עבור לתוכן

ניתוח לייזר לא ימנע מקבלה ליחידות מובחרות וטייס!

Featured Replies

פורסם

סוף סוף נפתחו לצה"ל העיניים :)

אחרי שנים של אטימות וחשש, צה"ל הודיע שיאפשר קבלה ליחידות מובחרות ולקורס הטיס נערים שעברו בהצלחה ניתוח לייזר

למקור

פורסם

אחלה רק הבעיה האמיתית נשארה

הניתוח יכול גם לא להצליח

כל עוד לרופא המנתח בעצמו יש משקפיים אני לא ממהר

פורסם

גם ממש לא מומלץ לעבור את הניתוח הזה בגיל צעיר לפני שהראיה מתייצבת...

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין גיל לבין התייצבות הראייה...

התייצבות ראיה יכולה להתרחש בכל גיל - מהלידה עד גיל מאוד מאוחר כמו 17...

ניתוח לייזר מומלץ רק לאחר ווידוא התייצבות הראייה.

פורסם

מבנה העין משתנה במהלך החיים, ובעיקר בגיל ההתבגרות וגם מעבר לזה - עד גיל 21-22 אפילו.

לכן בד"כ לא ממליצים לעשות ניתוח לייזר לפני הגיל הזה, כי יתכן שלאחר הניתוח העין תשתנה ויהיה צורך בניתוח נוסף...

ואם רוצים ללכת עוד יותר רחוק - העין מתחילה להשתנות גם לכיוון גיל העמידה, כך שיתכן שהשינויים שיעשו בניתוח לא יהיו אפקטיביים...

ובקשר לנושא הת'רד: הגיע הזמן באמת...

אני, למרות כל הרצון שלי להגיע לקורס טיס, לא קיבלתי זימון בגלל סעיף על ראיה...

הבעיה היא שכנראה זה לא שהמספר שלי כ"כ בעייתי (אם אני זוכר נכון יש לי פחות מ-2, ורק בעין אחת), אלא שיש לי צילינדר.

והבעסה היא, שלמיטב ידיעתי ניתוח ליזר לא מתקן צילינדר :'( :'(

פורסם

שמעתי על זה גם ולמרות שאין לי משקפיים וגם אין לי הרבה סיכוי להגיע לטייס אני בהחלט שמח על זה...

:yelclap:

פורסם

ממש אבל ממש לא ממולץ לעשות ניתוח לייזר לפני גיל 23,

ולמי שאמר שאין קשר להתייצבות הראיה טועה,

יש קשר,

עד הגיל הזה, השינויים בד"כ הרבה יותר מהירים. החל מהגיל הזה הראיה נשארת פחות או יותר קבועה.

לא ממולץ למי שלא הבין כי למעשה מה שעושים בניתוח לייזר הוא שמשייפים לך את קרנית כמו עדשת מגע...

פורסם

מבנה העין משתנה במהלך החיים, ובעיקר בגיל ההתבגרות וגם מעבר לזה - עד גיל 21-22 אפילו.

לכן בד"כ לא ממליצים לעשות ניתוח לייזר לפני הגיל הזה, כי יתכן שלאחר הניתוח העין תשתנה ויהיה צורך בניתוח נוסף...

ואם רוצים ללכת עוד יותר רחוק - העין מתחילה להשתנות גם לכיוון גיל העמידה, כך שיתכן שהשינויים שיעשו בניתוח לא יהיו אפקטיביים...

ובקשר לנושא הת'רד: הגיע הזמן באמת...

אני, למרות כל הרצון שלי להגיע לקורס טיס, לא קיבלתי זימון בגלל סעיף על ראיה...

הבעיה היא שכנראה זה לא שהמספר שלי כ"כ בעייתי (אם אני זוכר נכון יש לי פחות מ-2, ורק בעין אחת), אלא שיש לי צילינדר.

והבעסה היא, שלמיטב ידיעתי ניתוח ליזר לא מתקן צילינדר  :'( :'(

ניתוח לייזר כן מתקן צ'ילינדר...

לסתם בשביל לדעת יותר על הניתוח (בצורה דיי פשוטה) http://www.6x6.co.il/lasik/lasik.asp

פורסם

טוב לדעת...

בכל מקרה, זה עדיין לא ממש רלוונטי... (אולי עוד 4-5 שנים...)

פורסם

לא קיבלת זימון לטייס בגלל שצילינדר פוסל לגמרי מכל קרבי מובחר כולל טיס... :'(

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי...

בגלל זה גם אין לי יום סיירות, אלא רק חובלים... :-\

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי...

בגלל זה גם אין לי יום סיירות, אלא רק חובלים... :-\

תגיד תודה!

לי יש פרופיל 72 רק בגלל ראיה

4 בכל עין ו8 צילינדר :'( :'( :'([

ואני משער שניתוחי לייזר מתקנים גם צילינדר, מפני שקהל היעד הרחב של הניתוחים האלה הם אנשים כמוני אלה שיש להם מספרים גבוהים, ולאחוז גבוהה מאלה יש צילינדר, כאילו אף פעם לא שמעתי על מישהו שיש לו מספר רציני (3 ומעלה) ואין לו בכלל צילינדר, זה מעין עיסקת חבילה :hat:

פורסם

8 צילינדר? בנאדם איך אתה לא משתגע מלהסתכל על דברים?! :screwy:

לי יש 1.75 ורק בעין אחת וזה פשוט משגע לי את השכל כל פעם שאני מחליף משקפיים, וצריך להתרגל לזה המון זמן

בהתחלה הכל נראה מוזר כזה כאילו יוצא החוצה, והרצפה נראית עקומה, כל מיני דברים כאלה

הלוואי ואפשר לתקן את זה בניתוח לייזר, אני מת להיפטר מהמשקפים ולראות שוב כמו שראיתי לפני כמה שנים טובות :nixweiss:

פורסם

לא קיבלת זימון לטייס בגלל שצילינדר פוסל לגמרי מכל קרבי מובחר כולל טיס... :'(

אין שום דבר פסול בללכת לחי"ר רגיל

או לשיריון\תותחנים

פורסם

8 צילינדר? בנאדם איך אתה לא משתגע מלהסתכל על דברים?! :screwy:

לי יש 1.75 ורק בעין אחת וזה פשוט משגע לי את השכל כל פעם שאני מחליף משקפיים, וצריך להתרגל לזה המון זמן

בהתחלה הכל נראה מוזר כזה כאילו יוצא החוצה, והרצפה נראית עקומה, כל מיני דברים כאלה

הלוואי ואפשר לתקן את זה בניתוח לייזר, אני מת להיפטר מהמשקפים ולראות שוב כמו שראיתי לפני כמה שנים טובות :nixweiss:

חחח דיי פשוט אצלי

אני חוץ מבמקלחת ובמיטה לא מוריד את המשקפיים חחח

רגע לא הבנתי, יש לך משקפיים בלי מספר רק עם צילינדר?

ואפשר לתקן את זה אחי, אני מת לעשות ניתוח כזה בגיל המתאים, נמאס כבר להיות עיוור :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים