עבור לתוכן

מעבדת שירות חדשה למחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום :xyxthumbs:

אז ככה פתחתי לא מזמן מעבדת שירות למחשבים

ורציתי באמצעותכם לבדוק איפה אני יכול להשתפר אם במחירים אם בכל המלצה שתתנו לי

הבעיה שלי היא כזאת...

אני בעיקרון טכנאי שירות שעובר מבית לבית במקרה של תקלה חמורה שלא ניתן לפתור בבית הלקוח אני לוקח את המחשב איתי

בהתחלה עבדתי לפי "שעת עבודה" אבל מהר מאוד הבנתי שכאן זה לא אנגליה ובשיטה הזאת אי אפשר לעבוד בארץ

אז עברתי לתשלום גלובלי שזה אומר מערכת הפעלה(לקוח) כולל הכול 250 ש"ח.

התקנה של CD או צורב או כרטיס למסך למשל אני גובה 90 ש"ח התקנה + הכרטיס.

רציתי לדעת אם המחיר טוב ? או שצריך לשפר את העניין הזה ? ואם המחיר לא טוב כמה לגבות ?

למשל כרטיס רשת כולל התקנה אני לוקח 150 ש"ח 90 על ההתקנה על הכרטיס אני לא מרוויח בכלל.

אם אפשר הצעות לשיפור אני אשמח !

***שאני מתקן ללקוח את המחשב אני לא לוקח קריאת שרות אלא אם כן הוא לא גר בעיר שלי.

אם לקוח קורא לי ומבטל אז רק אז אני לוקח קריאת שרות ! אם זה מחוץ לאזור שלי בכל מקרה אני לוקח ק"ש.

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע שתפסיק להיות רמאי שלוקח 350 שקל על גיפורס4 משומש, בהחלט יכול לקדם אותך...

המחירים שכתבת למעלה דיי סבירים חוץ מהקטע עם המערכת הפעלה, רישיון עולה המון איך אתה עושה את זה ב250 שקל?

אם אתה מעבדת שירות אסור לך לשחק משחקים.. אתה לא סתם ילד קטן שבא להתקין לשכן שלו וינדוס, ברגע שאתה מרוויח על זה כסף אתה יכול להדפק בענק..

פורסם
  • מחבר

לקוח מביא לי את הווינדויס המקורי שלו ואת האנטי וירוס המקורי שלו ואני מתקין לו ב 250 ש"ח הכול !

קאפיש ? הבנת ?

אם לקוח מביא לי ווינדוס מקורי עם סיריאל זכותי להתקין לו ! זה חוקי תודה. :kopfpatsch:

****אז עברתי לתשלום גלובלי שזה אומר מערכת הפעלה(לקוח) כולל הכול 250 ש"ח

תסתכל מה כותבים לפני שאתה קופץ כמו תיש זקן.

פורסם

OMG! אתה לוקח 250 שקל שהלקוח מביא את הוינדוס?? 180 שקל זה מחיר נורמלי להתקנת וינדוס,

אנטי וירוס זה לא ממש קשור זה התקנות תוכנה על זה אפשר לקחת 80-90 שקל כמו התקנות חומרה..

דרך אגב אתה מוזמן לשמור על הפה, אתה לא בפורום שכונתי שאתה יכול להתבטא איך שבא לך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אנטי וירוס זאת גם תוכנה מוגנת והיא כמו WINDOWS לכל דבר ויש לה סריאל והגנה !

דבר שני כל המעבדות בארץ גובות בין 200 ל 300 מערכת הפעלה !

וגם הם מה לעשות לוקחים מהלקוח WINDOWS זה החוק איש  :bash::s07:

**אם פגעתי מבקש סליחה :nixweiss:

פורסם

שאתה תיהיה מעבדה מקצועית עם קבלות וחברה בע"מ גם אתה תיקח סכומים כאלה,

כרגע אתה טכנאי פרטי בלי שום הסמכה או חברה מסודרת שנותנת לך גיבוי.

כמו שאמרתי התקנת תוכנה, 80-90 שקל, ואין שום קשר אם התוכנה היא FREEWARE או תוכנה בתשלום, אתה ציינת בפוסט האחרון שלך שהלקוח מביא את התוכנה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל את ההסמכה שלי עשיתי בצבא...נכון !!!! בצבא בזמנו היה פנטיום 1-2-3 ויש לי עוד הרבה דברים לחזור עליהם

ולעשות קצת ריענון אבל בתכלס אני איש מקצוע לכל דבר וזה שאני פה זה כי תמיד יש מה ללמוד גם ממך וגם מכל אחד אחר פה !

מי שיגיד לך שהוא יודע הכול הוא משקר ומדבר שטויות  :lol:

*האתר הזה הוא מספר 1 בכל מה שקשור לחומרה ואני נעזר בו ובכם !  :yelclap: לא מתבייש.

פורסם
זה שאני פה כי תמיד יש מה ללמוד גם ממך וגם מכל אחד אחר !
:-X

אתה באמת כאן כדי ללמוד מאחרים?(איך זה שת'רד עם 4 עמודים לא לימד אותך כלום?)

בכל אופן - כמו שואטוס כבר אמר - כשתהיה לך מעבדה מקצעית , תוכל לקחת את הסכומים שאתה רוצה , עד אז תתחיל בקטן.

פורסם
  • מחבר

MILK להתקין מערכת הפעלה 80- 90 שח" ? נראה לך זה הגיוני ?

ומי אמר לך שאני חאפר ?

בסה"כ ביקשתי שתעזרו לי לבנות מחירון זה הכול.

הייתי שמח להיעזר בכם.

התקנה של מערכת הפעלה כולל הכול + חיבור לאינטרנט כמה ?

חיבור של CD או כל התקן ?

קריאת שרות האם לקחת בכל ביקור או שרק מתי שקוראים ומבטלים ?

אלה סוג השאלות שאני זקוק לכם. :s05:

תודה. :hi:

פורסם

תגיד לי אתה לא מבין מה אני כותב ?

אני אומר לך, התקנת מערכת הפעלה (כןכן, כולל כל הדרייברים!) 180 שקל, המחיר לא כולל את מערכת ההפעלה עצמה (הכוונה אתה לא מספק ללקוח את הדיסק התקנה ולא את הרישיון)

התקנה של תוכנה, עניין של דקות ספורות, 80 שקל יהיה סביר לשני הצדדים (גם אם זה FREEWARE וגם אם זאת תוכנה בעלת רישיון - כמו קודם לא כולל את רישיון או דיסק ההתקנה)

התקן הכולל דרייבר או תוכנה נילוות גם כן יכול לעלות במחירים האלו (עד 100 שקל), התקנים פשוטים כמו סידירום שדורש רק חיבור של שני כבלים וברגים יהיה נחמד מצידך לקחת פחות (לא פחות מ50 שקל כי זה גם לא ריווחי וגם עושה רושם של חאפר)

כמו כן אתה יכול להיות גמיש, לדוגמא התקנה של מדפסת ALL IN ONE דורשת לא מעט עבודה, כוללת לא מעט תוכנות ניללות, פה אתה באמת יכול לקחת מעבר לתקציב

כמובן שבטעם טוב, אני אישית הייתי לוקח על זה בין 100 ל120 שקל כמובן כי זה דורש ביקור בבית הלקוח והרכבה של כל הציוד.. מעבר לזה זה פשוט גניבה..

פורמט כולל מערכת הפעלה כולל תוכנות קטנות נילוות כולל התקנת האינטרנט והורדת עדכונים מהאינטרנט יכולה לגלוש גם ל250 שקל, לא מעבר לזה..

זכור שאתה לא סתם ילדון שרוצה להרוויח כמה שקלים ויכול לדפוק מחירים, ברגע שאתה רואה את עצמך בתור בעל מקצוע פרטי אתה צריך לשמור על יושר והגינות גם אם זה יגרום לך להפסיד כמה שקלים פה כמה שקלים שם...

כל המחירים פה הם לפי דעתי האישית ואני חושב שלא מעט יסכימו איתו בעניין, אבל זה תלוי באמת בטכנאי וכל אחד דואג לעסקים שלו כפי שהוא רוצה.

פורסם
  • מחבר

המחירים שנתת זה לאחד חאפר שעובד שחור בלי קבלות ?

או בכלל לעסק ?

אל תשכח שעסק משלם 30% מס (עסק זעיר) 180 תוריד 30 %.

רגע נוסיף ל 180 ש"ח 30% נראה כמה נקבל :bash: מממ...235 ש"ח.

אז אני 250 סביר לאללה.

פורסם

לא סביר לאאלה אל תשכח שהלקוח מחפש את הזול יותר, ו235 זה לא 250

עכשיו כמו שכבר קלטתי אותך שאתה אומר "90-80" אתה מתכוון ל90 ולא ל80..

אתה לא אמור לחפש את הרווח הגדול יותר, אלא את המחיר ההגון לשני הצדדים, ובמקרה שלנו זה יכול להיות ה80.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שאמר לי שהוא גובה לפי שעת עבודה ! ושהוא לפעמים יוצא מלקוח עם 400 500 שקל חופשי

:s05:   :s05:   :s05: אני מדבר על התקנה של מערכת הפעלה + תוכנות.

על כל שעה הוא מתוגמל לא גלובלי ! והבנתי שיש לו עבודה FULL.

פורסם

בהחלט יכול להיות, לפני זמן גם אני הייתי ככה, מחפש את המקסימום מחיר..

אתה מחפש פה פראיירים, על פראיירים קשה לבנות עסק, הרי אתה לא תקח לפראייר 500 שקל, ולבן אדם שמבין חצי מחיר.. בגלל שאתה עסק אתה צריך לקחת מחיר שווה..

אנשים לא יחזרו אליך שאתה גובה מהם 400-500 שקל, בסופו של דבר יבוא האחיין שמבין במחשבים והם יספרו לו מה תיקנת ובאיזה מחיר, הוא יקבל הלם ויגיד להם להתחרק ממך..

מה יצא לך מזה?

(מה גם שמיניסיון אני יכול להגיד לך, לא כל מה שאנשים אומרים זאת האמת, לפעמים הם נופלים על עבודה אחת טובה, והם מספרים רק עליה ולא על שאר העבודות שהם הרוויחו רבע מחיר..)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהשוק מוצף "חאפרים" שעובדים שחור שהורסים את ענף המחשבים !  :kopfpatsch:

אם עסק גובה על תיקון 200 בא החאפר לוקח 100 כי החאפר עובד שחור בלי קבלות !

ויש לי עוד שאלה ! זה בטח יהיה לך קשה לענות לי...אם אני למשל גר בת"א ויש לי קריאה להרצליה כמה לקחת קריאת שרות ?

CALL OUT איך לתמחר את הנסיעה ?

הרי לא כל העבודות בעיר שלי. :s07: :s07: :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים