פורסם 2005 בינואר 1120 שנים יש לי טלויזיה עם כניסה אחת!גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideoזה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקירעכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיהיש לי nvidia geforce 2 mx 32mbעם יציאת rca ו s videoחשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן:כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו)ומהמכשיר יציאת outאל הטלויזיה - Inולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשבעכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rcaכי אני אוכל להשתמש בשניהםאבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאוהיא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונותתוווווודה!!
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים בטלוויזיה יש לך רק סקארט?(21 פינים)אם כן תקנה כבל מ-RCA ל- SCART (יש כאלה...לי יש כזה)ותחבר פשוט...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים לפי דעתי הוא לא התכוון לSCART אלא לכבל RF.אם זה המצב, תצטרך באמת מכשיר שיודע לעשות המרה כזאת - לצורך העניין תוכל לחבר וידאו לכרטיס מסך ומהוידאו לצאת לטלוויזיה.מקווה שעזרתי, ואם למישהו יש פתרון אחר יותר יצירתי אני אשמח לשמוע
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר כן אני הצלחתי...חיברתי מהמחשב אל הוידאו ומהוידאו לטלויזיהבוידאו כיוונתי תערוץ פשוט ל avוזה העביר את התמונהמממש אבל ממש טלויזיה של פילפס מוזרהוהמוכר בחנות אמר שאין לי סיכוי אה...מניאק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.