עבור לתוכן

סקר: האם מנסיונכם חנויות בד"כ עומדות ב"בזמן ההספקה" שהודיעו? אנא שתפו!

האם המוצר איחר או הקדים את מועד? 816 הצבעות

1. 1. האם המוצר איחר או הקדים את מועד?

• המוצר הגיע בדיוק ביום שהם אמרו
    • המוצר הגיע באיחור קל מהמועד
    • המוצר הגיע באיחור משמעותי מהמועד
    • המוצר הקדים את המועד
    • המוצר הגיע מוקדם באופן משמעותי

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין).

הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה".

סיונארה!

פורסם

לפעמים מה שאמור להגיע תוך שבועיים מגיע תוך יום ולפעמים מה שאמור להגיע תוך יומיים מגיע לאחר חודש. מבין אותי?

זה מאד תלוי במצב המלאי של החנות הספציפית, בזמן האספקה מהיבואן וגם בחברת המשלוחים. וכמובן כל זה מושפע מאיזה סוג של מוצר אתה קונה, האם זה משהו שכיח שנקנה הרבה או משהו שרק רשום באתר ומוזמן פעם בחודשיים.

פורסם

האפשרות הראשונה זה יעני אומרים לך עד שלושה ימי הספקה אז ביום השלישי זה מגיע?

פורסם
  • מחבר

האפשרות הראשונה זה יעני אומרים לך עד שלושה ימי הספקה אז ביום השלישי זה מגיע?

כן.

פורסם

קניתי מקלדת מזיגזג 2000... המקלדת שלי הגיעה תוך 24 שעות

ידיד שלי התלהב מהמקלדת וגם לו היא הגיעה תוך יום וקצת.

פורסם

תלוי איזו חנות כמובן אבל לפי נסיוני ברוב המכירות הפומביות האלה של וואללה ושאר השיט זה מגיע באיחור מסוים.

לעומת זאת יש חנויות כמו זיגזג שאם יש להם את המוצר במלאי אז הוא מגיע תוך פחות מ-24 שעות O_0

פורסם

קניתי בלא מעט חניות וכולם הגיעו אחרי יום יומיים

לא יותר מ-5 ימים (חבילה גדולה מאוד אפילו שתיים)

פורסם

זה משתנה לפי "סוג" החנות..

חנויות "אמיתיות" בד"כ הקדימו, ואפילו לפעמים בצורה משמעותית, הכל יחסית לזמן שהם הגדירו מראש.. לפעמים כותבים 14 ימי עבודה רק בשביל להיות on the safe side, למרות שהמוצר בד"כ במלאי ונשלח תוך 24 שעות..

ספקים בלי "חנות אמיתית" (כאלה שמוכרים דרך אתרי המכירות הפומביות, olsale, p1000, walla shops וכו') בד"כ מנצלים כל דקה אפשרית שיש להם (ולפעמים אפילו יותר).

פורסם

זיגזגים = הגיע בזמן. 5 מוצרים היו במלאי + מוצר אחד שחיכיתי לו 4 ימים סה"כ פחות משבוע.

(וגם הקשר התנהל  ברמה יומיומת עם עדכון לגבי הסטטוס)

פאנדה = איחור  ולך תרדוף אחרהם +עשרות טלפונים ותסכול....  (לא מתקרב יותר אלהם יותר)

wallaShops  איחור ב 3/4 מיקרים (לא מתקרב אלהם יותר)

פורסם

זאת לא חנות מחשבים, אבל בסטימצקי אתה מקבל את המוצר יום יומיים אחרי שהזמנת(ממש מהר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים