עבור לתוכן

בעיה בקצב ריענון של המסך במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

פורסם

1. START-RUN

2. תרשום בחלון שנפתח DXDIAG

3. לך ללשונית של MORE HELP

4.תלחץ על OVERRIDE

5. בחלון הקטן שנפתח תרשום 85, זה כאילו "מכריח" את המסך לעבוד גם במשחקים בקצב ריענון של 85 הרץ.

פורסם

אתה  צריך להגדיר במאפיינים של הכרטיס מסך להעלות את הרף של קצב ריענון.

תכנס ללשונית של הכרטיס מסך שלך(מאיפה ששינת את הריענון יש שמה לשונית של הכרטיס מסך שלך) ותטפל בעניין.

עריכה:לא שמתי לב שכתבת שזה רק שאתה נכנס למשחקים בכל אופן ההודעה שלי זה למקרה שלא משתנה הקצב רענון מהתחלה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נישארה...

זה מה שהיתכוונת ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הבעיה נישארה...

זה מה שהיתכוונת ?

כן לזה התכוונתי... אז אני מבין שזה לא עוזר..

אני בטוח שהייתה לי את הבעייה הזאת לפני כמה שנים, אבל אין לי מושג איך סידרתי אותה.

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

LEADTEK 6800GT...

אפילו שאני שם על 1280*1024 ב 100HZ זה יורד ל60 במשחקים ובכולם !!! גם ישנים וגם חדשים... :'(

פורסם

גם רצלי זה ככה. בעתם נראה לי זה אצל כולם ככהאבל פשוט לא שמים לזה לב.

בכל מקרה אם אני משנה שתמיד במשחק יהיה לי על 85 אז זה מאיט את קצב ה FPS?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי הקצב FPS נישאר אותו הדבר אבל התזוזה ניראת יותר חלקה... וחוץ מזה שבקצב ריענון גבוהה רואים יותר יפה וברור...

באיזה דרייבר אתה משתמש ??

לחברים שמעליי יש מצב שהבעיה ניגרמת בגלל שאני משתמש בדרייבר בטא ? אני משתמש ב 71.24 יכול להיות שזאת הבעיה ?

פורסם

1. START-RUN

2. תרשום בחלון שנפתח DXDIAG

3. לך ללשונית של MORE HELP

4.תלחץ על OVERRIDE

5. בחלון הקטן שנפתח תרשום 85, זה כאילו "מכריח" את המסך לעבוד גם במשחקים בקצב ריענון של 85 הרץ.

הדבר הזה תקף רק למשחקי D3D.

יש שני פתרונות, אחד זה להתעסק ברג'סטרי והשני זה להוריד תוכנה, אני לא יודע אם RefreshForce עובדת על כרטיסים של nVIDIA אבל בPowerStrip גם יש אפשרות לזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני ינסה לחפש את השניים האלו... ידוע לך מה הסיבה לזה שהמסך יורד ל 60HZ במשחקים גם שהוא מסוגל לעבוד על 100 ??

פורסם

Microsoft.

פורסם
  • מחבר

Microsoft.

אתה מוכן לפרט קצת יותר ?? זה לא רק רצלי מתאפס ל 60 ? גם גם בכרטיסי ATI ? לא קשור לדרייבר בטא ?

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה !!!  ;D ;D ;D

עכשיו זה לא מיאפס על 60HZ זה עדיין לא עובד ב 85HZ ב 1600X1200 כי הדרייבר של המסך נותן עד 72 ( מצב בטוח ) ואני מושך אותו ל 85 ואין שום בעיה, אבל עדיין הדרייבר נותן לו עד 72 וזה כבר עדיף בכמה רמות !!

אז הבנתי שזה בעיה כללית ב XP... אם ככה אך זה שעוד לא ראיתי תלונות על זה כאן   :s05:

פורסם

רגע אז אתה מדבר על הדרייבר? או שניסית את התוכנות בלינק מעל? נראה לי שאתה צריך לקבל 85 הרץ אל תתפשר על 72 ;D

מצאתי עוד כמה הסברים על זה....

אני די חדש פה אבל לפי התגובה של DOGMA הוא כבר תחן את זה מכל הכיוונים ונמאס לו לדבר על זה .....לא? (רק התרשמות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים