עבור לתוכן

סוללות נטענות-שילוב של ישן עם חדש, וכו' - אפשרי???

Featured Replies

פורסם

ערררב טוב,

לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ...

לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות של GP למשל, בגודל-2300 למשל, ולהטעינם יחד(!!) עם אלו של האנונימי??? ** האם הבדל של,נאמר, 50 ש"ח בין "חנות קטנה/אינטרנטית", נקרא לה X לצורך העניין, לבין רשת ידועה ו"מוחשית" מעיד על משהו?פגם? או שמא רק ת'יקרנות של הרשתות? וסביר להניח שסוללות ו/או מטען של GP בחנות X יהיו זהות באיכותן(לא דפוקות) לאלו של הרשת???

**למה כולם מדברים על GP? כי לכולם נסיון מוצלח, או כי הם חדרו ממש טוב לשוק ולתודעה? אני שואל כי ניתן להשיג סוללות ו/או מטען של חברות אחרות- בזול יותר! **האם ידוע על חברות ספציפיות שאמורים להזהר מסחורתן בנושא זה???

ואחרון חביב: *כמה זמן הA75 אמורה להחזיק מעמד, בערך? עם נתונים מסוימים, אשמח להדגמה ונימוק

ת ו ד ה ר ב ה מ ר א ש

מתנצל על הניסוח הארוך שלי

יואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים