פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי.הוא עשה לי מחיצות והכלקיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ?האם זה עף בפירמוט כונן C ?תודה מראש.
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים Start >> Control Panel >> System >> Advanced >> Startup and Recovery Settings >> Editתמחק משם את השורה של המערכת שאתה לא צריך.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר שלום...קודם תודה רבה על התגובה.עכשיו הטעינה שיש לי זה לא מסך שחור כזה שאני בוחר מה אני רוצה ליטעון כמו שיש בחירה של ווינדואוס במצב בטוח או ווינדואוס במצב רגיל.אני מדבר על מסך מעוצב כזה שרואים משהו מושקע גרפית.איך אני מעיף את זה?10X
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אהה לזה התכוונת ,אוקיי אז פשוט תעבור על הצעדים הבאים:1- control panel user accounts -23- תיכנס לחשבון שאתה מעוניין למחוק.4- תלחץ על האפשרות התחתונה - delete the account.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מה שאתה צריך לעשות זה פשוט במצב דוס (בשביל להיכנס למצב דוס תצטרך לעלות עם דיסק הצלה של 98. הכנת דיסק הצלה)לרשום את השורה הזאת Fdisk /fixmbrוזהו המסך יעלם.אפילו אם יש לך Ntfs זה לא משנה.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אהה לזה התכוונת ,אוקיי אז פשוט תעבור על הצעדים הבאים:1- control panel user accounts -23- תיכנס לחשבון שאתה מעוניין למחוק.4- תלחץ על האפשרות התחתונה - delete the account. הוא מדבר על זה שה BOOT MANAGER שלו זה לא ה NT LOADER.... יש לו את ה BOOT LOADER של LINUX בשם GRUB שיש לו תפריט גרפי, ככה שהטיפ שנתת לו, לא יעזור..תעשה את ה FIXMBR...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.