עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סוללות נטענות-שילוב של ישן עם חדש, וכו' - אפשרי???

Featured Replies

פורסם

ערררב טוב,

לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ...

לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות של GP למשל, בגודל-2300 למשל, ולהטעינם יחד(!!) עם אלו של האנונימי??? ** האם הבדל של,נאמר, 50 ש"ח בין "חנות קטנה/אינטרנטית", נקרא לה X לצורך העניין, לבין רשת ידועה ו"מוחשית" מעיד על משהו?פגם? או שמא רק ת'יקרנות של הרשתות? וסביר להניח שסוללות ו/או מטען של GP בחנות X יהיו זהות באיכותן(לא דפוקות) לאלו של הרשת???

**למה כולם מדברים על GP? כי לכולם נסיון מוצלח, או כי הם חדרו ממש טוב לשוק ולתודעה? אני שואל כי ניתן להשיג סוללות ו/או מטען של חברות אחרות- בזול יותר! **האם ידוע על חברות ספציפיות שאמורים להזהר מסחורתן בנושא זה???

ואחרון חביב: *כמה זמן הA75 אמורה להחזיק מעמד, בערך? עם נתונים מסוימים, אשמח להדגמה ונימוק

ת ו ד ה ר ב ה מ ר א ש

מתנצל על הניסוח הארוך שלי

יואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.