עבור לתוכן

איטיות מחרידה בזמן עבודה עם תוכנות הורדה

Featured Replies

פורסם

טוב עם אתה כל כך בטוח שזה לא הפיירפווקס אז תיבדוק עם הוא עושה לך את הבעיה רק כשהאימול דולק עם זה רק בגלל האימול זה בעית חומרה.

ותיבדוק עם זה קורה לך בכל הסרטים כי עדיין יש מצב שזה בקודקים.

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן זה עושה לי רק שהאימיול פתוח

ביומיים-שלושה האחרונים ראיתי בערך 4-5 סרטים ובכולם היו תקיעות..

פורסם

תגיד וקודם לא היו לך בעיות כאלה?

פורסם
  • מחבר

היו, אבל לא ממש התיחסתי לזה כי לא הייתי חורש על האימיול כל היום.. בזמן האחרון אני עם האימיול המון אז זה מתחיל להפריע.

פורסם

טוב לסיכום:

אני חושב שאין דרך ליפתור את הבעיה ואפשר רק לא להתייחס..

הדרך היחידה היא לקנות חומרה חדשה אני חושב שהמחשב שלך פשוט עמוס מידיי..ולא מסוגל לעמוד בזה

בהצלחה אחי.

פורסם

ישנם הרבה בעיות עם האימיול ועם יוזרים שעובדים על AMD,אם תיגש לאתר הרשמי של אמיול אתה תראה לכמה אנשים יש בעיות על AMD,כאחד שיש לו אינטל אני משתמש באימיול משהו כמו שנתיים,לפעמים רצוף חודש ואין לי שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

טוב לסיכום:

אני חושב שאין דרך ליפתור את הבעיה ואפשר רק לא להתייחס..

הדרך היחידה היא לקנות חומרה חדשה אני חושב שהמחשב שלך פשוט עמוס מידיי..ולא מסוגל לעמוד בזה

בהצלחה אחי.

WTF?!?!!?

זה הפתרון שלך? "לא להתיחס" ? :'(

אמרתי שלקנות חומרה חדשה זה כן פתרון, אבל אני משאיר אותו בתור פתרון אחרון.

השאלה אם זה רק עניין של זיכרון או של כל המפרט, ולפי מה ש X-DUDE אומר זה בכלל עניין של מעבדי AMD מסויימים,

אני מאמין שבA64 לא תיהיה בעיה כזאת, השאלה אם זה "תוקן" אצל הסמפרונים, כי אין לי בעיה לקנות איזה סמפרון לסוקט A זה ממש זול..

(הסמפרונים נופלים מהביצועים של הבארטונים בכל הנושאים למעט קידוד ועריכה שבזה הם השתפרו מול ה AXP)

בקיצור מה הפתרון הסופי, המחשב שלי לא עמוס בכלל בכלל.. חוץ מהאימיול, ככה שאם זה לא עניין של גירסא בעייתית (מה שלצערי לא כל כך נראה לי) אז זה בכלל לא בעיית תוכנה...

תודה על כל העזרה (:

פורסם

ישנם הרבה בעיות עם האימיול ועם יוזרים שעובדים על AMD,אם תיגש לאתר הרשמי של אמיול אתה תראה לכמה אנשים יש בעיות על AMD,כאחד שיש לו אינטל אני משתמש באימיול משהו כמו שנתיים,לפעמים רצוף חודש ואין לי שום בעיות.

פעם ראשונה אני רואה דבר כזה יכול להיות שזה שטיות אבל אני לא רוצה להגיד סתם אולי ב A64 אין בעיות כאלה כי אצלי אין שום בעיה עם אימול ו HL2 ברקע עובד מצויין..

WTF?!?!!?

זה הפתרון שלך? "לא להתיחס" ? :'(

אמרתי שלקנות חומרה חדשה זה כן פתרון, אבל אני משאיר אותו בתור פתרון אחרון.

השאלה אם זה רק עניין של זיכרון או של כל המפרט, ולפי מה ש X-DUDE אומר זה בכלל עניין של מעבדי AMD מסויימים,

אני מאמין שבA64 לא תיהיה בעיה כזאת, השאלה אם זה "תוקן" אצל הסמפרונים, כי אין לי בעיה לקנות איזה סמפרון לסוקט A זה ממש זול..

(הסמפרונים נופלים מהביצועים של הבארטונים בכל הנושאים למעט קידוד ועריכה שבזה הם השתפרו מול ה AXP)

בקיצור מה הפתרון הסופי, המחשב שלי לא עמוס בכלל בכלל.. חוץ מהאימיול, ככה שאם זה לא עניין של גירסא בעייתית (מה שלצערי לא כל כך נראה לי) אז זה בכלל לא בעיית תוכנה...

תודה על כל העזרה (:

אני לא חושב שזה בעיה בזיכרון אלה בעיה במעבד תעשיג אולי מעבד אחר ותיבדוק עם הוא עושה אותה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהמעבד הספציפי שלי תקול, הוא מציג ביצועים סבירים יחסית לדגם וגם במשחקים וגם בבנצ'מרקים פועל כמו כל שאר הסדרה, בנוסף הוא גם עובר את כל בדיקות היציבות הדרושות..

ככה ששוב, אני ממש לא מאמין שהמעבד פגום.. אולי הAXP עצמם לא מוצלחים לאימיול כמו ש xdude אמר, השאלה שלי איזה מעבדים כן, האם הסמפרונים גם עושים את הבעיות הנל?

(כדרך אגב, אני אשקול לארגן עוד 512 מחבר, ולעשות אוברקלוקינג יותר מסיבי, לראות אם זה פותר את הבעיה..)

תודה רבה (:

פורסם

Vatos-Locos - למה שלא תנסה לעשות שינויים קטנים, כמו להסיר חבילות מקודדים כמו ffdshow שעושים בעיות, או לשנות הגדרות באמיול ( או להחליף גירסה...). פירסמו פעם בפורום מדריך לאופטימיזצייה של הווינדווס, לי הוא שיפר קצת את הביצועים, רק צריך להיזהר ולא לשנות כל מה שכתוב שם.

ד"א, התקנת SP2?

פורסם

עוד פתרון זה להשיג איזה פנטיום 3 ישן, לשים לו דיסק  טוב, KVM, ולהפוך אותו לשרת הורדות, פקסים, הדפסות. זה יכול להיות הרבה יותר כלכלי מאשר לשדרג את ה AXP שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי מאיפה להשיג פנטיום3 ישן, אני אצטרך לקנות מפרט חלש כלשהו (נגיד סמפרון 2200), ושוב זה יצא לי כמו שדרוג, ואפילו יותר..

תסכים איתי שבמקום מחשב חלש ומחשב סביר, יותר חכם להשקיע את כל הכסף במחשב אחד חזק.

וGLASSMOON, אני לא חושב שיש קשר למקודדים, הבעיות מופיעות רק תחת עומס..

בקשר לשינוי ערכים ברג'יסטרי, זה לא ממש עזר לי בעבר אז אני בספק אם זה יעזור לי עכשיו..

וכן, התקנתי SP2.

(:

פורסם

שמע, אולי דוקא ה OC עושה לך את הבעיות. תנסה לרוץ בלי OC ולראות מה קורה. תבדוק. מה יש לך להפסיד?

מסכים שלקנות סמפרון זה דפוק. מה שאמרתי זה שתרחרח מסביב, אולי אפילו פנטיום 2. אני הצלתי פנטיום 3 (מהראשונים) מהפח (שכן רצה לזרוק) והפכתי אותו לאחלה שרת.

פורסם
תסכים איתי שבמקום מחשב חלש ומחשב סביר, יותר חכם להשקיע את כל הכסף במחשב אחד חזק.

הרבה יותר זול לארגן חלקים משומשים למחשב ייעודי להורדות...

בקשר לשינוי ערכים ברג'יסטרי, זה לא ממש עזר לי בעבר אז אני בספק אם זה יעזור לי עכשיו..

לפעמים עדיף להשאיר את ההגדרות כמו שהן ולא ליצור בעיות במע' הפעלה, אבל לפחות לפי מה שכל מיני מדריכים טוענים הווינדווס בא עם הגדרות שלא יעילות ואפשר לשפר את הביצועים שלו בצורה משמעותית באמצעות שינויי של ההגדרות.

וכן, התקנתי SP2.

אולי זאת הבעייה?......
פורסם
  • מחבר

GlassMoon

כמו שאמרתי קודם אין לי מאיפה לארגן חלקים משומשים, ואני לא מעוניין בענתיקות כי הם לא אמינים לטווח הארוך (הכוונה שאני לא יכול לסמוך שהם יעבדו כמו שצריך עוד חצי שנה)

אמרת אמרת, שינוי הרג'יסטרי יכול לשפר או לגרוע, אני מעדיף לא לגעת כי ההבדלים הם זניחים מאוד ולא עזרו לי בעבר, אני לא חושב שהשיפור יהיה מספיק משמעותי למחשבים בימינו (זה נועד למחשבים חלשים מאוד שזקוקים לכל פיסת ביצועים)

אני לא יודע אם ה SP2 מהווה בעיה, יש סיבה שכן?

integral:

אני כרגע בסטוק, הבעיות קיימות (:

ככה שהאוברקלוקינג זה לא הבעיה..

השאלה היא האם בעיית האיטיות עם החמור אופיינית וסבירה למערכת שברשותי

במידה וכן אז לא נותר אלא להחליף\להוסיף חומרה (שוב נשאלת השאלה האם תוספת זיכרון תעזור או שזה בזבוז טהור של כסף)

במידה ולא, כנראה שהבעיה היא אכן בעיה.. קשה לי לשים אצבע על תוכנה או תוספת מסויימת שרצה על מערכת ההפעלה, מכוון שהבעיה קיימת לא מעט זמן ואני מפרמט לעיתים דחופות כך שהתוכנות משתנות, פעם יש SP1 פעם יש SP2, פעם האימיול בגירסא הזו ופעם באחרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים