פורסם 2005 בינואר 820 שנים השאלה היא האם המחשב הזה מספיק למישחקים ולסתם שימוש ביתי או שפשוט עובדים עליהכי מטריד אותי כמובן זה לוח האם והכרטיס מסך... חברים המליצו לי את לוח אם מסוג ASUS K8V-SE Deluxe (s754) וכרטיס מסך מסוג: RADEON 9600XT128MB אבל הם עלו לי ממש יקר והמוכר הימליץ לי על הכרטיסים שמופיעים במיפרט כתחליף לא רעהאם הוא עובד עליי? מה אני מפסיד אם לא אקח את הכרטיסים היקרים יותר? האם זה משמעותי? או שאפשר להיתפשר על אלו שמופיעים במיפרט?אני חייב לציין שאין לי מושג במחשבים ורוב הזמן אני רק גולש ומשחק ורואה סרטים ומפעיל קצת תוכנות לא משהוא רציניהמיפרטמעבד Athlon 64 2800+ (S-754)לוח אם ASUS K8V-Xזיכרון פנימי 512MB Kingston CL3 או - חברת קינגסטון מהדגם היפר-איקסMB 512 (אין לי מושג מה זה)כרטיס מסך asus 9770 LA 5700 LA וידאו כארד 128 (יכול להיות שאני טועה בשם שלו)דיסק קשיח Western Digital 80GB SATAמסך LG "19 שטוחמארז עם שלושה מאווררים לא כולל מאוורר הספקספק 450 וואטמקלדת ועכבר רגיליםצורב די וי דיסידרום רגיל X52לגבי המחיר 4500 שח בערך עדיין לא סגרתי איתו*תודה על העזרה
פורסם 2005 בינואר 820 שנים הכרטיס מסך אמור להיות 9570? זה 5700 -> חרא של כרטיסעדיף באמת 9600xt ואם אין לך כסף בשבילו אז 9600proהלוח חרא. אני לא יודע כמה הוא אמור לעלות אז אין לי תחליףאל תיקח HyperX בתקציב כזה, ממש מיותרמה הדגם של המסך? הצורב DVD?ותחליף למארז שבא עם ספק לא ג'נריאגב, נראה שנדבקת לASUS. עזוב את זה, הם לא שווים את המחיר המופקע של המוצרים שלהם
פורסם 2005 בינואר 820 שנים כרטיס מסך ממש לא משהומסכים...הכרטיס מסך אמור להיות 9570? זה 5700 -> חרא של כרטיסעדיף באמת 9600xt ואם אין לך כסף בשבילו אז 9600proהלוח חרא. אני לא יודע כמה הוא אמור לעלות אז אין לי תחליףאל תיקח HyperX בתקציב כזה, ממש מיותרמה הדגם של המסך? הצורב DVD?ותחליף למארז שבא עם ספק לא ג'נריאגב, נראה שנדבקת לASUS. עזוב את זה, הם לא שווים את המחיר המופקע של המוצרים שלהםוגם עם זה מסכים..המפרט עצמו ממש לא משהו... סטנדרטי ומטהבתקציב הזה אפשר לבנות משהו יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.