פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אני עומד לקנות מחשב: מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478 זכרון: 512MB RDRAM אני שוקל לקנות לוח אם ASUS P4T-E. מה דעתכם עליו? תודה!
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים תלוי בכמה אתה קונה אותו...לדעתי הלוח מבוסס 850 הכי טוב (חוץ מהחדשים עם התמיכה ל533 fsb כמו הp4t-533c)
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מחבר אני לא מאוד בקיא בפרטים הטכניים. מה ההבדל בין ASUS P4T-E לבין "החדשים עם התמיכה ל533 fsb כמו הp4t-533c"? תודה!
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים פשוט הם משתמשים בצ'יפסט 850e (או משהו כזה...) במקום ה850 הרגיל שאין לו תמיכה למעבדי p4 northwood b
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים תלוי בכמה אתה קונה אותו... לדעתי הלוח מבוסס 850 הכי טוב (חוץ מהחדשים עם התמיכה ל533 fsb כמו הp4t-533c) סקורפי, אתה טועה.. דבר ראשון- האביט TH7-II הרבה יותר טוב, באסוס הנ"ל יש סיכוי ענקי לקבל מחוללי שעון CYP, מה שאומר FSB שלא לא יותר מ120..וגם מבחינת OC, הFSB מוגבל ל156 (לפי מה שהבנתי מקריאה על הלוח לפחות). לכותב, לך על האביט TH7-II...הוא פועל גם עם מעבדי הנורת'ווד B (במידה וקיבלת אחד חדש, אם לא- תצטרך לעדכן ביוס), כמו כן אפשר להפעיל עליו זיכרונות 1066..אם אתה רוצה את הפירוט על התהליך אני אשמח להסביר
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אני מדבר על לוח לא בתור לוח לoc ככה הוא לוח מעולה... אז תסביר לי, למה לא לקחת את האביט שגם הביצועים שלו מעלים וגם יש לו אפשרויות OC טובות בהרבה?
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים כי לא כל האנשים צריכים לקחת לוח ב300 שקל יותר מכל לוח אחר כי גם רובם לא יודעים מזה ocחוץ מזה חצי מהחנויות לא יודעות בכלל מה זה אביטואז זה גם מצמצם לך את מרכזי הקנייה שלהם
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים כי לא כל האנשים צריכים לקחת לוח ב300 שקל יותר מכל לוח אחר כי גם רובם לא יודעים מזה oc חוץ מזה חצי מהחנויות לא יודעות בכלל מה זה אביט ואז זה גם מצמצם לך את מרכזי הקנייה שלהם מוזר, האסוס עולה 1115, בעוד שהאביט עולה 1080.. 300 שקל? איפה? ;D ואני אפילו הייתי קונה את הלוח באקסלנט ומביא אותו לחנות שממנה נקנים שאר החלקים..שווה
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים בדר"כ הלוחות של אסוס יותר זוליםאין לי מושג מאיםה הבאת את המחיר הזהחוץ מזה לי (וגם לרוב הלקוחות) חשובה האחריות והאמינות של החנותאז לקנות מאקסלנט לא בא בחשבון
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים בדר"כ הלוחות של אסוס יותר זוליםאין לי מושג מאיםה הבאת את המחיר הזהחוץ מזה לי (וגם לרוב הלקוחות) חשובה האחריות והאמינות של החנותאז לקנות מאקסלנט לא בא בחשבוןהבאתי את המחיר מאקסלנט בה נמכרים הלוחות..האמינות וביצועי הלוח לא חושבים לך? לקחת לוח שיש סיכוי טוב מאוד שתהיה מוגבל לFSB של 120 זה עדיף?חוץ מזה, לאקסלנט אין שום בעיה בלוחות שהיא מייבאת באופן אישי, מגיעיםתוך שבוע והכל בסדר גמור.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים בדר"כ הלוחות של אסוס יותר זוליםאין לי מושג מאיםה הבאת את המחיר הזהחוץ מזה לי (וגם לרוב הלקוחות) חשובה האחריות והאמינות של החנותאז לקנות מאקסלנט לא בא בחשבוןהבאתי את המחיר מאקסלנט בה נמכרים הלוחות..האמינות וביצועי הלוח לא חושבים לך? לקחת לוח שיש סיכוי טוב מאוד שתהיה מוגבל לFSB של 120 זה עדיף?חוץ מזה, לאקסלנט אין שום בעיה בלוחות שהיא מייבאת באופן אישי, מגיעיםתוך שבוע והכל בסדר גמור.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אני לא מדבר איתך על oc!בoc האביט לוקח את האסוס בלי בעיהגם ללא OC הוא לוקח.ואני לא רואה איך אתה משווה בלי להכניס שיקול של OC עתידי, זה שיקול מרכזי בקניית לוח, אפשרויות OC..אחרת כולנו היינו על לוחות של AOPEN עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.