עבור לתוכן

במקום שהתקיה תיפתח עולה החיפוש...

Featured Replies

פורסם

כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS.

שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???

פורסם

אתה בטח שיחקת בהגדרות של ה-File Types באפשרויות התיקייה...

תיכנס לתיקייה כלשהי , תלחץ Tools , תבחר ב-Folder Options ותעבור לחוצץ של ה-File Types.

תבחר ב-Folder ותלחץ על Advanced , עכשיו תלחץ על Open ותקבע שזאת תהיה הפעולה כשלוחצים על תיקייה(תסמן את ה-Open ותלחץ Set Default)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אבל הOPEN עדיין נמצא במקום השני. כשאני מסמן את הEXPLORER כDDEFAULT אז הוא עובר להיות שני!

בכל מקרה החיפוש נשאר ראשון למה זה??? :bash:

פורסם

אז תמחק לגמרי את אפשרות החיפוש מהרשימה(תלחץ על Remove)

פורסם
  • מחבר

אי אפשר! אחד זה File Folder והשני זה רק Folder.

באחד יש רק חיפוש ובשני יש פתיחה וסיור. ואי אפשר להסיר את החיפוש (חבל שלא), יש עוד רעיונות? נמאס לי ללחוץ על כל תקיה ותקיה כפתור ימני ואז פתח!!! :bash: :bash: :bash:

:silly:HELP :silly:

פורסם

אוקיי ,

תנסה באותו חלון אפשרויות להיכנס לחוצץ של View.

שם תלחץ בתיבה הראשונה על Reset all folders

ואחר כך בתיבה למטה תנסה ללחוץ Restore defaults

*(קודם כל תלחץ על הכפתור של התיבה השנייה , ואז על התיבה הראשונה)

פורסם
  • מחבר

גם לא עזר :'(

ניסיתי גם סתם להוסיף עוד משהו, אז לחצתי NEW הוספתי את המילה TEST והקובץ שמופעל הוא WINAMP.

המילה נוספה לכפתור הימני ועכשיו כאשר אני עושה דאבל קליק הווינאמפ עולה! אבל......

עכשיו גם אי אפשר להסיר את TEST - :kopfpatsch:

למישהו פה אולי יש איזושהי הברקה לפני שאני מפרמט את המחשב??? אני לא מסוגל יותר!

פורסם

עצה אחרונה שלי - תנסה לעשות שחזור מערכת למס' ימים לפני שהתחילו לך הבעיות האלה.

*נ.ב - פעם הייתה לי בעיה בדיוק כמו שלך , אבל אני לא זוכר איך תיקנתי אותה...

נ.ב2 - תנסה להוסיף את הפקודה openfolder(מישהו מכיר אולי פקודות כאלו? כי הפקודה שרשמתי עכשיו היא מתוך הגיון/ניחוש שזה נכון)

כעיקרון מה שאתה צריך זה את הפקודה שבעצם עושה open לתיקייה , אבל אני לא יודע איך קוראים לפקודה הזאת לצערי.

פורסם

גם לי זה קרה

אין שם פעולה של  OPEN , אבל אפשר ליצור אותה אם היה לי אישהו קובץ לקשר אילו את הפעולה. נראה לי צריך את הקובץ שקשור לפתיחת התקיות בוינדוס.

פורסם

אתה יכול לרשום בפקודה של התיקייה - explorer , אבל זה יפתח לך את הסייר(לפחות זה פותח את התיקייה)

פורסם

פתרתי את הבעיה ע"י שחזור מערכת (system restore) , למזלי הייתה נקודת שחזור בדיוק יומיים לפני.

עכשיו הכל חזר להיות כרגיל.

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, תודה רבה. לבסוף הבעיה נפתרה ע"י זה שהורדתי PATCH עידכון ממיכרוסופט לSP2.

;D

פורסם

אחלה!

אתה יכול להגיד איזה פאטצ' זה היה בדיוק ולתת לינק אליו?

ככה שמשתמשים שהבעיה הזאת תופיע להם , נוכל להפנות אותם לת'רד הזה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הפאטצ' הוא לא ספציפי לבעיה שהייתה לי! זה פשוט היה עידכון לWINDOWS משהו שקשור ל-SP2ץ

אני מניח שזה שיחזר את ההגדרות הבסיסיות של WINDOWS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים