פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מאחורה במחשב), ולמחיר סביר.... הנה תמונה של החיבורים עצמם:
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר מה, אפילו קצת עצבים אי אפשר להוציא פה? לא מספיק שנעבד, גם כאלו מחירים לא הגיוניים.. ב EBAY יש אותו בפחות מ 20 שקל, ופה בארץ 60 ש"ח, איזה חוצפה !!!
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר אז מה הבעיה לקנות באיביי?איתןעד שיגיע (כל הכבלים USB שיש לי פה הם 4PIN בינתיים).. וגם יש מכס ומשלוח ככה שזה כבר לא יצא שווה...בכל מקרה, אני עדיין מחפש חנויות בארץ שמוכרים כבלים כאלו איכותיים (כרגע המחיר בעדיפות שנייה, אבל עדיין חשוב).
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אתה מכיר את החנות אדר?(היבואן של סנהייזר וקוס...?תבדוק אולי יש להם.....איתן
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אם הנגן עה לך 250 דולר, והוא כל כך חשוב לך , מה יזיק לך לשלם עוד 10 ?אין מה לעשות, המחירים בארץ מופקעים וזה ידוע .
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר אם הנגן עה לך 250 דולר, והוא כל כך חשוב לך , מה יזיק לך לשלם עוד 10 ?אין מה לעשות, המחירים בארץ מופקעים וזה ידוע . בסדר.. מופקעים.. אבל תראה לי איפה יש כבל איכותי, לא סתם חרא...
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=USB%202.0%20&Cat2Cat1ID=1929&Cat2ID=0נראה לי אותו כבל
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=USB%202.0%20&Cat2Cat1ID=1929&Cat2ID=0נראה לי אותו כבללא בדיוק.. זה נראה לי יותר כמו 4PIN ולא 5PIN בחיבור הקטן... למישהו יש IRIVER ויכול לבדוק ? (ה 4PIN זה חיבור מלבני, וה 5PIN זה חיבור טרפזי כזה..).
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים לא מבין מה הבעיה? נגן של 250$ ולא תשקיע בשבילו עוד 60 שקל בשביל כבל איכותי?אז מה עדיף שהוא יהיה שווה 0$ כמו שאמרת?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים חחח יושב לי אחד כזה כמו שאתה צריך בבית ואין לי שימוש בו.אני מניח שאתה יכול להשיג את הדבר הזה בכל חנות של מצלמות דיגיטליות.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים כל מצלמה דיגיטלית באה עם כזהזה כבל מאוד נפוץ מה הבעיה שלך לשלם 60 שקל בשביל הכבל
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר לא מבין מה הבעיה? נגן של 250$ ולא תשקיע בשבילו עוד 60 שקל בשביל כבל איכותי?אז מה עדיף שהוא יהיה שווה 0$ כמו שאמרת?מה לא מובן ?!?!? אני מוכן להשקיע, אבל עוד לא ראיתי כבל איכותי ב 60 שקל !!!! ה60 שקל זה בשביל הכבל הכי מסריח שיש (ולא ראיתי בחנויות אחר...)..בינתיים ראיתי אתhttp://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=USB%202.0%20&Cat2Cat1ID=1929&Cat2ID=0שבהחלט איכותי ושווה את הכסף, אך לא נראה לי כי הוא מתאים לנגן שלי (4 PIN במקום 5 PIN)....תביא לי לינק לקבל MINI USB 5 PIN איכותי בארץ ואני אשקול...כל מצלמה דיגיטלית באה עם כזהזה כבל מאוד נפוץ מה הבעיה שלך לשלם 60 שקל בשביל הכבללא נכון, ה FUJI S5000 שלי מגיע עם כבל 4 PIN, וגם הטייפ מנהלים.... ו 60 שקל זה לכבל שלאויבים שלי אני לא יתן.. אין לו אפילו הגנת רעשים.. ככה שאני יכול לחלום על הקצב העברה שהיה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.