עבור לתוכן

2 שאלות בקשר לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה:

1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'...

2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)?

תודה מראש

פורסם

הימני והשמאלי הקדמיים צריכים להיות גובה מטר בערך שזה גובה של בן אדם כשהוא יושב

הסנטר צריך להיות מעל הטלוויזיה

האחרויים צריכים להיות גבוהים

אתה צריך לצרוב את הסרט VCD

תחפש בLIONETWORK.NET במדריכים

את המדריך לצריבת VCD

פורסם

שלום

קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה:

1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'...

2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)?

תודה מראש

כן, לצרוב אותו כמו שהוא... (אם יש לך בעיות שהוא נתקע מדי פעם בנגן, תגיד...), לא צריך VCD לא כלום.

לגבי המיקום, אני לא בטוח, אבל לא אדיאלי שכל הרמקולים יהיו בגובה האוזניים יחסית ?

הנה מדריך לגבי מיקום כל הרמקולים:

http://www.crutchfieldadvisor.com/ISEO-rgbtcspd/learningcenter/home/speakers_placement.html

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אבל עכשיו יש לי עוד שאלות...

1.

כן, לצרוב אותו כמו שהוא... (אם יש לך בעיות שהוא נתקע מדי פעם בנגן, תגיד...), לא צריך VCD לא כלום.

מה יכול לגרום לסרט להיתקע? ומה עושים אם הוא נתקע? יש דרך לדעת אם הוא יעשה בעיות לפני שצורבים ומבזבזים דיסק על סרט שנתקע?

2.

קראתי את המאמר והוא עזר לי מאוד אבל הם כותבים שבמערכת 6.1 כמו שיש לי, 2 הרמקולים האחוריים צריכים להיות מצידי הספה והסנטר האחורי מאחוריה, אבל אין לי מקום לשים אותו מאוחרי הספה בגלל שהיא צמודה לקיר ואי אפשר להזיז אותה קדימה כי החדר קטן מידי... אז זה יהיה בסדר אם אני יחבר אותו לקיר מעל הספה, זאת אומרת באותו קו של הרמקולים האחוריים?

פורסם

תודה על התגובות אבל עכשיו יש לי עוד שאלות...

1.מה יכול לגרום לסרט להיתקע? ומה עושים אם הוא נתקע? יש דרך לדעת אם הוא יעשה בעיות לפני שצורבים ומבזבזים דיסק על סרט שנתקע?

2.קראתי את המאמר והוא עזר לי מאוד אבל הם כותבים שבמערכת 6.1 כמו שיש לי, 2 הרמקולים האחוריים צריכים להיות מצידי הספה והסנטר האחורי מאחוריה, אבל אין לי מקום לשים אותו מאוחרי הספה בגלל שהיא צמודה לקיר ואי אפשר להזיז אותה קדימה כי החדר קטן מידי... אז זה יהיה בסדר אם אני יחבר אותו לקיר מעל הספה, זאת אומרת באותו קו של הרמקולים האחוריים?

לגבי הדבר הראשון, אי אפשר כלכך לדעת, כי זה תלוי בנגן שלך... אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, תשתמש בתוכנה הזו לפני כל צריבה:

תקרא פה:

http://lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=201846

גם פה תוכל לדעת אם למכשיר שלך יש תמיכה בכתוביות בעברית או לא:

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showforum=65

לגבי מיקום הרמקולים, אין לי מושג.. תחפש בגוגל (או שתחכה לתשובה ממישהו שיודע)...

פורסם
  • מחבר

תודה...

למישהו יש תשובה בקשר לסנטר האחורי? ???

פורסם

בעיקרון אם אתה תשים את זה מעל ישמעו הרבה פחות טוב אבל זה ברירת מחדל אין מה לעשות...אני גם בספק אם זה יעשה הבדל משמעותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים