פורסם 2005 בינואר 1320 שנים שלום אנשים !לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR.היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות.עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ?שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת.תודה רבה.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים 2 החברות מצויינותלפי מה שאני יודע ה bundle של POV הרבה יותר מכובד...(תלוי בחנות*)ואם בנדל לא חשוב לך ...אז קח את הזול מבייניהם ... שנייהם מצויינים .
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר 2 החברות מצויינותלפי מה שאני יודע ה bundle של POV הרבה יותר מכובד...(תלוי בחנות*)ואם בנדל לא חשוב לך ...אז קח את הזול מבייניהם ... שנייהם מצויינים .סלח לי על הבורות... אבל מה זה בנדל ?ואני קונה מזיג זג.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים סלח לי על הבורות... אבל מה זה בנדל ?ואני קונה מזיג זג.באנדל-תוכנות ומשחקים שבאים ביחד עם הכרטיס.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אחי קח ledatek אני אומר לך,אחרי הכל למי איכפת איזה משחקים אתה מקבל העיקר שהכרטיס יהיה טוב.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר אחי קח ledatek אני אומר לך,אחרי הכל למי איכפת איזה משחקים אתה מקבל העיקר שהכרטיס יהיה טוב.האמת ? זה גם מה שאני חושב.המשחקים זה ממש נחמד אבל לא ע"פ זה אבחר את הכרטיס שלי.הרבה אנשים תמיד משבחים את LEADTEK גם בלי שאנשים שואלים לכן אני כנראה אלך עליהם - ה-POV קצת יותר יקר בגלל הבאנדל אבל במעט, כסף בבחירה הספציפית הזאת היא לא הבעיה.אז זהו, פה זה נסגר - בסוף השבוע הבא כנראה אקבל את הכרטיס לאחר שב-comp-il.co.il החליטו לעשות לי בעיות עם השליחה - אז זיג-זג קרובים יותר ואבא שלי יקח את הכרטיס בעצמו בסוף השבוע הבא.תודה רבה רבה לכולם !מקווה שכולנו נהנה מהכרטיסים שלנו :-*עריכה: עוד שאלה, איך הקירור של הלידטק ?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.