עבור לתוכן

רוצה לקנות אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה

ציטוט:

עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.

כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת.

מישהו יודע מה גורם לזה?

ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם?

אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה)

עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה :

http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1

לפני שאני מבצע את ההזמנה רציתי לשמוע עוד דעות על האוזניות המסיומות האלה או\ו עוד המלצות על דגמים אחרים.

*לא ניתן להזמין מחול,בתודה זקית.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הaudio-technica ATH-A900 ושמע את הgrado-sr80 ואת הסנהייסר HD280 אני יכול להגיד לך שבאיכות נטו (לא לאלקטרוני רק!)

הגרדו נשמעות אולי הכי טוב (סאונד מאוד שונה מאשר של הטכניקה) ואם אתה שומע כל מוסיקה בעצם שהיא לא אלקטרונית הגרדו יהיו לך הכי טובות

לדעתי אתה יכול ללכת עלייהם בענייים עצומות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שיש לו את הaudio-technica ATH-A900 ושמע את הgrado-sr80 ואת הסנהייסר HD280 אני יכול להגיד לך שבאיכות נטו (לא לאלקטרוני רק!)

הגרדו נשמעות אולי הכי טוב (סאונד מאוד שונה מאשר של הטכניקה) ואם אתה שומע כל מוסיקה בעצם שהיא לא אלקטרונית הגרדו יהיו לך הכי טובות

לדעתי אתה יכול ללכת עלייהם בענייים עצומות :xyxthumbs:

המוזיקה שאני שומע זה ראפ,אם זה משנה.

ותודה על החיזוק,טוב במידה ושום דבר לא ישתנה בשעות הקרבות אני כנרא יבחר בהם.

תסלחו לי על זה שאני מעצבן אותכם אם הספקות שלי,פשוט כבר אף פעם לא השקעתי כסף מעל 200 שקל אוזניות,אני מקווה שזה יהיה משתלם (אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה)

פורסם

אתה לא לבד, השקעתי 1100 שקל באוזניות :P ;D

ראפ אממ.. יש מצב שהסנהייסר HD280 יהיו לך יותר טובות, לדעתי הכי כדי לך לסוע לתל אביב לשמוע את הגרדו ולחפש חנות שמחזיקה את הHD280 במלאי שתוכל לשמוע גם אותם. שמעתי עם הגרדו רוק\מאטל וגאז והם היו מעולות בכל הסוגים. אלקטוני נשמע יותר טוב על אוזניות אחרות אבל אתה אומר שאתה לא שומע את זה אז נראה לי לך על הגרדו. כי גם את הHD280 אני בכלל לא בטוח שיש למצוא בארץ וגם אם כן אז במחיר מטורף..

תתחדש :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

תגיד קראתי פעם,אני לא זוכר איפה,שאחד הדברים החשובים באוזניות זה הדרך שהם אוטמוט את האוזנים,זה נכון?

עד היום אני השתמשי באוזנית שנכנסות לאוזן,בעיקר בגלל הווליום הגבוה , ניסתי פעם להשתמש באוזניות בסגנון הגדול (אוזניות יחסית זולות של 150 שקל) והעוצמה הייתה על הפנים.

לדעתך האוזניות האלה יתנו לי את העצומה (ווליום) שאני כלכך אוהב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים