פורסם 2005 בינואר 1120 שנים שלום לכולם,אני מרכיב מחשב במפרט הבא:Intel 865PERLP4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק)כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובןזכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגהכרגע ללא דיסקים בכללהמחשב לא מגיע ל-POSTהמסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקיםהמאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיוןהחלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה.גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי.יש עצות?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אני יכול לתת לך כיוון בלבד... נתקלתי באותה בעיה בדיוק. עם רכיבים שונים: לוח אם ASUS P4P800-E עם ספק של ANTEC (לא זוכר כרגע). כלום לא עזר. מה הסתבר בסוף? - בעיית תאימות חומרה שהתגלתה ע"י החלפת ספק כוח מה? מי? מו? איך ולמה? אין לי מושג... פניתי לASUS ולANTEC דרך האתרים שלהם. מסתבר ששמעו על מקרים בודדים של תאימות בין השניים... עריכה: ומה שמחזק עוד יותר את הטענה במקרה שלי היא העובדה שהספק פועל בצורה תקינה עם לוח של MSI...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אין ביפ בגלל שהספיקר לא מחובר - אין לי דרך לדעת אם אמור להיות ביפ או לא...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים בוא נתחיל בזה שב PERL יש כבר PC SPEAKER על הלוח אםBUILD IN!!!נמשיך בזה שניסיתי גם אני פעם לשים עליו מעבד... זה היה נראה לי 1500 ולא עבדלקחתי לוח EPOX גם עם 865 וזה עבדבעיית תאימותנסה לעדכן BIOS בלוח אםשים מעבד שעובדתעדכןתחזיר את ה 1600 שלךיניב
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר קטע, לא שמתי לב שיש ספיקר פנימי.בכל מקרה, הורדתי BIOS עדכני.חיברתי מעבד אחר, 2.4, שעבד.עידכנתי BIOS.החזרתי את ה-1.6.עדיין לא עובד.המעבד הוא מסדרת SL5VH, ייצור בקוסטה ריקה.מישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.