עבור לתוכן

Gfx cards and proccessors.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'.

לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים.

אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים.

בתודה,

גל.

פורסם

בשביל המשחקים שציינת המעבד שלך די בסדר זה לא כל כך קריטי עוד 3 או 4 חודשים תחליף מעבד ומפרט שלם אולי והמ שאר המערכת שלך, אם אתה משחק בGTA3 נגיד אז שם זה מאוד מאוד קובע אפילו במחשבים חזקים הוא מקרטע לכן במשחקים שציינת המעבד של מספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

פורסם

בבקשה אני שמח לעזור תמיד תרגיש חופשי לפנות לקהילה ואליי.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה לי אליך ( ואל כולם כאן ) :

- כרטיס המסך GeForce 4 MX440 64 DDR הוא כרטיס מסך איכותי שכדי לקנות אותו, או שיש לכם המלצות לכרטיסי

מסך בסביבות ה-800 שקל שהם יותר טובים ?

- האם 386 SRAM מספיק להריץ משחקים כמו NwN ו-EverQuest ?

הערה : יכול להיות שטעיתי בדגם של הג'י פורס, אני לא בטוח אם זה 2 או 4 אז לא להתנפל עליי אני לא ממש מבין :-/

בתודה, שוב.

גל.

פורסם

הכרטיס שציינת הוא ממש לא איכותי , גם אם זה 2 או 4 , אם אתה רוצה להשקיע עוד 300 ש"ח ולקנות msi gf4 ti 4200 ( או כל חברה אחרת ) אז אתה תהיה מרוצה עד הגג :) או שתלך על Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ב940 , שתיהם מצוינים .

פורסם

בקשר לשאלה שלך, גם 128MB ראם יספיק למשחקים האלה. אני לא יודע מאיפה המצאת שRAM זה הגורם המרכזי במשחקים. נכון שיש כמות מסויימת של ראם שבלעדיה פשוט אי אפשר להפעיל משחקים (כמו 128MB בGTA3), אבל מכאן והלאה אין הבדל. לא יהיה שום הבדל במשחק GTA3 בין 256MB לבין 1GB ראם. וזה נכון לגבי כל משחק. משחקים הדבר העיקרי זה כרטיס המסך. נכון שצריך גם מעבד נורמלי אבל את זה כבר יש לך.

היום צריך 256MB, מעבר לזה זה יכול להיות טוב אבל לא למשחקים..... סתם לעבודה בחלונות הכל פשוט יהיה יותר מהר.

וכרטיסים בסביבות 900 ש"ח כמו שאמרו לך פה קודם RADEON 8500LE של הרקולס הוא דוגמא טובה, כרטיס ממש טוב וחזק לכל המשחקים.

רק עצה: אם אתה לא באמת צריך כרטיס מסך חדש והמשחקים עוד עולים יפה ב800*600, אל תחליף. כי בשוק כרטיסי המסך כל חצי שנה יותר דור חדש והדור הקודם עולה חצי מחיר אז אני לא אומר אף פעם לא לקנות אבל אני אומר שכל חצי שנה שתחכה, אתה בעצם תקבל ביצועים גבוהים יותר משמעותית (תוספת של 30-50% בביצועים).

פורסם

נכון זה מאוד מאכז אתה רק קונה משהו והוא כבר מתיישן לדוגמא לפני 3 חודשים חבר שלי קנה XP 1600 וזה כבר ניקרא OLD GENERATION כיום מבין.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התגובות וההצעות.

אני בכל אופן החלטתי לקנות את הכרטיס : HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT

מכיוון ששמעתי מכמה וכמה אנשים שזה כרטיס נהדר.

הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע לא עונה לדרישות שלי ולא לדרישות של המשחקים שבהם אני משחק,

לכן החלטתי שזה הזמן לקנות כרטיס חדש.

אני משוכנע שהכרטיס הזה ( HERCULES ) ישמש אותי למשך הרבה זמן מכיוון שלרוב המשחקים שאני משחק בהם כרגע אין דרישות ממש גבוהות,

אני באמת לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בכל פעם שיוצא דגם אחר יותר משוכלל מכמה סיבות פשוטות, אחת היא שאני בספק

שיהיה לי כסף לזה כי את הכסף שלי אני "מבזבז" על דברים טיפה יותר חשובים, ושנית, המשחקים העתידיים שאני לבטח יקנה,

אף אחד מהם לא יצרוך כרטיס מסך טוב יותר מההרקולס ( לפי מה שהבנתי הוא כרטיס טוב מאוד ),

לכן אני לא מתכוון לשדרג את כרטיס המסך שלי לטווח ארוך מרגע שאני אקבל את ההרקולס.

בכל אופן, הזמנתי את הכרטיס מזיג זג 2000 ואני אמור לקבל טלפון בימים הקרובים... ( אני כבר לא יכול לחכות :P ).

תודה לכולכם,

גל.

פורסם

עשית בחירה טובה....

בקשר למעבד ATHLON XP 1600+, זה עדיין מעבד מצויין. נכון שיותר הולך ל1700 אבל זה רק כי ההבדלים במחיר מאוד קטנים. הוא יותר צמהיר רק ב70MHz.... זה לא כזה מורגש.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר ששווה לקנות את המעבד AMD Athlon XP 1600+ ?

אני באמת צריך מעבד חזק יותר והתכוונתי לקנות רק לא ידעתי מה לקנות כי אני לא ממש מתמצא.

תגיד לי בבקשה, ללוח-אם יש דרישות מינימליות כדי שאני יוכל להתקין עליו את המעבד הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים