עבור לתוכן

Windows98SE לא עולה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה.

כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון.

בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה.

הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך:

1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies)

2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני.

אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך?

יש למישהו הצעות איך לסדר את זה?

תודה מראש,

Ameralis Zaiir

פורסם

תלחץ F8 שהמחשב עולה. תבחר באפשרות Command Prompt Only

תגיע לחלון דוס תרשום Scanreg

יעלה מסך כחול תבחר בRestore תבחר תאריך ותאשר.

המערכת ההפעלה צריכה לעלות ללא שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא עובד. :-\

פורסם

תנסה תאריך יומיים לפני שזה קרה כלומר 9

תבחר בstep by step confirmration אחרי שאתה לוחץ f8 לפני שהוינדוס עולה זה ישאל אותך על כל דרייבר אם להטעין ,אל תטעין מה שלא הכרחי ואולי הוינדוס יעלה

תשתמש בדיסקט אתחול וכנס ל :c רשום type autoexec.bat ותרשום בהודעה מה רשום שם אולי הבעיה שמה מצד שני אתה יכול להעתיק אותו לדיסקט ואחרי זה להעתיק ולהדביק (אבל עדיף להעתיק אותו אם סיומת אחרת במקרה הזה) כלומר copy autoexec.bat a:\autoexec.bak כי על הדיסקט אתחול כבר קיים אחד ולא ממש רעיון טוב להחליפו

פורסם

תכניס את דיסקט האתחול של ה98 לאחר מכן תיכנס למצב הפעלה של MS-DOS

תכנס לכונן C על יד :C

אחרי זה תרשום

edit Autoexec.bat

לאחר מכן יכנס לך למן מסך כחול שרשום שם את כל הפעולות שהמחשב טוען תעשה לו גיובי על ידי שמירה כקובץ בשם אחר(כדי שנוכל לעבוד על הקובץ המקורי ואת הגיבוי אנחנו נחליף והיה ו..... שמתוך 10000 מחשבים שתיקנתי זה לא קרה)

תמחקקקקק את כל מה שרשום בקובץAutoexec.bat ותשמור את הקובץ ריק!!! ואז תפעיל מחדש והמחשב יכין אוטומטית את הקובץ הזה וירשום בו רק דברים נחוצים!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר לעשות step by step ולהגיד לautoexec.bat להריץ רק דברים חיוניים - אני משתמש במחשב מתקופת הדוס, אז אני יודע מה צריך ומה לא :P

פורסם

תלחץ F8 שהמחשב עולה. תבחר באפשרות Command Prompt Only

תגיע לחלון דוס תרשום Scanreg

יעלה מסך כחול תבחר בRestore תבחר תאריך ותאשר.

המערכת ההפעלה צריכה לעלות ללא שום בעיה.

לא עובד. :-\

Scanreg /Restore , זו הפקודה. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

Scanreg /Restore , זו הפקודה. בהצלחה.

הפעולה מקבילה למה שהוא אמר.

בכל מקרה, לא כתבתי בהודעה אבל עשיתי את זה, וגם scanreg /fix לראות אם הוא יוכל לתקן את זה.

בסופו של דבר זה לא עזר.

מה שכן, שכחתי את המחשב דלוק בזמן שעבדתי על המחשב שלי, ואחרי יותר מרבע שעה נזכרתי וראיתי שהוא עושה Completed updating...

כנראה לא חיכיתי מספיק, למרות שבחיים לא נתקלתי בזה שלוקח למחשב יותר מ2-3 דקות לעשות את זה השלב הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים