עבור לתוכן

בידקו את היחסים שלכם עם המחשב...

Featured Replies

פורסם

גם אם נתעלם רגע מהעובדה (המעצבנת כשלעצמה) שזה מנוסח בלשון נקבה (אפלייה מתקנת?!), זה מבחן פשוט מטומטם.

פורסם

גם אם נתעלם רגע מהעובדה (המעצבנת כשלעצמה) שזה מנוסח בלשון נקבה (אפלייה מתקנת?!), זה מבחן פשוט מטומטם.

נכון מאוד מזה הדבר המפגר הזה :pissed: :pissed:

פורסם

17-26

פורסם

אפילו לא משעשע..

פורסם

נכון מאוד מזה הדבר המפגר הזה :pissed: :pissed:

אף פעם לא קראתי למחשב שלי בשם חיבה :lol::screwy:

פורסם
  • מחבר

מפגר- מפגר, אבל מצחיק.... תארו לעצמכם: מישהו (או מישהי :smile1:) אשכרה ישב וחשב על השאלות האלה :screwy:

פורסם

איזה טפשי זה... ודרך אגב, ךמי שיש בעיות ב"זוגיות" עם המחשב לו זה רק אלה שלא מבינים בחומרה/תוכנה/להפעיל ולתחזק נכון את המחשב :silly:

פורסם

בין 18 ל 26 נקודות:

יש לנו הרגשה שזה כבר לא מה שזה היה פעם, ואתם ביחד רק בגלל שאתם מפחדים להתחיל מחדש לבד. אנחנו יודעים שזה לא קשור לזה שאת הכי רומנטית בעולם, אבל המצב הנוכחי הוא לא פתרון ואתם רק מאמללים האחת את השני. אי אפשר לחיות עם אהבה נכזבת. היינו בסיפור הזה, לקח לנו הרבה זמן להבין מה טוב לנו, והסקנו מסקנות. אחת מהן היא לסור לספק החומרה הקרוב למקור מגוריך, לקנות מחשב חדש, ולהיפרד לשלום מהמחשב הישן שלך, לפני שיהיה מאוחר מדי.

אני רוצה לפטופ חדש דנדש!

פורסם

הייתי אומר מנוסח באופן מטומטם. למבחן כשלעצמו יש פוטנציאל הרבה יותר גדול. :kopfpatsch:

פורסם

עלוב

פורסם
:sleep:
פורסם

משעמם.......

:sleep:

מחשבבבבבבבבבב אני חולה עליךךךךךךך! :lol:

פורסם

OMFG, השולחני שלי בוגד בי, המקלדת יצאה מהארון והעכבר מתוודה - "אני בי-סקסואל"!!!  :pissed:

אאאררררררג, אני דורש גט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים