פורסם 2005 בינואר 1320 שנים לקחתי תכרטיס של גיגה ביט 6800GT 256MB שלוש שנים אחריות קודם כל איך הוא בהשווה לשאר החברות כמו אלברטון ליטידק ?ומישו יודע אם איזה באנדל הוא מגיע?תודה
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אתה מקבל איתו DOOM3 ועוד כמה תוכנות כמו PowerDVD ...... אחלה כרטיס. 3 שנים אחריות זה מצוין.... תתחדש!
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מה הקירור שלו לא טובבבב???אז למה הוא עולה יותר מכולם אחי?1. אל תהיה בטוח לגבי הקירור וזה לא כזה קריטי2. הוא עולה יקר יותר לעומת שאר החברות כי יש לו 3 שנים אחריות
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר אהה ותגיד אחי אני יוכל לשחק במשחקים נגיד כמו דום והלף לייף על הרזולוציות הכי גובוהות???
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אהה ותגיד אחי אני יוכל לשחק במשחקים נגיד כמו דום והלף לייף על הרזולוציות הכי גובוהות???אם תשים על רזולוציות גבוהות ופילטרים עד הסוף אל תצפה שהמשחק יפעל על 60-80 fps...... תחפש השוואות שלו במשחקים שונים ותראה איך הוא מריץ......הנה דוגמא.... 35 fps בממוצע...http://images.anandtech.com/graphs/ati%20x800%20xl_121404121218/5720.png
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים 1. אל תהיה בטוח לגבי הקירור וזה לא כזה קריטי 2. הוא עולה יקר יותר לעומת שאר החברות כי יש לו 3 שנים אחריות בנאדם אתה פולט שטויות בקצב רצחני.... חבל להטעות את הבנאדם... אז ככה, ה6800GT של גי'גהבייט הוא כרטיס *נחות* מאחרים בעיקר בגלל הקירור שלו, ועם הכמות חום שה6800GT פולט זה הופך להיות קריטי. דבר שני, אין קשר בין המחיר לאחריות... זה תלוי בחנות. האלבטרון והלידטק טובים בהרבה וגם זולים במקצת מהג'יגבייט ובאים עם 3 שנים אחריות. אה... אתה יכול לשכוח מOC עם הקירור הפסיבי...... ואני יכול להבטיח לך שגם אם אתה לא יודע מה זה עכשיו, ברגע שיהיה לך אתה כרטיס ותשמע שאפשר להפוך את הכרטיס לULTRA בשניה בלי סיכון ואתה לא תוכל אתה תתבאס... שמע לי ושנה את ההזמנה אם אתה עדיין יכול.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים בנאדם אתה פולט שטויות בקצב רצחני.... חבל להטעות את הבנאדם... אז ככה, ה6800GT של גי'גהבייט הוא כרטיס *נחות* מאחרים בעיקר בגלל הקירור שלו, ועם הכמות חום שה6800GT פולט זה הופך להיות קריטי. דבר שני, אין קשר בין המחיר לאחריות... זה תלוי בחנות. האלבטרון והלידטק טובים בהרבה וגם זולים במקצת מהג'יגבייט ובאים עם 3 שנים אחריות. אה... אתה יכול לשכוח מOC עם הקירור הפסיבי...... ואני יכול להבטיח לך שגם אם אתה לא יודע מה זה עכשיו, ברגע שיהיה לך אתה כרטיס ותשמע שאפשר להפוך את הכרטיס לULTRA בשניה בלי סיכון ואתה לא תוכל אתה תתבאס... שמע לי ושנה את ההזמנה אם אתה עדיין יכול. איך לעזאזת אין קשר בין המחיר לאחריות??? תראה לי 6800gt עם שלוש שנים אחריות במחיר של 2300-2400..... (למשל של Albatron 3 שנים אחריות והוא לא כזה זול........)
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים תגיד לי מה שווה אחריות של 3 שנים אם הקירור המסריח גם ככה יהרוג לך את הכרטיס?
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים תגיד לי מה שווה אחריות של 3 שנים אם הקירור המסריח גם ככה יהרוג לך את הכרטיס? לא הגזמת....?!?. בלי oc אין סיבה שיקרה משהו.......
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים האלבטרון עדיף בהרבה מהג'יגה בייט והוא *זול* ממנו...בכל מקרה, אין על מה להתווכח, גם אם יש קשר וגם אם קשר בין המחיר לאחריות (למרות שאין..) שניהם באים עם 3 שנים אז זה לא משנה ועדיין האלבטרון טוב בהרבה
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אחי יש לך אחלה כרטיס. יש טובים ממנו יש טובים בהרבה ממנו אבל בסה"כ הוא אחלה. אם יש לך מצב להחליף ללדטק או לאלבטרון עשה זאת במהירות! תתחדש
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים יש לו קירור חלש מאוד, עם הקירור הזה הכרטיס יכול להגיע בכיף לאיזה 70 מעלות במאמץ, וכמו שאמרו כאן, אלבטרון או לידטק עדיפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.