עבור לתוכן

בעייה בקצב הרענון של המסך

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.

פורסם

כרטיס ATI ? בעיקרות תלך ל DISPLAY PROPERTIES שם תבחר ב ADVANCED ואז DISPLAYS ואז תלחץ על ה DISPLAY ולמטה יש MAXIMUM REFRESH RATE, תעלה אותו לכמה שאתה רוצה, ואז תשנה את ה MONITOR REFRESH הרגיל, ואז זה יעבוד... אני עושה את זה כל פעם שאני מתקין מחדש את ה ATI CATALYST... באמת מעצבן...

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה וזה עובד בסדר, אני מקווה שזה לא יעשה עוד בעיות.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה... אמור לעבוד בסדר, עד לפעם הבאה שאתה מעדכן את ה ATI CATALYST... למישהו יש פתרון קבוע לבעיה הזו ? (מה שמעצבן יותר זה גם שאנשים חושבים שה REFRESH RATE גבוהה יותר אבל בפועל ה DRIVER המפגר חוסם אותם אם הם לא משנים את ה DEFAULT....).

פורסם
  • מחבר

אבל גם אתה יכול ללחוץ על המסך ואז אתה רואה את הREFRESH RATE האמיתי וגם את ההבדל בין 60HZ ל85HZ למשל אתה רואה גם בעיניים לא?

פורסם

אבל גם אתה יכול ללחוץ על המסך ואז אתה רואה את הREFRESH RATE האמיתי וגם את ההבדל בין 60HZ ל85HZ למשל אתה רואה גם בעיניים לא?

כן.. אבל יש כאלה שלא שמים לב.. או יותר גרוע, שמים לב ולא יודעים (המשתמש הממוצע)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים