עבור לתוכן

שאלה בקשר לCreative MuVo 2 5GB

Featured Replies

פורסם

קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים

יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה...

קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן......

איך זה שלא שמענו עליו עדיין?

איתן

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים

יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה...

קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן......

איך זה שלא שמענו עליו עדיין?

איתן

המכשיר יצא לפני כמה חודשים... יתכן והוא יצא רק ביפן (דרך אגב, מרבית המוצרים יוצאים רק ביפן, ורק חלקם מגיעים לשאר העולם.. ככה זה במוצרים כאלו...).

כפי הנראה הם החליטו לא לשווק אותו בארה"ב (לא יודע לגבי אירופה), שיקול די הגיוני כי הם רוצים להציע רק נגן אחד (ה ZEN MICRO) במחיר די גבוהה, ולהרוויח עליו (מה שקשה לעשות עם ה MUVO שהיו נאלצים לשווק אותו במחיר נמוך יותר).

פורסם
  • מחבר

ראיתי אותו בבאג אתמול-הוא ממש קטן!

למה שאניי יעדיף אותו על המיקרו חוץ מהמסך הגדול יותר....(הוא יותר זול נראה לי...)?

איתן

פורסם

בגדול הוא אמור להיות עדיף בגלל מחיר יותר סביר.. אבל מצד שני באג חיים בעולם של עצמם, שם המחירים אף פעם לא סבירים...

כמה הוא עלה שם ? פחות מ RIO CARBON ב 1200 ש"ח ?

הנה העמוד שלו:

http://www.nomadworld.com/products/muvo_2_fm/features.asp

מאוד מוזר שיש לו עמוד באתר בארה"ב והם לא מוכרים אותו שם...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי ......

אני אבדוק כמה הוא עולה בשאר העולם....

איתן

פורסם

הנה, ככה הם נראים ה TRAVEL SOUND 200:

http://www.dukebox.com/accessory/A10

לא משהו, אבל אם אתה רוצה מוזיקה ניידת (למרות שאז אולי עדיף איזה BOOMBOX טוב :) )...

לא יודע איך ה MUVO מבחינת DISK ON KEY וכו' (אני מניח שבעייתי אפילו יותר מה ZEN MICRO).. זמן בטרייה לא משהו, אבל יש יתרונות כמו איכות צליל מעולה של CREATIVE , רדיו וטייפ מנהלים...

אולי אם מורידים את BUG בכמה מאות שקלים....

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני עדיין ילך על המיקרו(הרגיל...)

איתן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים