עבור לתוכן

9.3 PINNACLE Studio

Featured Replies

פורסם

התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .

פורסם

פינקל מייצרים תוכנה וחומרה מעולה

אבל הבעיה היא שהם מייצרים את התוכנה באזורים

כלומר שאם הורדת את התוכנה אז קרוב לוודאי שלא תוכל ללכוד איתה

כי הכרטיס שלך הוא PAL והתוכנה דורשת NTSC

פורסם

פינקל ידועים בקטע אחד- אם עשית טעות לא תוכל לשנות אותה!

למשל אם התקנת תוכנה ולא שמת לה KEY נכון, והסרת והתקנת שוב היא תזכור לך את זה, והדרך דיי מסורבלת עד כדי פירמוט חוזר של המחשב (מנסיון טוב).

נסה את הצעד הבא :

תסיר את התוכנה.

כנס ל - התחל-הפעלה. תרשום REGEDIT.

תלחץ CTRL+F , ותרשום שם STUDIO. תן לו לחפש. מה שהוא ימצא- תמחוק. אח"כ תלחץ F3, ושוב תמחק מה שהוא מצא, ושוב F3 וכן הלאה, עד שלא ישאר לך כלום.

תסגור , כנס לשם שוה ותעשה עוד חיפוש אולי זה פיספס לך משהו.

שים לב מה אתה מוחק- שיהיה קשור רק לSTUDIO (גם תיקיות וגם קבצים)

תאתחל את המחשב ותתקין מחדש, אחרי ההתקנה תאתחל שוב.

תעדכן אותי אם עזר ...

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אבדוק את זה הערב שהגיע הביתה , ידוע לי ש REGEDIT (עורך הרישום ) דיי מסוכן למחוק שם דברים שלא בטוח קשורים , האם אתה בטוח שהמילה STUDIO מתייחסת רק לתוכנה של PINNACLE .

פורסם

אלא אם יש לך תוכנות אחרות שעונות לשם studio

פורסם

בד"כ יופיע ליד המילה STUDIO גם המילה PINNACLE.

האם מותקן לך גם עוד משהו מסויים של חברת PINNACLE?

אם לא אל תחשוש להסיר את כל מה שקשור אליהם.

(היה לי מקרה דומה של ADOBE, גם מחקתי הכל משם).

לא לשכוח לאתחל בין כל פעולה !

פורסם
  • מחבר

התעיפה לי היד ולא נגמר ואני רק בחצי - התקנתי והסרתי מס פעמים את התוכנה וכנראה שכל פעם ביצעה רישום אני ימשיך ויעדכן יותר מאוחר

פורסם
  • מחבר

טוב מחקתי הכל חוץ מ 2 קבצים שלא ניתנים למחיקה אולאי "סייף מוד" יעזור אני יבדוק בערב, אם לא אז זהו נחכה לפירמוט

הבא , בכל אופן תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים