פורסם 2005 בינואר 1020 שנים ?XFX FX5500 128MB TV?איך הוא בישביל battlefield vietnam u ו americas army האם הוא יריץ אותם בלי לגים?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים יריץ אותו בלי בעיה ..יש לי את הג'יפורס FX 5200 128MB וזה טס אחי אבל אל תעשה טעות ותקנה את מה שאתה ורצה עכשיו תחסוך עוד טיפה כסף ותקנה משהו יותר טוב שישמש אותך ליותר זמן ואתה לא תיצטער על זה אני אומר לך מניסיון ..!!!!
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אל תתקרב אליו, קח את ה R9500 בגרסאת ה 128BIT , לא מגה בייט, ביט! והוא יהיה הרבה יותר טוב. הוא גם אובר קלוקר מעולה, אם אתה מחליף קירור אתה יכול להרים אותו לרמות של כרטיסים טובים יותר
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים איך זה: radeon 9200 128 bit 128 DDR DVI TV inהאם הוא טוב?כרטיס חלש........תנסה לגרד כמה מזומנים לרדאון 9550 שעולה בסביבות ה380 ש"ח
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר תקשיבו הכרטיס הזה הוא לחבר שלי והוא הלך ליקנות אותו והוא בא באריזה בלי ניילון מה שנראה לי חשוד והמוכר אמר לו אל תשלם תבדוק עם הוא עובד ואז תשלם מה שנראה יותר חשוד אז הלכנו אל חבר שלי הביתה פתחנו את הקופסה והניילון האנטי סטטי היה מקומט לגמרי מה שנראה לי יותר חשוד אז בקיצור חיברנו את הכרטיס והוא לא עבד אז הוצאנו את הכרטיס שנראה בסדר ואז הסתכלתי על המאוורר של הכרטיס והוא היה מלא אבק כלומר הוא רצה למכור לו כרטיס משומש מקולקל!!! אז הלכנו אליו והחזרנו אותו, הוא אמר לחבר שלי אני יעשה לך הנחה כך את הכרטיס ב 500 שקל אתם מאמינים!?!?!?! אז אמרתי לחבר שלי דפקו אותך החזרנו תכרטיס ועפנו משם מסקנה אל תיקנו מוצר לא סגור!!!תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.