עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך LCD 17 אינץ', תקציב 1400-1700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח

(AOK או היונדאי היפה..)

עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד..

הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק..

התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב)

השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה...

ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד...

השאלה האמיתית היא האם הLCD שתציעו גורם לעיניים פחות להתעייף מאשר CRT כמו יודנאי או AOK שעולים בסביבות ה1000...

אנא עזרו לי, כמו שאמרתי ככל שהמחיר נמוך יותר הרי זה משובח.

תודה

פורסם

מסך LCD חסכוני בצריכת החשמל . כ80W -100 פחות מCRT רגיל (תלוי בגודל)

ממסך CRT טוב אפשר להוציא רזולוצות גבוהות, לעומת LCD שיש להם רזולוציה אופטימלית ופחות אפשרויות בנושא.

אני למשל משתמש ב 19" 1600X1200 85HZ

ראה ת'רד חדש על HYUNDAI Q17 במכירה פומבית ב1740 . לא ידוע לי על משהו טוב יותר שגם מתאים למשחקים, אם כי שמעתי שהאיכות שלהם עכשיו ירודה ממה שהיה בתחילה .

אם אתה רוצה 17" לא למשחקים, כלומר משרדי , האפשרויות גדולות יותר . ותחפש קודם זולים בZAP ואח"כ סקירות עליהם בגוגל , ואח"כ תשאל אנשים שיש להם מה דעתם.

כשיהיה לך , חפש CLEARTYPE במאפייני התצוגה , זה משפר מאד את חדות התצוגה בפרט לאותיות

פורסם

אבל הq17 עולה 2000-2200 שקל... איפה ראית ב1740?

ואם כבר יש ב1740 אז זה קנייה ממה טובה כי למרות שהאיכות שלו ירדה הוא עדיין מסך טוב!, ומשום שאין פה צורך במשחקים אז גם אם האיכות שלו ירדה הוא יהיה מתאים לדרישות...

פורסם

למה אתה חושב שהאיכות של ה-Q17 ירדה?

אתה יכול להוציא את ה-Q17 במכירה פומבית ב-olsale בפחות מ-1800 באמצע שבוע בלי יותר מידי מאמץ.

פורסם

מסך LCD  חסכוני בצריכת החשמל . כ80W -100 פחות מCRT רגיל (תלוי בגודל)

ממסך CRT טוב אפשר להוציא  רזולוצות גבוהות, לעומת LCD שיש להם רזולוציה אופטימלית ופחות אפשרויות בנושא.

אני למשל משתמש ב 19" 1600X1200 85HZ

ראה ת'רד חדש על HYUNDAI Q17  במכירה פומבית  ב1740 .  לא ידוע לי על משהו טוב יותר שגם מתאים למשחקים, אם כי שמעתי שהאיכות שלהם עכשיו ירודה ממה שהיה בתחילה .

אם אתה רוצה 17"  לא למשחקים, כלומר משרדי , האפשרויות גדולות יותר . ותחפש קודם זולים בZAP ואח"כ סקירות עליהם בגוגל , ואח"כ תשאל אנשים שיש להם מה דעתם.

כשיהיה לך , חפש CLEARTYPE במאפייני התצוגה , זה משפר מאד את חדות התצוגה בפרט לאותיות

ה CLEARTYPE הזה קיים לכל מסך ? כי לא מצאתי את זה בהפשרויות של התצוגה......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים