עבור לתוכן

בעיית תאימות של 6600GT מול חומרה ...

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה".

החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב)

הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני,

לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל שניה ? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק של 300WAT זה יכול להשפיע ?

הבחור ממש מאוכזב (אני קצת מרגיש אשם) השקיע 1400 ש"ח ורואה ממש אכזבה. האם זכרון נוסף יכול לעזור בתצוגה ?

עוד משהו מוזר, הוא קנה את המשחק החדש Medal of Honor: Pacific Assault התקין אותו, אחרי השכל עולה ומגיעים למניו, לוחצים על START GAME והתוכנה עפה, וחוזר שולחן העבודה (נראה לי שזה איכשהו קשור לכרטיס)

יש מצב שהכרטיס לא תקין ?

אנא עזרו לי מכיוון שזה יושב לי על המצפון, לא נעים לזרוק 1400 ש"ח ולא להיות ממש מרוצים.

תודה

פורסם

לדעתי יש לך איזה בעייה עם הדריברים שהתקנתה תנסה להתקין את הדריברים המקורים מהדיסק ולא להוריד שם דבר ואז תראה..

ובקשר לזיכרון תמיד מומלץ (בחום עם כרטיס כזה) עוד זיכרון וזה בטוח שיפר לך את התזוזה של המשחקים תבין אתה לא יכול לצפות מ256 זיכרון לעבוד חלק שמשחקים דורשים מינימום 256 וזה לא משנה עד כמה הכרטיס מסך שלך טוב כדי להפעיל ולראות משחק כמו שצריך צריך להיתיחס ל3 דברים מעבד זיכרון וכרטיס מסך כך שעם אחד מהם נמוך מדיי אז גם האיכות והתזוזה של המשחקים לא תהייה חלקה.. תנסה דרייברים מקורים מהדיסק עם לא עוזר תנסה זיכרון (בכול מקהר הוא יצטערך זיכרון בקרוב) בקשר למעבד בנתיים זה מספיק חח..

מחכה לתשובה...

פורסם

משחקים זה מינימום 512 מגה ואין מה לעשות, במשחקים החדשים כבר מומלץ גיגה זיכרון אבל אפשר להתסדר עם חצי

פורסם

שנה כותרת

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים,

השאלה שלי האם זכרון יכול להשפיע על איכות התמונת (מעבר למספר הפריימים בשנייה), האם תוספת של זכרון משפרת את האיכות ?

איך אפשר לדעת שהספק 300W מספק את כל מה שהוא צריך לכרטיס?

יכול להיות בכרטיס שלו 6600GT רואים פחות טוב מהכרטיס שלי 9800PRO ?

תודה

פורסם

256 זיכרון כבר לא מספיק למשחקים של היום, והמינימום הוא 512 מגה,במיוחד כאשר משתמשים בכרטיסי המסך מסידרה 6XXX(אני עם ג'יגה זיכרון) .

בנוסף המעבד שלו חלש מידי בכדי לנצל את הכרטיס בצורה מיטבית.

לגבי הספק, אני אישית חושב שבכרטיסים החדישים רצוי לעבוד עם ספק כח של לפחות 350W, ושלא יהיה ג'נרי!

בשורה התחתונה הכרטיס מצויין, אבל המחשב שיש לו חלש מידי.

פורסם

לדעתי סה"כ יש לך בעיה בהגדרות האיכות במשחק.

פורסם

אין שום בעיית חומרה גם אני הייתי מאוד מאוכזב מהכרטיס הזה אבל אל תדאג.

ב far cry אתה צריך את העידכון של 1.3 והכל יראה טוב

וב moh יש בעיות תאימות עם זה...

אין מה לעשות כרטיס חדש ולא הכל תומך בו עדיין.

פורסם

לזה שמעליי...

אתה עובד עם דרייבר רישמי ? ניסית דרייבר בטא ?

פורסם

אני עובד עם ForceWare :)

פורסם

אני הורדתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia הם שונים מה-ForceWare ?

אם כן איפה אפשר להשיג את ה ForceWare ?

פורסם

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_67.03.html

הדרייברים האלה פותרים בעיות עם כרטיסי 6600 ולוחות מבוססי SIS. כדאי להתקין.

המחשב עצמו חלש קצת, המעבד לא נותן להפיק את המירב מכרטיס המסך והזיכרון הוא כנראה הבעיה בנוגע לכמות הפרטים במשחקים.

אולי תנסה לשכנע אותו להחליף איתך כרטיסים ;)

פורסם

אחי אולי תנסה להתקין את ה6600GT, המערכת שלך הרבה יותר חזקה, ואז תראה מה קורה שם, האם האיכות טובה וכל זה, אח"כ תשקול להוסיף זכרון.

פורסם
  • מחבר

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_67.03.html

הדרייברים האלה פותרים בעיות עם כרטיסי 6600 ולוחות מבוססי SIS. כדאי להתקין.

המחשב עצמו חלש קצת, המעבד לא נותן להפיק את המירב מכרטיס המסך והזיכרון הוא כנראה הבעיה בנוגע לכמות הפרטים במשחקים.

אולי תנסה לשכנע אותו להחליף איתך כרטיסים  ;)

אתה חושב שהכרטיס שלי יהיה טוב יותר במחשב שלו ? למה ?

האם ה-6600GT לא יותר טוב מה-9800PRO שלי ?

פורסם

גם אני בעד זה שתנסה לשים תכרטיס אצלך במחשב כשתאה יודע איך זה נראה במשחק ואם גם אצלך זה ככה תנסה להתקין גרסאות אחרות של דריברים ואם זה עדיין ככה אז כנראה שהכרטיס דפוק [ד"א אתה בכלל משתמש בפאט' של 1.03?]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים