עבור לתוכן

זקוק לחנות אלקטרוניקה ששולחת ארצה

Featured Replies

פורסם

ממממ יקר לי לשלם למוסטופ 100 דולר יותר על משלוח

אני בסה"כ מעוניין לקנות GMINI , אין אפשרות לקנות ביותר זול , או חנות ששולחת ישירות ?

תודה רבה.

פורסם

יש גם את EZBUYUS אבל אני מניח שהמחיר דומה...

בכל מקרה, לא נראה לי שיש כזה חיה.. זה לא עסקי לחנויות להתעסק עם משלוחים בינלאומיים של מוצרים.. אם אתה מכיר מישהו בחו"ל אתה יכול לשלוח את המוצר אליו והוא ישלח את זה ארצה (אבל אז אתה צריך גם להתעסק עם שחרור ממכס וכו')....

אם אתה בכל זאת מוצא משהו, תגיד (למרות שלא נראה לי שזה יצא יותר זול משמעותית מדרך MUSTOP)...

תזכור גם שהמחיר ל MUSTOP כולל, משלוח במטוס, ביטוח, שחרור מכס, משלוח לחנות קרובה לבית....

אני על ה RIO CARBON שילמתי 70$ תוספת על המחיר הבסיסי של 250$

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שמשלוח לא יעלה פחות, או שאני טועה

פורסם

אני מאמין שמשלוח לא יעלה פחות, או שאני טועה

אם זה ממישהו שאתה מכיר, אז בתכלס אין עמלה של כמה דולרים, ואפשר גם לוותר על ביטוח משלוח אולי, אפשר לחסוך קצת, אבל נראה לי שלא שווה את הכאב ראש של התעסקות עם זה (צריך ללכת למכס בתל אביב ולשחרר את זה וכו').

פורסם
  • מחבר

אם זה ממישהו שאתה מכיר, אז בתכלס אין עמלה של כמה דולרים, ואפשר גם לוותר על ביטוח משלוח אולי, אפשר לחסוך קצת, אבל נראה לי שלא שווה את הכאב ראש של התעסקות עם זה (צריך ללכת למכס בתל אביב ולשחרר את זה וכו').

אז מה אתה בעצם אומר

לחכות שמישהו נוסע לתקופה קצרה ולבקש ממנו?

פורסם

אז מה אתה בעצם אומר

לחכות שמישהו נוסע לתקופה קצרה ולבקש ממנו?

בגדול זאת תמיד האופציה המועדפת (למרות שכשאתה קונה מחו"ל אתה חייב לממש אחריות מאיפה שקנית לרוב...).

פורסם
  • מחבר

בגדול זאת תמיד האופציה המועדפת (למרות שכשאתה קונה מחו"ל אתה חייב לממש אחריות מאיפה שקנית לרוב...).

אני יודע לשמור על מוצריי, אין אני משתמש באחריות,

ואם יהיה משהו יוצא דופן, אז נצטרך לעשות סבב משלוחים חדש

אוף מרגיז אותי שבישראל מוכרים כ"כ יקר :kopfpatsch:

פורסם

אתה תמיד יכול להזמין מ PDASTORE, שהיתרון שלהם זה שהם מזמינים ביבוא אפור מחו"ל בכמויות אז המחירים שם לפעמים יותר סבירים ממקומות אחרים (לא תמיד):

http://www.pdastore.co.il/search.asp?qsearch=GMINI&qmanufact=

לגבי מהימנות החנות לעומת זאת, אני לא יכול להעיד.

פורסם
  • מחבר

אתה תמיד יכול להזמין מ PDASTORE, שהיתרון שלהם זה שהם מזמינים ביבוא אפור מחו"ל בכמויות אז המחירים שם לפעמים יותר סבירים ממקומות אחרים (לא תמיד):

http://www.pdastore.co.il/search.asp?qsearch=GMINI&qmanufact=

לגבי מהימנות החנות לעומת זאת, אני לא יכול להעיד.

שמת לב למחיר כן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים