עבור לתוכן

מה זה SLI? כולם מדברים על זה פה.. ולא הבנתי מה זה.

Featured Replies

פורסם

אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה

תודה

פורסם

זה טכנולוגיה של nVidia שמאפשרת לך לחבר 2 כרטיסים זהים (לחלוטין, כלומר לא מספיק שני 6800 צריך שני 6800 של אותה חברה) ולקבל עוד תוספת ביצועים (קטנה יחסית למחיר).

לATI בקרוב תהיה טכנולוגיה זהה.

כדי להשתמש בזה אתה צריך לוח אם שתומך בזה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

זה טכנולוגיה של nVidia שמאפשרת לך לחבר 2 כרטיסים זהים (לחלוטין, כלומר לא מספיק שני 6800 צריך שני 6800 של אותה חברה) ולקבל עוד תוספת ביצועים (קטנה יחסית למחיר).

לATI בקרוב תהיה טכנולוגיה זהה.

כדי להשתמש בזה אתה צריך לוח אם שתומך בזה

זאת טכנ' של 3Dfx וגם לא בדיוק היא לא שלה, בזמנו היא קנתה אותה מחברה אחרת.

פורסם

nVidia קנתה את 3DFX ממזמן! ככה שזה נחשב טכנולוגיה שלה

פורסם

וגם הטגנולוגיה עצמה חדשה לחלוטין, הם רק שמרו את השם הישן של הטכנולוגיה שכמו שאמרת פותחה על ידי חברת 3DFX

פורסם

לא, הטכנ' לא חדשה ולא שום בתיך וזאת בדיוק הבעיה, הטכנ' לא מתאימה לAPIים החדשים, אפילו מצב הAFR המוזר שנבידיה קימבנו בלחץ לא יעיל, ההבדל היחידי זה האפיק שבו משתמשים.

פורסם

לא, הטכנ' לא חדשה ולא שום בתיך וזאת בדיוק הבעיה, הטכנ' לא מתאימה לAPIים החדשים, אפילו מצב הAFR המוזר שנבידיה קימבנו בלחץ לא יעיל, ההבדל היחידי זה האפיק שבו משתמשים.

וואלה?

הייתי בטוח שהם רק שמרו את השם אבל יצרו בעצם את הטכנולוגיה...

גנבים מסריחים... :(

בכל מקרה זה חרא, לא שווה את ההשקעה של הכסף אלא אם אתה ממש ממש עשיר!

דרך אגב - DOGMA - הAvatar שלך הפסיק לפעול...

פורסם

למה לפתח טכנולוגיה חדשה כשיש לך אחת כבר ששילמת עליה הרבה כסף?

פורסם

למה לפתח טכנולוגיה חדשה כשיש לך אחת כבר ששילמת עליה הרבה כסף?

שאלה טובה...

סתם זכרתי שראיתי הודעה מnVidia שהם משתמשים בשם הישן אבל הטכנולגיה חדשה, כנראה דימינתי :)

פורסם

וואלה?

הייתי בטוח שהם רק שמרו את השם אבל יצרו בעצם את הטכנולוגיה...

גנבים מסריחים... :(

בכל מקרה זה חרא, לא שווה את ההשקעה של הכסף אלא אם אתה ממש ממש עשיר!

דרך אגב - DOGMA - הAvatar שלך הפסיק לפעול...

nana עוד ישמעו ממני, חכה חכה.

פורסם

מה אפשר לשים שתי כרטיסי מסך?יש שתי חריצים? שמעתי שאפשר לשים כרטיס מסך רק אותו דבר בשניהם :nixweiss:

פורסם

מה אפשר לשים שתי כרטיסי מסך?יש שתי חריצים? שמעתי שאפשר לשים כרטיס מסך רק אותו דבר בשניהם  :nixweiss:

כן, אתה צריך לוח אם עם שני חריצים.

אז אתה יכול להשתמש בSLI שזה בעצם אומר לשים שני כרטיסים (זהים!) של nVidia

פורסם

גם המעבד החדש של AMD זה אותה טכנולוגיה כמו הXT !

השקרנים האלה...

()_O

מה אכפת לכם ?

מוכרים לכם משהו חדש, יש מלא ביקורות שמסבירות כמה זה טוב והאם זה כדאי ואם אתם לא רוצים אל תקנו עוד כרטיס מסך... זה הכל, זאת פשוט עוד אופציה בלוח האם.

רק שכרטיסי מסך לא יהפכו להיות כמו RAM... אני כבר רואה מישהו יש לי ארבעה 6800 ב DUAL CHANNEL... :-\

פורסם

מלא ביקורות שמסבירות עד כמה זה טוב? איפה אתה חי בדיוק? במקרים שתצתרך SLI אתה לא יכול להשתמש בו כמו לHDR למשל, וSLI לא פותר מגבלות של רד' ופילטרים לכרטיסים שמוגבלים גם ככה, כן ממש פתרון טוב... חוץ מ3Dmark הדבר הזה לא משנה הרבה במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים