עבור לתוכן

רציתי לדעת איך הכרטיס NX66T128D 6600GT בתור כרטיס לפיתוח תלת מימד\הדמיות.

Featured Replies

פורסם

הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478

והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו?

תודה רבה.

פורסם

לא

...

vivo=video in video out

לא קשור לביצועים של הכרטיס בכלל.

פורסם

בתור כרטיס לישומי CAD/DCC הכרטיס הזה או TNT2 יתנו אותם ביצועים, אם השיקול היחידי שלך זה האצת ישומי DCC/CAD תשקול לקנות כרטיס אחר, בארץ לא תמצא Quadro/FireGL במחירים סבירים, לא שבחול המחירים שלהם סבירים אבל עדיין. באיזה ישומים אתה מתכוון לעבוד?

פורסם
  • מחבר

cad - AUTOCAD.

3DS STUDIO MAX

CINEMA 4D

והכי הרבה, 75% מהזמן SKETCHUP

האם הQUADRO ב 1000 ש"ח של LEADTEK יהיה יותר טוב?

פורסם

איזה Quadro?

פורסם

לדעתי לא. אני לא מסכים עם דעתו של DOGMA . הכרטיס שאתה מדבר עליו 6600GT יהיה בסדר גמור (מה הקישקוש הזה עם TNT2, פשוט קישקוש סליחה) אני מציע לך לטייל לפורום CGTALK -

http://www.cgtalk.com/forumdisplay.php?f=23

ולחפש (התקיימו כבר הרבה דיונים בנושא)/ לשאול שם אם אתה רוצה תשובות יותר רציניות לשאלה שלך.

כמו כן - יש לך את האפשרות לקנות RADEON 9800PRO עם 256 ביט (לא מגהבייט) ולהפוך אותו ל FIREGL X2 - הסבר מעמיק תמצא פה:

(אני מציע לקרוא רק את ההקדמה בשביל להבין מה העניין ואז לקפוץ לעמוד 17 במאמר - הנקרא "A NEW AND SIMPLER MOD" כך תוכל לדלג על הדרך הארוכה והקשה לביצוע השינוי ולקפוץ ישר לפיתרון הקל - לאידיוטים כמוני)

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=105&var2=1

ו DOGMA - כן זה "רק" גורם לדרייברים לזהות את הכרטיס כFIREGL X2 - אבל עובדה זאת גורמת להבדל של 100% בביצועים ביישומי תלת מימד.

יש גם אופצייה לביצוע שינוי דומה מכרטיסי NVIDIA ל QUADRO דוגמא 6800 ל FX4000 אבל אני לא מכיר אותה אישית - תוכל לקרוא על זה בפורום CGTALK שלעיל.

פורסם

זה לא קשקוש, כן זאת אולי הגזמה, אבל עדיין אין שום סיבה לקנות 6600GT אם המטרה היא ישומיי DDC/CAD.

בקשר למוד של ה9800 השיפור לא מתקרב ל100% ושיפור מאוד דומה אפשר להשיג ע"י המהרת הכרטיס בלבד וכפיית תמיכה של תוכנות בהאצת חומרה בכרטיסים הללו, השיפור הנוסף הוא מהצורה שהbranching מנוהל בדרייבר בזמן הwork load, ודברים קלים דברים דומים. ודרך אגב אני מדבר מנסיון, עשיתי את המודים האלה על 9500 ו9800. יש לי מספיק נסיון עם ישומי DDC, ונסיון מיד ראשונה עם המודים הללו, אולי המוד של הQuadro משפר יותר אבל אני בספק. רוב הדיון על הכרטיסים החדשים לא היה קשור בכלל לביצועיהם בישומים גראפיים. בנוסף לזה רוב החברה שמה עובדים עם SDKים של משחקים, לא רק ישומיים כגון 3DSM ולכן הם כן צריכים כרטיס מסך חזק ומתקדם כדי בשביל הפרוייקטים שלהם. כמו כן ישנם שמה הרבה אנשי RM וASHLI שזקוקים לכרטיסים עם תמיכה בDX9 ובARB2.

אבל עם נחזור לנושא הספציפי הזה, התוכנות שהוא תאר שהוא הולך להשתמש בהן לא זקוקות לשום תמיכה מתקדמת מבחינת הכרטיס הגראפי, כן 3DSM וADAC זקוקות לכרטיס סביר, אבל שוב ה6600 לא חייב להיות התשובה, רוב העבודה שלו נערכת בSU שבכלל AFAIK לא תומכת בהאצה חומרתית, ואם כן TNT2 והפעם אינני מגזים.

לכן שוב, אם המטרה שלו היא להאיץ את הישומים האלה, עדיף לו בהרבה מעבד יותר רציני ותוספת זכרון, ואיזה 9200 מאשר 6600GT. או ללכת כבר על כרטיס שבאמת תוכנן להאיץ את תהליך העבודה.

ודרך אגב עם איזה תוכנות יש לך נסיון?

פורסם

רוב הדיון על הכרטיסים החדשים לא היה קשור בכלל לביצועיהם בישומים גראפיים. בנוסף לזה רוב החברה שמה עובדים עם SDKים של משחקים, לא רק ישומיים כגון 3DSM ולכן הם כן צריכים כרטיס מסך חזק ומתקדם כדי בשביל הפרוייקטים שלהם.

איזה חברה, איפה? 

את ARP נתתי רק בתור כתובת מסויימת לקרוא על ה FREEFIREGL  - בלי קשר לעיסוקיהם השונים של ה"חברה".

ואם אתה מרחיב את הדיון לאיפה כדאי יותר להשקיע את הכסף זה כבר סיפור אחר - שונה בהרבה מלפתור אותו באיזה "שיחרור" קצר ומוגזם כמו שעשית קודם.

ה MOD שאני מדבר עליו לא מצריך ידע מורחב על דרייברים, פריצתם, וכיו"ב. הוא פשוט מאוד לביצוע - ובעיקר - בניגוד להמהרה שאתה מציין - אינו גורם לכרטיס לעבוד בעומס חום רב יותר ואינו מצריך כל שינוי חיצוני פיזי כדי להתמודד עם עומסים שכאלה. הוא מאפשר גישה לאופטימיזציה ספציפית לכל אחד מיישומי הCAD/DCC העיקריים (אני לא זוכר בע"פ אבל אפשר לבדוק את זה באתר של ATI - בכל מקרה יותר ממחצית היישומים שFATNJAZZY מציין כלולים.

פורסם

אני לא מדבר על האתר של אדריאן, אני מדבר על CGTalk.

פורסם

בקשר לCGTALK אני לא מתכוון להתווכח - שיגש לשם ויבדוק בעצמו - אני לפחות ראיתי שם מספיק אנשים שעובדים בתעשיית הDCC עם רב התוכנות שהוא הזכיר.

אבל עם נחזור לנושא הספציפי הזה, התוכנות שהוא תאר שהוא הולך להשתמש בהן לא זקוקות לשום תמיכה מתקדמת מבחינת הכרטיס הגראפי,

הוא לא צריך תמיכה מתקדמת למשחקים -  הוא צריך "לדחוף" הרבה FACES ולקבל FEEDBACK מהיר  + יציבות ע"י אופטימיזציה ל יישומים הספציפיים שציין.

פורסם

ואת זה הוא יקבל מ6600 כמו מכרטיסים זולים יותר, כן אולי אל צריך לרדת על לרמה של TNT2, אבל 9550/5200 ברבע מהמחיר יספקו ביצועים זהים.

לכן שוב, אין לו שום סיבה ללכת על 6600 או שום כרטיס יקר שמתרתו היא תמיכה במשחקים, אם הוא איננו מתכוון להשתמש בו, כפי שכבר אמרתי הוא ינצל בצורה הרבה יותר טוב את הכסף שלו אם הוא ישפר את המערכת מהצד שבמקרה הזה יבצע את רוב העבודה - המעבד והזכרונות. או שישקיע כסף בכרטיס שבאמת יכול לשפר ולקצר את תהליך העבודה.

שבמקרה שלו אני לא רואה בזה צורך במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אבל עם נחזור לנושא הספציפי הזה, התוכנות שהוא תאר שהוא הולך להשתמש בהן לא זקוקות לשום תמיכה מתקדמת מבחינת הכרטיס הגראפי, כן 3DSM וADAC זקוקות לכרטיס סביר, אבל שוב ה6600 לא חייב להיות התשובה, רוב העבודה שלו נערכת בSU שבכלל AFAIK לא תומכת בהאצה חומרתית, ואם כן TNT2 והפעם אינני מגזים.

לכן שוב, אם המטרה שלו היא להאיץ את הישומים האלה, עדיף לו בהרבה מעבד יותר רציני ותוספת זכרון, ואיזה 9200 מאשר 6600GT. או ללכת כבר על כרטיס שבאמת תוכנן להאיץ את תהליך העבודה.

ודרך אגב עם איזה תוכנות יש לך נסיון?

אני לא יודע עד כמה אתה בתחום, אבל SU אינה דורשת מעבד בכלל, אין רנדר בSU, היא עובדת בשיטת WHAT U C IS WHAT U GET, ולכן כרטיס המסך והזכרון הם קריטיים.

לכן @LAST, יצרנית SU מתעקשת שלקוחותיה יקנו NVIDIA.

לגבי מקס, אם אתה ממדל מכונית, או איזה BODY, אז 5200 או 9200 יספיק, אבל כאשר אתה מבצע הדמיה של משרד 1000 מטר + ריהוט + תאורה + BUMP אתה חייב הרבה ומהכל. אחרת המידול יקח שבועיים והרנדר יומיים.(שזה אמור להיות הפוך)

שאלתי היתה, האים הכרטיס הזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=17748

יכול להתחרות ב 6600GT ומה הוא שונה בכלל?

תודה

פורסם

6600gt לדעתי יהיה לך עדיף.

במיוחד כמו מה שאמרת ב- real time rendering.

פורסם

מדוע אתה מתעקש לחפש תשובות לגבי עבודה עם אפליקציות CAD/DCC  בפורום שמורכב ברובו  מגיימרים

פורסם
  • מחבר

יש משהו במה שאתה אומר, אבל פה פגשתי ממש מקצוענים.

אנסה עם בפורומים אחרים.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים