פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מצטער על הטימטום, אבל 105 FM או AM? פשוט לא ממש מבין בתחנות וכאלה דברים...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים וואיי מזה רק לי אין את הבגרות הזאת ? אני 4 יחידות ואין לי את הבגרות...או שהגענו לדור החדש שלא צריך מתכונת לפני הבגרות נראה לי אני היחיד שלא עושה אותה... |:
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים הבית ספר שלך בוחר אם לעשות את הבגרות במועד חורף או קיץ. כנראה שהוא החליט שזה לא מתאים לו.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אצלנו בבית הספר כל אחד מביא לבד...נדמה לי זה כך בכל בתי הספר. כי לא מכיר הרבה בתי ספר שיכולים לספק רדיו לכל כיתה כשיש בממוצע 9-6 כיתות.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אצלנו אמרו במפורש: כל אחד לעצמו... מי שלא מביא רדיו או לא מצליח להשיג אחד, בעיה שלו... וזה קרה בששנים קודמות אצלנו בבית הספר שילדים לא עשו את החלק הזה כי פשוט לא היה להם רדיו....
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אני יודע שזה לא קשור..... אבל יש לי מגן יום חמישי במתמטיקה של יחידה וחצי ואני לא יודע כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מתפלל ל-60 אני לא יכול אפליו לתרגל בספר כי אני לא יודע לפתור שום דבר בעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני בקרשים. ונזכרתי רק יומיים לפני אוףףףףףףף
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים באמת? ככה סתם התחילו מ70?omfgכן... בית ספר של ****לא מתחשבים בתלמידים בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.