פורסם 2005 בינואר 1020 שנים בהצלחה לכולם (5.4.3... וכול היוצאי דופן) בבחינת הבגרות באנגלית מחר... :xyxthumbs: אל תתחילו לרשום סתם מגנים וכו'....תרשמו שאלות (אם יש בכלל) וכאלה אבל בלי ספאם של ציונים... בתכלס השאלון הראשון קל ב-5 יח"ל...(לפי דעתי... וכולם מוציאים בו מאה) אלפי מה שהבנתי ב-4\3 גם קלים... אז בהצלחה.... (למרות שאפשר לעשות את הבחינה בעיניים עצומות)... ולכול מי שאין מחר בגרות באיזשהו מקצוע או שעשה אותה כבר... או שסיים או שעובד או מסיים משהו וכו וכו .. הבנתם ת'קטע.. :lol:.. (לא ... שלא תגידו שאני מפלה אנשים לרעה ;D)
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אני מקווה שזה יהיה יותר מאתגר מהמתכונת... 19 דקות של היאבקות ומלחמה כנגד השפה האנגלית . בהצלחה לכולכם חברה.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר חחח... יוצא עוד איזה 20 דקות לפאב ... לשתות כמה כוסות לפני מבחן כמיטב המסורת
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים בהצלחה לכולם במבחן מחר ואשכרה המבחן היה קל מוות סיימתי אותו ב10 דקות אני ב4 יחידות
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים 4 יחידות זה רק Unseen לא? בכולופן, גם לי יש היום מבחן, בהצלחה לכולם. like you will need it
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים וואי אני נכשל בליסנינג כי בטח יביאו את הטייפים האלה של הבצפר ששומעים בהם מעוות אשכרה מרגילים אותך מכיתה א' לשמוע מהטייפים המעוותים האלה בשביל שאפשר יהיה לעבור את הבגרות באנגלית.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים למישהו יש מושג מזה אומר במיקוד אקסטרני WRITING : description ? אני יודע מזה description כמובן אבל מה זה אומר להביע... סתם מפרטים משהו ? אני פשוט ניגש לזה בלי ללמוד... הקורס באנגלית שלי מתחיל בסימסטר הבא ואם אני מצליח עכשיו אני לא הולך אליו
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים קיבלתי 87 במגן שאלון E מקווה שזה לא יקרה גם היום בבגרות. בהצלחה לכולם דרך אגב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.