פורסם 2005 בינואר 1120 שנים תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין).הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה".סיונארה!
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים לפעמים מה שאמור להגיע תוך שבועיים מגיע תוך יום ולפעמים מה שאמור להגיע תוך יומיים מגיע לאחר חודש. מבין אותי?זה מאד תלוי במצב המלאי של החנות הספציפית, בזמן האספקה מהיבואן וגם בחברת המשלוחים. וכמובן כל זה מושפע מאיזה סוג של מוצר אתה קונה, האם זה משהו שכיח שנקנה הרבה או משהו שרק רשום באתר ומוזמן פעם בחודשיים.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים האפשרות הראשונה זה יעני אומרים לך עד שלושה ימי הספקה אז ביום השלישי זה מגיע?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר האפשרות הראשונה זה יעני אומרים לך עד שלושה ימי הספקה אז ביום השלישי זה מגיע?כן.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים קניתי מקלדת מזיגזג 2000... המקלדת שלי הגיעה תוך 24 שעות ידיד שלי התלהב מהמקלדת וגם לו היא הגיעה תוך יום וקצת.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים תלוי איזו חנות כמובן אבל לפי נסיוני ברוב המכירות הפומביות האלה של וואללה ושאר השיט זה מגיע באיחור מסוים.לעומת זאת יש חנויות כמו זיגזג שאם יש להם את המוצר במלאי אז הוא מגיע תוך פחות מ-24 שעות O_0
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים קניתי בלא מעט חניות וכולם הגיעו אחרי יום יומיים לא יותר מ-5 ימים (חבילה גדולה מאוד אפילו שתיים)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים זה משתנה לפי "סוג" החנות..חנויות "אמיתיות" בד"כ הקדימו, ואפילו לפעמים בצורה משמעותית, הכל יחסית לזמן שהם הגדירו מראש.. לפעמים כותבים 14 ימי עבודה רק בשביל להיות on the safe side, למרות שהמוצר בד"כ במלאי ונשלח תוך 24 שעות..ספקים בלי "חנות אמיתית" (כאלה שמוכרים דרך אתרי המכירות הפומביות, olsale, p1000, walla shops וכו') בד"כ מנצלים כל דקה אפשרית שיש להם (ולפעמים אפילו יותר).
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים זיגזגים = הגיע בזמן. 5 מוצרים היו במלאי + מוצר אחד שחיכיתי לו 4 ימים סה"כ פחות משבוע.(וגם הקשר התנהל ברמה יומיומת עם עדכון לגבי הסטטוס)פאנדה = איחור ולך תרדוף אחרהם +עשרות טלפונים ותסכול.... (לא מתקרב יותר אלהם יותר)wallaShops איחור ב 3/4 מיקרים (לא מתקרב אלהם יותר)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים זאת לא חנות מחשבים, אבל בסטימצקי אתה מקבל את המוצר יום יומיים אחרי שהזמנת(ממש מהר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.