עבור לתוכן

מה אתם מתכננים לעשות בחופש?

Featured Replies

פורסם

אני אישית מתכוון לעשות שני קורסים באוניברסיטה (בדרך להשגת חצי תואר עד סוף התיכון). :(

אולי לטוס לאיזה ארץ (גרמניה, טורכיה, לא יודע...) :D

לשדרג את המחשב... ;D

ומה אתם מתכוונים לעשות?

• תגובות 45
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:sleep:

זה בערך מה שאני מתכנן

פורסם

עבודה.........

עבודה........

עבודה.......

נהיגה.........

נהיגה........

נהיגה.........

נהיגה...........

ואחרי שיש כסף ואוטו...

לבלות

לבלות

לבלות

לבלות

פורסם

לישון, לראות איזה מיליון סרטים

פורסם

לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד

לישון

פורסם

מסיבות ונסיעות ברחבי הארץ במטרה להכיר את חברי האהובים מהאיציק.... ::)

פורסם

ניטרוגליצרין.

פורסם

יש לי 6 ימים של חופש (בגרות אחרונה במתמטיקה ב17 ליולי ומתגייס ב21) המממממממממ .... ב6 ימים ? ישמע שירי שנות ה60 יכנס לאוירה וישקע בקומה בת 6 ימים

weeeeepyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

פורסם

לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד

לישון

כנ"ל.

פורסם
אני אישית מתכוון לעשות שני קורסים באוניברסיטה (בדרך להשגת חצי תואר עד סוף התיכון).

אני מכיר עוד כמה אנשים כמוך, אתה יכול להסביר לי מה הקטע של הלימודים האלה? :bash:

איך אפשר ללמוד כל רגע פנוי מהחיים, ביחוד בארץ כמו שלנו שכל רגע אתה יכול לאבד את החיים.

תהנה קצת! :ylsuper:

אני אישית מתככנן לעבוד בהתחלה, ללמוד נהיגה, ולבלות עם חברים, בסוף החופש אני נוסע עם ההורים לצרפת. :beerchug:

אבל לפני כל זה יש שתי בגרויות

מחר במחשבים וביום רביעי בתנ"ך ואז החופש מתחיל אז מה אני בכלל עושה פה?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי, זה ממש לא כמו שזה נשמע. אני עושה את התואר באוניברסיטה הפתוחה, יענו יש פעם בשבוע פגישת הנחייה (שהיא לא חובה) ומכינים מטלות לפני כל מפגש (יענו שעתיים שלוש לפני המפגש חורשים) ולא יותר. וגם לפני המבחנים אבל זה לא סיפור. לדעתי זה יותר קל אפילו מהתיכון (מבחינת לחץ בעיקר). אז אל תדאג לי, יהיה לי מלא זמן לבילויים. 8)

פורסם

איזה קורס אתה לומד?

פורסם

אני דואג לך כן כי אני מכיר את העניין מקרוב. :-/

מישהו שיושב לידי בהקבצת מתמתיקה עושה בדיוק אותו דבר, וזה לא בדיוק כמו שאתה מתאר את זה

אולי כל אחד ממקומות הלימודים הוא לא לוחץ אבל שילוב של שניהם יחד יוצר לחץ מוגבר

בייחוד כשיש בגרויות לעשות, אבל שוב תעשה מה שבא לך, חיים שלך ואני מאחל לך בהצלחה בכל דרך שתבחר. :D

פורסם

ניטרוגליצרין.

fight club...nice.

פורסם

ניטרוגליצרין.

fight club...nice.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

you have to get human flesh first,no?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים