עבור לתוכן

בסוףף החלטתי לקחת את ה 6800GT במקום ה X800XL

Featured Replies

פורסם

אסוס לוקחים יותר כסף גם על השם שלהם בדומה לזה שמעבדי AMD היו בערך ברמה של אינטל אבל במעבדים של אינטל עלו כפול בערך.

המאווררים של הגיינווארד לא עושים רעש חזק על העוצמה הכי חלשה. (יש לי את הכרטיס הנ"ל)

McFly הכרטיס (GT)  מגיע עם 12 צינורות עיבוד אבל יש לו 16 כמו כל GT6800.

פורסם

McFly הכרטיס (GT) מגיע עם 12 צינורות עיבוד אבל יש לו 16 כמו כל GT6800.?

לא דיברתי על הGT, דיברתי על הGE של אסוס, שזה NU באוברקלוק ל350Mhz עם זכרונות GDDR3 2.0ns = ?1Ghz, שזה בדיוק כמו GT, רק עם 12 צינורות

פורסם

קודם כל, תדבר יפה ותן כבוד לאחרים.... לא נאה לך, אל תקרא! >:( >:(>:(

יש גם דרך להגיב, ואם אתה חושב שאני טועה, יש דרך להגיד את זה, ואתה האחרון שאני אצטדק לפניו....

ואני מאוד מצטער להגיד לך, שהGAINWARD הוא פשוט ה6800GT הכי טוב שאפשר לקנות היום.

*ודוגמא, נועה אמרו לי שהGS הוא הGT היחיד שבא עם 1.6 בישראל.

אז אמרו לך, תבדוק מה כתוב על הצ'יפים, אפילו לא כל הדוגמיות שהם שלחו לאתרי הסיקורים הכילו 1.6ns, וGW עצמם רושמים 2.0ns בפרטי הכרטיס.

http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_2000/comparison2.html

פורסם

לא דיברתי על הGT, דיברתי על הGE של אסוס, שזה NU באוברקלוק ל350Mhz עם זכרונות GDDR3 2.0ns = ?1Ghz, שזה בדיוק כמו GT, רק עם 12 צינורות

שגם עולה כמו 6800GT מה שהופך אותו לבלתי משתלם בעליל.

עריכה:

דוגמא זה לא משנה...

בין היצרניות שנחשבות איכותיות שזה כמובן אסוס (שלא בצדק), לידטק וGAINWARD

הGAINWARD בא עם הקירור הטוב ביותר ועם פוטנציאל OC הכי טוב.

ASUS מביאים קירור סטור של nVidia ובלי חוצפה לוקחים גם 500 ש"ח ומעלה מינימום רק על השם שלהם.

וLEADTEK בא עם קירור חמוד, סינק נחושת ענק ומאוורר עגלה.

פורסם

אסוס היא לא החברה הכי טובה לשום דבר !! צאו מהסרט הזה !! היא החברה הכי יקרה ולא נותנת שום דבר בתמורה !! אתה רוצה OC קח GAINWARD או LEADTEK הם הכי טובים ל OC אסוס אני לא בטוח שעדיף על הקירור סטוק של NVIDIA... וכל ה GT מגיעים עם זיכרונות 2.0NS.

פורסם

שגם עולה כמו 6800GT מה שהופך אותו לבלתי משתלם בעליל

ואם בדברים בלתי משתלמים עסקינן, אני חושב שזו טעות (אלא אם כן היא נעשית משיקולים של זמן, ותושבת) לקחת את ה 6800GT אל מול ה X800XL.

הם מציגים ביצועים זהים (הוא חזק יותר פה, השני יותר שם, בתכלס לאותו קהל יעד) כשיש בינהם הפרש של 500 שקלים בערך \:

בהפרש הזה, אתה יכול להגדיל את הדירוג של המעבד, או לחלופין לקנות סטיק נוסף של זיכרון, אבל זה לא ממש עקרוני כרגע, משנעשתה ההחלטה.

פורסם

אסוס היא לא החברה הכי טובה לשום דבר !! צאו מהסרט הזה !! היא החברה הכי יקרה ולא נותנת שום דבר בתמורה !! אתה רוצה OC קח GAINWARD או LEADTEK הם הכי טובים ל OC אסוס אני לא בטוח שעדיף על הקירור סטוק של NVIDIA... וכל ה GT מגיעים עם זיכרונות 2.0NS.

בואנה אחי באיזה סרט אתה חי?

איפה אמרתי שאסוס האלה טובים? לא אמרתי דבר אחד טוב על אסוס.

פורסם

מי דיבר עליך בכלל ? לא זוכר על מי דיברתי היו שם שניים שאמרו את זה... לא אתה.

פורסם

מה אתה רבים בכלל?

ה 6800GT הוא ביינתים רק ל AGP ו רק במספר חנויות מועטות בחול יש את ה 6800GT ל pci-e

וה x800xl הוא רק ל Pci-e ....

עם הוא רוצה לקחת xl ויש לו AGP הוא צריך להחליף מערכת דיי שלמה (מעבד+ לוח)

וכנראה יש לו AGP אז אין לו הרבה ברירות אלא ללכת על ה 6800GT...

שכמו שאמרו ASUS מסריח לא שווה את הכסף .

לדעתי גם gainward סתם לוקחים הרבה כסף ו גם leadtek.

אבל כשזה מגיע לקטע של OC

כמעט כל כרטיס של GT מגיע דיי בקלות למהירות של ה utlra ועם רוצים קצת מעבר ל utlra אז לוקחים את ה gainward וה leadtek ועושים להם כל מיני דברים

(משחה חדשה וכדומה ...אולי ללידרטק אפשר לשים מאוורר אחר במקום זה שבא איתו וזה בכלל יהיה מנוצל יותר טוב הקירור.)

פורסם

ראול, אתה באמת מתמחה בגיבוב שטויות בלתי פוסק, אה?

Gainward 6800GS הוא לא ה- GT הכי טוב שאפשר להשיג היום. חאלאס לחיות בסרט. אתה מצטער על הקנייה שלך, אתה לא צריך להצדיק את זה בהודעות שתוכנן זהה, חוזר ונשנה. בכלל, הגרסא הכי טובה של גווינוורד היא ה- GLH, שלך _אין_! ה- PNY שלי עושה בדיוק אותו דבר כמו שהכרטיס שלך יעשה, וכל כרטיס אחר על קירור אוויר. הרוב די דומים. יש חברות שיביאו 1.6ns ותמיד אפשר ליפול על צ'יפים כאלו. בכלל בדקת שהגווינוורד שלך בא עם צ'יפים 1.6? ה- pny שלי עושה מה ששלך עשה בלי כלום, והוא גם רץ על 1225mhz בזכרונות, מה אתה אומר על זה?

הרשימה שלך כ''כ מצומצת שזה עלוב, החברות הכי טובות הן:

eVGA

BFG

POV

LEADTEK

GAINWARD

GALAXY

PNY

ועוד כמה...

פורסם

קודם כל לפני שאתה מחרטט שטויות לך תלמד 1+1 עלית לי כבר על כל העצבים

דבר שני, אני הבנאדם הכי מרוצה בעולם מהקנייה שלי, ואחרון שצריך להצטדק בפני אפס כמוך שהקנאות אוכלת אותו...

מה לעשות... תמיד יהיה לצרי עין מה להגיד. אני תמיד אובייקטיבי ואומר את מה שאני חושב, וכשאנשים מבקשים המלצה ל6800GT אני ישר אומר אלבטרון, POV או משהו בסגנון... אבל כשיש דיון על משהו שמוכן להשקיע ביצרן איכותי יותר בעל שם תמיד אמליץ על GAINWARD כי לפי דעתי הם כרטיסים מעולים, שאם כבר אתה משקיע עוד 300 ש"ח שווה להשקיע על GAINWARD ולא על PNY או ASUS או LEADTEK אWHATEVER...

למרות שPNY גם איכותיים+ ותתשאל כל מי ששכנעתי אותו לקחת GAINWARD הוא מודה לי עד היום.... ובקשר לGLH הוא לא מוצא למכירה סתם שתשכיל קצת....

דבר שני, הדגשתי ביצרנים שלי שהם אלה *האיכותים* שנמכרים בארץ.

מה לעשות שBFG לא מוכרים בארץ את סדרה 6, ולא יודע אם הכלל אפשר למצוא אותם בארץ.

אם אתה סתם רוצה רשימה של יצרנים אני יכול להפגיז לך שמות מפה ועד עזה....

דבר שלישי, סגרתי UE עם הכרטיס שלי, וגם במאמץ לא עליתי מעל 57 מעלות. לא רציתי להמשיך יותר כי אין למה לעשות OC לכרטיס כזה...

ומעכשיו הרשה לי להתעלם מהתגובות של ילד חסר אונים כמוך שעסוק בלחרטט בשכל

פורסם

בנות די לריב... :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים