עבור לתוכן

יש לי תקיעות- זה כרטיס המסך או הזיכרון RAM?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

סליחה שאני פותח מלא דיונים, פשוט אני קצת לחוץ בקטע הזה.

טוב, אז יש לי ג'יפורס 6600GT שקניתי לא מזמן, ועכשיו המחשב מפורמט, וכל הדרייברים בסדר.

אבל, כשאני מריץ את פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות זה בדרך כלל טס מבחינת הFPS, אבל יש מדי פעם תקיעות, שהכל פשוט תקוע, לא שהכל זז לאט.

עכשיו, לדעתכם זה קשור לכרטיס מסך, או שאולי זה הזכרון, 256X2 MB RAM 400 DDR?

כי זה כבר לא בעיה, יש תוכנות שמטפלות בזיכרון.

אז תענו לי, תודה.

פורסם

קודם כל תפסיק אוברקלוקינג אם עשית. תבדוק BIOS אם יש חדש לכ.המסך .

עכשיו תתחיל באופן שיטתי לחפש את מקור הבעיה.

2X256 בדואל צ'נל זו לא בעיה. אם כי FARCRY נחנק קצת עם 512 .

מה זאת אומרת "תוכנות שמטפלות בזכרון" ?? תבטל תכנות שמנהלות ועושות אופטימיזציה לזכרון. הרי ברור שיתכן שמשחק יתקע אם משחקים עם הזכרון .

הכי סביר זה בעיית התחממות של המסך - אז תעקוב אחרי הטמפרטורות. הפתרון הוא ארקטיק סילבר 5 http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ זו דמו שמאמץ את כ.המסך. יש גם 3DMARK.

תריץ PRIME95 לבדוק האם זה המעבד/זכרון .

אחרי הבדיקות תתחיל כבר להרגיש/לנחש מאיפה נובעת הבעיה

פורסם

artic silver 5 יוריד לו מקסימום 2 מעלות מהכרטיס, אם הבעיה באמת בחימום של הכרטיס אתה צריך להחליץ לו את הקרור (ולא רק את המשחה)

תנסה להריץ את far cry על הגדרות יותר נמוכות ותיראה אם הבעיה חוזרת...

פורסם

2X256 בדואל צ'נל זו לא בעיה. אם כי FARCRY נחנק קצת עם 512 .

זאת הבעיה ! חוסר זיכרון...

אם הכרטיס היה סובל מהיתחממות אז הוא היה ניתקע לחלוטין למספר שניות ארוך, אפילו 15 ~ 20 שניות... אבל אם אתה מקבל מספר FPS גבוהה ובכל זאת יש תקיעות זה זיכרון... או שתוריד קצת את ההגדרות של הגרפיקה או שתשקול להוסיף עוד סטיק של 512 מגה.

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה לי שלא בדיוק הבינו, אז המצב הוא כזה:

אני משחק בפאר קריי על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס ג'יפורס 6600GT שלי.

רוב הזמן קצב הFPS הוא גבוה, אבל פעם לכמה זמן יש תקיעות די ארוכות, של משהו כמו 5 שניות, ובכמה שניות שאחרי התקיעה קצב הFPS צונח.

אני שואל אם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס לא חזק מספיק, ואז אני אנסה להוריד את ההגדרות, או שיש מצב שהזכרון ראם שלי לא מספיק. יש לי 256X2 MB RAM.

כרגע אני לא משתמש בשום תוכנה לאופטימיזציית זיכרון, אבל אם יהיה צורך, אני אשתמש באחת כזו.

אם האשם הוא בכרטיס המסך- מה יכולות להיות הסיבות?

הכרטיס הורכב ביום חמישי שהיה בשבוע שעבר ע"י טכנאי.

אולי עכשיו זה טיפה יותר ברור מקודם.

פורסם

תשאיר הגדרות מלאות אבל תפעיל בלי פילטרים ותחזור להגיד אך זז...

פורסם
  • מחבר

הפעלתי בלי פילטרים, והבעיה ממשיכה.

דרך, האיכות תמונה מה זה לא משהו.... לא רואים רחוק בפאר קריי, העצים נראים מטושטשים, זה הגרפיקה של המשחק, או שמשהו לא בסדר?

ודרך אגב, הטמפרטורה של הליבה היא 48 מעלות, זה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים