עבור לתוכן

מעבדת שירות חדשה למחשבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דרך אגב דיברת על "לגנוב" אנשים אני בין הבודדים שאם מתקן מחשב אז אני לא גובה קריאת שרות בנוסף ! :lol:

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד היו חאפרים שיקחו מחיר שחיטות, אז מה הפתרון שלך?

לקחת עוד יותר, בשביל לצבור פער יותר מפחיד מהחאפר, מה שבכלל יבריח לך את הלקוחות..

או לחפש פעם ב... רק פראיירים, שבמקום לעבוד כל יום, תעבוד פעם בשבוע ותדפוק קופה על חשבונם, מה שיגרום להם לא לבוא אליך יותר..

או להוריד מחירים עד גבול מסויים שזה מספיק נמוך בשביל הלקוח, ומספיק רוויחי בשבילך, להיות הגון עם מחירים טיפה מעל החאפר, אבל אחד שעושה עבודה אמינה, אחד שאפשר לסמוך עליו אם עוד חודש הרכיב יתקלקל או שיצטרכו תיקון נוסף

מניסיון רושם טוב עובד ממש ממש חזק, תבוא לבן אדם עם גישה חיובית (לא כמו שאתה פה בפורום רק אנטי, כי לקוח שיראה אותך בא נגדו ראש בראש ישר יעיף אותך).

גם שאתה עושה דילים מפוקפקים תמיד תיידע את הלקוח, לדוגמא:

אתה מוכר כרטיס מסך ג'יפורס 4, משומש.. תמכור לו אותו בזיל הזול ותגיד לו שזה כרטיס לא מהאריזה ולכן אין אחריות יבואן, בגלל שזה מחיר זול וזה רכיב שלא נוהג להתקלקל.. הוא יחשוב אם לקנות

אם תמכור לו את אותו הג'יפורס חסר האחריות במחיר גבוה, תיהיה חייב! לתת לו אחריות במקרה הצורך, מה קרה? נתת לו כרטיס אחר, באותו שווי

בגלל שאין אחריות אתה מביא לו כרטיס משלך, וזורק את הישן לפח, מה שגורם לך בקניה אחת (בתשלום בודד) לאבד שני כרטיסים!

במקום זה הרווחת קצת פחות כסף, לא חצי מחיר אבל נגיד שלושתרבע מחיר, אבל ברגע שהכרטיס מת אתה לא מפסיד ללא תוספת תשלום כרטיס נוסף.

בקשר לעבודות מחוץ לעיר באמת אין לי תשובה על זה כי אני לא מתעסק עם עבודות רחוקות, אני מאמין שיהיה הוגן לחשב את העלות של הנסיעה ולגבות משהו בסגנון, פלוס תוספת קטנה על המאמץ שלך.

יאאלה הלכתי לישון (: לילה טוב..

פורסם

שמע אם אתה רוצה באמת לפתוח עסק רציני צריך כסף...

צריך לפתוח תיק במס הכנסה.. לפרסם את המקום ואת המחירון...

ומכירון קבוע ולא אחד שנע בין מחיר למחיר...

והתקנה של כרטיס רשת 130 ש"ח....

באמת... הכרטים עולה אולי 30 ש"ח ולחבר אותו זה יותר קל מסידי רום...

שמע זה דבר רציני לפתוח עסק.. ויהיה לך קשה בהתחלה להשיג שם טוב ולקוחות קבועים.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש נכון יש לי חברים שהתחילו מ 0 והיום הם מצליחים לא כל מי שפותח תיק במס הכנסה יש לו כסף !

אפילו רווח של 10 שקל שחור חייב להצהיר עליו !

פורסם

קורא יקר,

אני מבין שאתה אוהב את האתר שלנו ומחשיב אותו לאתר מקצועי בכל מה שקשור לתחום המחשבים אבל אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה להפסיק מיד עם הת'רד הזה ולבקש מאחד ממנהלי הפורום לנעול אותו. לא יתכן שתפתח אשכול בו אתה מתייעץ אתנו חברי הפורום לגבי מחירים ולגבי העבודה שלך בין אם אתה מבצע אותה באופן חוקי או לא [התקנת מערכת הפעלה, הצהרת הון למס ועוד]

למעשה מה שאתה מבקש מהאנשים זה לעזור לך להתייעל כשבסופו של יום הרווח הכספי כולו שלך - אתה לא חושב שזה קצת מגעיל שאנשים פה עוזרים לך לייעל את עבודתך? הרי חברות גדולות ממך משקיעות הון עתק בדברים האלה ומשלמים למשרדים מיוחדים שמתמחים בנושא.

אני לא ממש מבין מדוע אתה רואה לנכון לבקש מאנשים ייעוץ חינם לגבי עבודתך. לי למשל, זה פשוט לא נראה. - חשבת פעם מה יקרה עם טכנאים נוספים כמוך יראו את האשכול הזה ויחליטו גם הם לפתוח אשכולות דומים? הרי ברור לך היכן נסיים. עם כל הכבוד לקוראים שלנו ולעצם העובדה שאנו עושים כאן עבודת חינם [כן, כן] זה לא יאה ולא במקום שנעזור ונסייע לטכנאי מחשבים כשברור לכל שמה שאתה מחפש בעיקר זה הרווח הגדול והמהיר.

איך זה שלא באת למנהלי האתר ואמרת להם, "בואנה, האתר שלכם עזר לי כל כך הרבה, אני רוצה לתרום לכם סכום כספי נדיב לצורך שדרוג האתר ותחזוקתו".

אני אמנם חבר בצוות האתר אבל אני מדבר פה גם בחבר פורום מן המניין, כשראיתי את האשכול הזה חשכו עיני, חד וחלק. אני מקווה מאוד שהפנמת את מה שכתבתי ותעשה את הצעד הנכון.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה אומר...אתם הרי נותנים עזרה טכנית לכולם במקום שהם ילכו למעבדות שירות של מחשבים !

זאת חתיכת צביעות לשמה ! ! ! הרי התרד שלי אסור כי אני מקבל ממכם יעוץ "חינם" אבל לתת לאנשים עזרה טכנית

"חינם" ולחסוך מהם מעבדה זה לא אותו דבר ?

צביעות לשמה.

דרך אגב רוב רובם של האנשים באתר הם טכנאים ! אז מידע חינם הם מקבלים פה בכל מקרה.

זה שהם באים בגישה של "נתקע המחשב לא יודע מה לעשות" זה חלק מהמשחק !

דיברת "על הרווח הפרטי שלי" שאתם עוזרים פה לאנשים בתמיכה הטכנית זה לא רווח אישי שלהם ??

הם תורמים לכם כסף ? ? ? חסכתם להם ברוב המקרים נסיעה למעבדה ו 300 ש"ח

שיהיה לך אחלה יום.

פורסם

לי גם יש עסק כזה שרץ בערך כבר כמעט שנה.

בעיקרון אני וחבר שלי מתקנים בעיקר בעיות עם וירוסים, פירמוטים וכו... ואנחנו נחשבים מאוד זולים.

אנחנו לוקחים על תיקון רגיל 60ש"ח ואם זה מעל שעתיים זה עוד 20 ש"ח ואחרי זה עוד 20 ש"ח על כל שעה נוספת ועל פירמוט אני לוקח 80.

אם זאת התקנת חומרה אז זה 60 שקל + המחיר של החומרה.

ואל תשכחו שזה אני וחבר שלי אז כל מחיר מתחלק ב-2.

אבל בד"כ הלקוחות נחמדים אז הם נותנים לנו 150 שקל עד 100 שקל.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר...אתם הרי נותנים עזרה טכנית לכולם במקום שהם ילכו למעבדות שירות של מחשבים !

זאת חתיכת צביעות לשמה ! ! ! הרי התרד שלי אסור כי אני מקבל ממכם יעוץ "חינם" אבל לתת לאנשים עזרה טכנית

צביעות לשמה.

דרך אגב רוב רובם של האנשים באתר הם טכנאים ! אז מידע חינם הם מקבלים פה בכל מקרה.

זה שהם באים בגישה של "נתקע המחשב לא יודע מה לעשות" זה חלק מהמשחק !

דיברת "על הרווח הפרטי שלי" שאתם עוזרים פה לאנשים בתמיכה הטכנית זה לא רווח אישי שלהם ??

הם תורמים לכם כסף ? ? ? חסכתם להם ברוב המקרים נסיעה למעבדה ו 300 ש"ח

שיהיה לך אחלה יום.

בניגוד אליך אף אחד לא פתח אשכול "ייעול" וביקש מאיתנו לסייע לו במחירים שהוא אמור לבקש מהלקוחות. לידיעתך הרבה אני מכיר לא אחת ולא שתי חברות ששילמו סכום כסף בן 5 ספרות על מנת שייתנו לו הצעות ייעול כמו שחברי הפורום אמורים לתת לך כאן באתר.

פורסם

צביעות לשמה.

בוא נראה:

מייעצים לאנשים פרטיים בבעיות טכניות חינם - חוסכים להם כסף, הם לא הולכים מעבדה. רווח למסייע: 0.

מייעצים לסוחרים בנושאים כלכליים חינם - מביאים לכך שירוויח יותר כסף, אנשים באים "למעבדה" שלו. אין רווח לסמייע, יש רווח למקבל הסיוע.

עכשיו, מי מרוויח מה? מי חוסך למי?

עריכה: כל הת'רד לא נראה כמו פרסמות סמוייה?

פורסם

"רווח למסייע 0 " עצם העובדה שאתה פה אתה רווח שלהם ! אם לא שמת לב יש באתר הזה פרסומות של חנויות ומוצרי מחשבים ברשת בזכות אנשים כמוך ! אז המסייע מרוויח המון ולא 0 כמו שאתה מציג את זה מתוך ליקוק יתר.

מי שמפרסם פה משלם דיי הרבה לבעלי העניין באתר שום עזרה פה לא לשם שמיים ! הכול רווח כלכלי !

יהודים לא עם טיפש.

פורסם

לא קראתי את כל הת'ראד

אבל זה גזל מה שאתה עושה ..

אני גם עובד כטכנאי שירות

על וינדוס + כל החרא מסביב 100 ש"ח (דרייברים , תוכנות , משחקים + הדרכה לכל מה שצריך ) ולא אכפת לי כמה זמן זה יקח ..

שטויות אחרות 50 או אפילו כלום (זה שכל המדינה רמאים *ונו* זה לא אומר שגם אתה צריך להיות אחד כזה .. )

ורק שתדע שאני בהתחלה לא לקחתי כסף מאנשים .. זה בונה לך מוניטין של בנאדם טוב ואמין ..

אחרי חצי שנה , שנה תתחיל לייעל את עצמך ולגבות מחירים כפי רצונך ..

פורסם

גזל ? סליחה ?

אתה חאפר בלי קבלות לא כולם כמוך !

ואם אתה לוקח 100 ש"ח סימן שהמקצועיות שלך בספק וזה מה שאתה מעריך את עצמך.

אני עובד עם אנשים(קולגות) שפחות מ 300 שקל התקנה של WIN הם לא מדברים איתך בכלל.

ויש להם פול לקוחות ! וביקוש רב. :cool2:

פורסם

אולי אני חאפר .. אבל אם אני עושה עבודה אני עושה אותה עד הסוף (ועדיין לא גוזל מאנשים 250-300 על וינדוס מסכן .. )

ולפי דעתי זה ממש גרוע \ עלוב להגיד שאתה משתמש באתר הזה כעזר ..

הרי אתה לא יכול ללמוד להגיע לפיתרון לבד ?

פורסם

"על ראש הגנב בוער הכובע"

זה אתר מצויין ואני נעזר בו בחפץ לב.

פורסם

איזה כובע ואיזה נעליים

אני אישית יותר עוזר באתר הזה מאשר שואל שאלות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים