עבור לתוכן

מנוי תלת מימד!!!! הסקר הגדול

נו מה המנוע תלת מימד הכי איכותי? 535 הצבעות

1. 1. נו מה המנוע תלת מימד הכי איכותי?

• quke
      0
    • quke 2
      0
    • quake 2
    • leachtech
      0
    • doom 3
    • unreal
    • unreal warfear
    • leachtech 3.2
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חכו חכו אל תצביעו עדיין!!!

הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם.

ולמי שלא זוכר

quake: quake

quake 2: sof, half life

quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor

doom 3: doom 3

unreal t: unreal t, rune, deus ex

unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal

leachtech: nolf, alien vs predetor

lechtech 3: nolf 2!!!

פורסם

אבל סתכל לכל מנוע יש את הפיצ'רים שלו כמו שבמנוע של RED FACTION ( של ליצ'טק נידמה לי ) אפשר להרוס חלקים מהשטח ובמנוע של UNREAL WARFARE זה לא אפשרי מבין וגם לא כל מנוע מתאים לכל סוג של משחק : פעולה,אסטרטגיה,ספורט,תפקידים וכדומה.

פורסם

אני מציע שתתקן את הסקר שלך. ::)

פורסם

לכל מנוע יש את המעלות והחסרונות שלו.

פורסם

שכחת את Aurora.

מנוע די חדש שהוצג במשחק אחד בלבד אבל לפי ההתרשמות שלי יש סיכוי טוב שחברות אחרות יקנו אותו.

מנוע Aurora מציג גרפיקה מדהימה (יחסית), ללא הפסד רב בביצועים, ולמרות גודל הטקסטורות הקטן שבחרתי (16 מגה) הגרפיקה יפה, חלקה גם בלי AA והמשחק לא מקרטע (בניגוד לרוב המשחקים החדשים אצלי...)

בקיצור המנוע אמנם דורש די הרבה ביחס למנועים אחרים, אבל "דרישות המינימום" שלו מציגות את הדרישות לעבודה חלקה.

המשחק הוא NeverWinter Nights למי שמכיר, ואני חושב שהמנוע הזה ימכר בהמונים... (למי שמתעדכן במשחק אז אתם בטח יודעים שבהתחלה הם רצו להשתמש בלית'טק אבל אח"כ החליטו לעשות מנוע בעצמם, והתוצאות? בטח ראיתם בעצמכם...)

ד.א

אני חושב בכלל שלית'טק הוא מנוע מיושן ולא כדאי להשתמש בו... על NWN שמעתי לראשונה לפני שנתיים בערך והמשחקים של לית'טק היו בחוץ כבר אז. לפי דעתי שיפורים לא יעזרו בשום דבר, גם כל מנוע אחר, צריכים בסופו של דבר להשתמש באחד שבנוי יותר טוב מקודמו.

לפי דעתי בכלל מיקרוסופט לא צריכים לבסס כל ווינדווס על קודמו אלא להתחיל דף חדש כל כמה מערכות הפעלה, כמו שnVidia עשו עם Geforce 3, והתוצאות היו בהחלט מצויינות (שעד לא מזמן אף משחק בכלל לא ניצל את כל היכולות של הכרטיס...)

פורסם

quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor

שכחת עוד כמה וכמה:

RtCW

Star Treck elite force

Havvy metal FAKK2

Alice

ועוד...

פורסם

מה עם QUAKE 3????

פורסם

לדעתי זה די מובן מאליו לא?

פורסם

אין כזה דבר עוד מנוע UNREAL WARFARE הוא רק יצא כאשר יצא המשחק בעל אותו השם בעוד שנתיים בערך על Epic Megagames בכבודה ובעצמה. בינתיים קוראים לו פשוט Unreal Engine. ;D

פורסם

אני יודע פשוט ציינתי שלכל מנוע יש את המעלות שלו.

פורסם

יש פעמיים quake2

פורסם

התוצאות מדברות בעד עצמן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים