיח לך שגם אם אתה לא יודע מה זה עכשיו, ברגע שיהיה לך אתה כרטיס ותשמע שאפשר להפוך את הכרטיס לULTRA בשניה בלי סיכון ואתה לא תוכל אתה תתבאס... שמע לי ושנה את ההזמנה אם אתה עדיין יכול.

איך לעזאזת אין קשר בין המחיר לאחריות??? תראה לי 6800gt עם שלוש שנים אחריות במחיר של 2300-2400..... (למשל של Albatron 3 שנים אחריות והוא לא כזה זול........)

פורסם

תגיד לי מה שווה אחריות של 3 שנים אם הקירור המסריח גם ככה יהרוג לך את הכרטיס? :kopfpatsch:

פורסם

תגיד לי מה שווה אחריות של 3 שנים אם הקירור המסריח גם ככה יהרוג לך את הכרטיס?  :kopfpatsch:

לא הגזמת....?!?.

בלי oc אין סיבה שיקרה משהו.......

פורסם

האלבטרון עדיף בהרבה מהג'יגה בייט והוא *זול* ממנו...

בכל מקרה, אין על מה להתווכח, גם אם יש קשר וגם אם קשר בין המחיר לאחריות (למרות שאין..) שניהם באים עם 3 שנים אז זה לא משנה ועדיין האלבטרון טוב בהרבה

פורסם

אחי יש לך אחלה כרטיס.

יש טובים ממנו

יש טובים בהרבה ממנו

אבל בסה"כ הוא אחלה.

אם יש לך מצב להחליף ללדטק או לאלבטרון עשה זאת במהירות!

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

יש לו קירור חלש מאוד, עם הקירור הזה הכרטיס יכול להגיע בכיף לאיזה 70 מעלות במאמץ, וכמו שאמרו כאן, אלבטרון או לידטק עדיפים.

פורסם

גם ב 6600GT המצב דומה? הקירור של GIGABYTE חדש?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים