עבור לתוכן

עזרה למפרט של מעבד + לוח ב 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מוכן להמליץ על מעבד + לוח ב 1700.

היום יש לי מעבד אינטל 2 גיגה, 400fsb עם לוח של gigabyte.

אני משתמש במחשב לתכנות (כסטודנט למחשבים) למשחקים ולסרטים ולפעמים גם לגרפיקה. (במילים אחרות המחשב הוא לשימוש כללי).

איני פוסל מעבר ל amd 64 הכל תלוי בעלויות ותקציב. האם שווה לקנות amd 64 או להסתפק ב xp או שבכלל להשאר באינטל ורק לעדכן למעבד 3 גיגה.

תודה מראש.

פורסם

לך על הבנדל הזה

1  Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939      556 ש"ח   

1  AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box      1,110 ש"ח   

סה"כ 1666 ש"ח

ד"א מה שאר המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי כרטיס מסך די מסכן. leadtek a280. זכרון: 2X256 של corsair עם cl2 שהם למיטב ידיעתי רכיבים טובים.

פורסם

אם הכרטיס מסך לא חשוב לך אז תיקח את הלוח ומעבד שהבאתי לך, אבל אם חשוב לך גם משחקים אז אפשר לקחת משהו פחות טוב ולנסות לשפר את הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה על משהו נורמלי בסביבות ה 1100 - 1200 ש"ח? (הכוונה לכרטיס מסך).

פורסם

יש לך המלצה על משהו נורמלי בסביבות ה 1100 - 1200 ש"ח? (הכוונה לכרטיס מסך).

xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 כרטיס מסך מעולה והוא עולה 1180 ב-KSP!

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה אבל לצערי כף רגלי לא דורכת במקום הזה. רוב הציוד שלהם הוא רפרביש, וכל מה שקונים שם זה כמו לקנות בלי אחריות. מעדיף לשלם יותר ולא לקנות שם (אני מנפגעי המקום כמו ששמת לב).

פורסם

תודה על העצה אבל לצערי כף רגלי לא דורכת במקום הזה. רוב הציוד שלהם הוא רפרביש, וכל מה שקונים שם זה כמו לקנות בלי אחריות. מעדיף לשלם יותר ולא לקנות שם (אני מנפגעי המקום כמו ששמת לב).

אז אתה יכול לקחת ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III מפנדה ב-1,292 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

lcd תודה על העצה. בהחלט אשתמש בה (לאחר קריאה על הלוח והמעבד). לגבי כרטיס מסך זה יהיה בשלב טיפה יותר מאוחר ובכל מקרה שוב הרבה תודות על הייעוץ.

פורסם

lcd תודה על העצה. בהחלט אשתמש בה (לאחר קריאה על הלוח והמעבד). לגבי כרטיס מסך זה יהיה בשלב טיפה יותר מאוחר ובכל מקרה שוב הרבה תודות על הייעוץ.

בבקשה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים