עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא הרבה קודקים בלי תוכנה שמגיעה איתם?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חבילה של קודקים טובים או אפילו כל מיני קודקים שעובדים באמת (רק לא של ליונטוורק כי זה בקושי עוזר) שלא מגיעה איתם איזה תוכנה ושלא יעלה שום דבר בהפעלה של ווינדווס! פשוט קודק רגיל וזהו...

מישהו יכול לתת לי לינק? כי לא מצאתי משהו טוב בחיפוש

פורסם

אין כזה דבר.. כל החבילות האלה שניסתי עד היום לא היו טובות.. מתקנים לך דברים שאתה לא צריך ויוצרים התנגשיות....

מה שאני עושה, זה פשוט מתקין את מה שאני צריך... לא לוקח זמן, וככה אני יודע בדיוק מה יש לי במחשב....

אני ממליץ להתחיל עם XVID, AC3FILTER ואחרי זה אם צריך אז QUICKTIME ו DIVX ולבסוף REAL ALTERNATIVE...

פורסם

תחפש איפושו את

klmcodec115.exe

KAZAA CODEC PACK

משו כמו 20 מגה

יש לו את כל הקודקים שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

תחפש איפושו את

klmcodec115.exe

KAZAA CODEC PACK

משו כמו 20 מגה

יש לו את כל הקודקים שאתה צריך

אוקיי... ולא מגיעה עם זה שום תוכנה מעצבנת שרק דרכה אני יכול להשתמש בקודקים? ז"א אני יוכל ליראות גם עם המדיה פלייר של ווינדווס?

פורסם

שוב... הכי מומלץ זה לא להשתמש ב CODEC PACKS... מה הבעיה להשקיע 5 דקות להוריד את 3-4 ה CODEC שאתם צריכים ולהתקין לבד ? ככה אתם יודעים בדיוק מה יש לכם במחשב... וכשיש התנגשויות אפשר בקלות לזהות מה הם...

פורסם

כי אצלי לדוגמא כשאני עושה דיי הרבה עריכת וידאו אני צריך לא 3-4 קודקים אלא כל קודק אפשרי כמעט....

אז יותר חסכוני לי להוריד חבילות ואם יש התנגשות פשוט למחוק את החבילה ולמצוא את הפרטים שלה אח"כ אחד אחד....אלא אם יש אותם בחבילה אחרת ואז אני מתקין אותה

פורסם
  • מחבר

http://software.cszone.co.il/index.php?action=download&id=2

this is my codecs and its the best...not a single software...only codecs

KLite Codec Pack

אוקיי... שמתי לב שבהתקנה יש שם אפשרות להתקין את הווינדווס מדיה פלייר הקלאסי, זה גם איזה נגן מעצבן שיהיה לי בנוסף לאחרים או שהוא קודק?

פורסם

מה נראה לך ?... זה נגן, למרות שבתכלס הוא נגן די טוב.

פורסם

אתה יכול לבחור פשוט לא להתקין אותו, ולהשתמש בנגנים המועדפים עליך (כמו שכבר הבנת הקודקים היו תקפים לגבי כל הנגנים שיש לך במחשב...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים