עבור לתוכן

חיתוך פרספקט אם דרמל.....

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי :yelclap:

דבר שני-

כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו....

מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?

פורסם

כן הוא בנוי לזה, בכל מקרה אתה צריך לעשות הפסקות מידי פעם לתת לדיסקית להתקרר. אז תעיף את החתיכות "נסורת" האלה..

הם גם ככה לא בכמות היסטרית שיכולה לחסום את כל החריצי איוורור...

העיקר אל תפעיל עליו יותר מידי כוח, ואל תתן לו להתחמם יותר מידי.

בהצלחה (:

פורסם

אני ממליץ לקחת איזה כוס עם מים ואז כל כמה זמן שזה מתחמם פשוט מכניס את הראש למים לשניה אחת הוא עושה "פפפפפששששש" וזהו...ואתה ממשיך לעבוד...

תנסה למצוא כיוון ניסור או מצב שבו הנסורת לא תעוף לתוך פתחי האויר של הדרמל..

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחים שלי , כאשר טמ'פ גוף משתנה מהר מאד בין קור לחום ובחזרה הגוף נשבר !!!!!

בחיים אל תעשה את זה , צריך לתת לזה קירור טיבעי מה גם שהמנוע מתחמם אז גם לו צריך לתת להתקרר.

פורסם

צודק ב 100%

תן לדיסק להתקרר בצורה טבעית ... :smile1:

ושים כפפות ומשקפי מגן כי לפעמים יש חתיכות פרספקס שעפות לפנים ולידים (בעיקר)

בהצלחה!

פורסם

זה שהמנוע מתחמם זה בסדר גמור... הוא בנוי לזה והוא עומד בזה...

מקירור שכזה (עם מים) הגוף יכול לקבל נזק רק כאשר הוא בטמ'פ ממש ממש ממש גבוהות ואז אתה מכניס אותו למים...והדיסק לא יגיע לטמ'פ האלה כי הוא לא מסוגל!

ולכן מנסיון אני אומר שזה בסדר גמור להשתמש במים... זה מהר יותר... זה נוח יותר...וזה לא מזיק... :nono:

פורסם

אני ממליץ לקחת איזה כוס עם מים ואז כל כמה זמן שזה מתחמם פשוט מכניס את הראש למים לשניה אחת הוא עושה "פפפפפששששש" וזהו...ואתה ממשיך לעבוד...

תנסה למצוא כיוון ניסור או מצב שבו הנסורת לא תעוף לתוך פתחי האויר של הדרמל..

בהצלחה! :xyxthumbs:

SP_RUS,אם אין לך מה להגיד אז בבקשה אל תגיד כלום ..

ולעניין,

כאשר טמ'פ גוף משתנה מהר מאד בין קור לחום ובחזרה הגוף נשבר !!!!!

בחיים אל תעשה את זה , צריך לתת לזה קירור טיבעי מה גם שהמנוע מתחמם אז גם לו צריך לתת להתקרר.

פורסם

הטמפ' תרד בכמה מעלות, לא בעשרות מעלות!

זה לא שהוא מכניס דיסק ב100 מעלות לתוך מיכל עם חנקן נוזלי.. :P

ואני לא הייתי הולך על המים.

אם זה בטעות יגע בדרמל עצמו, או שהראש שמחזיק את הדיסק לא טוב עם מים (מחליד, משחיר, לא יודע מה), זה יעלה לו ביוקר.

תבדוק טוב ממה הראש הזה עשוי.

ואם הוא טוב עם מים, go for it! (כמובן שתהיה זהיר שהדרמל עצמו לא יגע במים).

פורסם

תגידו מה עובר עליכם??? :s07: הוא חותך פרספקס, לא פח :kopfpatsch:

פשוט אל תלחץ חזק כשאתה חותך וזהו. הדיסקיות לא מתחממות לטמפ' גבוהה יותר מטמפ' ההיתוך של הפרספקס, וזה ממש לא מסוכן בשביל הדראמל. זה לא טוב בשביל הפרספקס: זה יכול לגרום לדיסקית להיתקע, ולשבור פיסות, זה יכול לגרות לחיתוך לא נקי, ועוד כל מיני צרות. פשוט תמנע מהתכה של הפרספקס. תעבוד לאט ובזהירות. כל פעם שאתה רואה שהפרספקס חם מידי, תעצור לכמה שניות...

אל תשפוך מים על הפרספקס כשהוא חם. זה יהרוס אותו לגמרי, ואל תרטיב את הדיסקית. תשתמש בדיסקיות צרות יותר, ככה שהן יקרעו פחות חומר מהפרספקס.

פורסם

אם החיתוך יוצא לך עקום אז אח"כ לתטש עם התוף לטש ......

ואם בא לך לא עם דרמל אז תנסה עם מסורית של ברזל .....

פורסם
  • מחבר

סבבה,

תודה על כל העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים