עבור לתוכן

הסתבכתי עם חיבור המחשב לטלויזיה עם כבל S-Video

Featured Replies

פורסם

הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו איך אני אמור לחבר את הכבל לכניסה האחורית אם יש שמה את הפלסטיק הזה (בצורת עיגול כאילו אמורה להיות כניסה) אבל היא חסומה עם הפלסטיק הזה ואי אפשר להוריד אותו!! וגם ניסיתי לראות אכישהוא מה יש מאחוריו וכמו שאמרתי זה נראה כאילו אין שמה קונקטור בכלל!!! מה שכן מסביב לכל הפלטה עם החיבורים האחוריים,יש כמה ברגים שמכוונים עליהם חצים,אז חשבתי שאולי צריך להוריד את הפלטה הזאת והקונקטור בכל זאת נמצא שמה..אבל בחוברת לא כתוב אם מותר לעשות את זה....גם שמתי לב שלחיבור הסופר-וידאו הקדמי קוראים S-VIDEO ולאחורי (החסום) קוראים S-VHS...מישהו יודע מה צריך לעשות?? ואולי החיבור הקדמי הוא יציאה בכלל והאחורי הוא כניסה ובגלל זה המחשב לא מזהה את הטלויזיה?? אני צריך להוריד את הפלטה מאחורה באמת והחיבור שמה?? תודה זה חשוב לי  :xyxthumbs:

וניסיתי לעשות force tv detection וזה לא עזר (זאת גם טלויזיה חדשה אז אין צורך להשתמש בזה בכלל)

פורסם

אם זה מה שכתובת, ואין יציאה כזו.. אז תנסה לברר בחנות אם מקדימה (או בחוברת) זה יציאה או כניסה, ותפעל על פי זה...

פורסם
  • מחבר

לא כתוב בחוברת....ואני יברר בשירות לקוחות או משו אבל לפני זה,כי עכשיו אין לי זמן להתקשר...מישהו יודע מה צריך לעשות? אולי אני יחליף פשוט לכבל עם צד אחד s-video וצד שני scart או rca? האם האיכות תרד??

פורסם

לא כתוב בחוברת....ואני יברר בשירות לקוחות או משו אבל לפני זה,כי עכשיו אין לי זמן להתקשר...מישהו יודע מה צריך לעשות? אולי אני יחליף פשוט לכבל עם צד אחד s-video וצד שני scart או rca? האם האיכות תרד??

לא נראה לי שהאיכות תרד משמעותית.. ככה זה אצלי S-VIDEO TO SCART...

פורסם

אני מכיר את כיסויי הפלסטיק האלה ואין לך שום קונקטור מאחורה

דבר שני אתה לא יכול לסתם לקוות שתיראה משהו על המסך

אתה צריך תוכנה שתציג את זה

פורסם
  • מחבר

יש לי radeon 9500 pro והדרייברים הכי חדשים מותקנים הם אמורים לזהות את הטלויזיה,אולי הייתי צריך לעשות רסט? או לחבר את הכבל קודם לטלויזיה ואז למחשב?....בכל מקרה אם אין לי קונקטור מאחורי הפלסטיק אז זה אומר שהs-video מקדימה של הטלויזיה הוא כניסה? ואיך זה שכתוב בחוברת לחבר מאחורה אם אין קונקטור מאחורי הפלסטיק?,חוץ מזה למצב של הסופר-וידאו בטלויזיה קוראים S-VHS ולא S-VIDEO מה ההבדל ביניהם בכלל?

פורסם
  • מחבר

לא משנה תודה,הסתדרתי :) בסוף זאת כניסה הייתי פשוט צריך לעשות רסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים